15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ombre blond for brunt og blondt hår – fargeteknikker i trend

Ombre blondt blonde-karamell-middels langt hår

Ombre hår er ikke lenger bare mørke røtter med lysere tips. De siste årene har frisører kommet med nye fargeteknikker for ombré -looken som har tatt den populære hårtrenden til neste nivå. Babylights, ombre med tråder og balayage -teknikken er de nye hårfargingstrendene. Hvordan fungerer de med den mest populære ombre blondinen for brunt og blondt hår, avslører vi i artikkelen.

Den klassiske ombre blondinen

Ombre blondt klassisk ombre utseende brunt hår

Ombre hår er en fargeteknikk der man kan observere en kontrast fra mørkt til lyst. I den klassiske varianten forblir tilnærmingen enten i den naturlige hårfargen opp til ørene eller er farget i en mørk nyanse. Fargen blekner deretter til en lys blond tone, og det populære ombre blonde utseendet er skapt.

Ombre Blond black-roots-long-hair-light blond

Uten tvil er ombreblond med en brun base den vanligste og mest populære varianten for en hårfarge med en gradient. Men med hvilken nyanse av blonde ser den vakre fargeteknikken best ut? I dette tilfellet avhenger avgjørelsen faktisk av fargen på røttene og din hudtype. For kvinner med en mørkere hud ser den mørke blondinen veldig bra ut for tipsene, mens en lys platinablond også er egnet for kvinner med blek hud.

Balayage og ombre for kort hår – 30 ideer og tips for det trendy utseendet

Ombre Bob – 30 fargetips & Stylinger for hver hårtype

Ombre hårfarging – ideer for ombre blond, brunette og lyse farger

Ombre blonde brune høydepunkter fremhever håret

Med en jevn overgang fra brunt til blondt ser ombre hår spesielt naturlig og stilig ut. Det gir inntrykk av at håret har blitt lysere på en naturlig måte av solen. Derfor er den moderne ombre farget med tråder i stedet for en direkte overgang.

Ombre blondt brunt hår-blondt-blonder-krøller

Hvis du vil sette dine blonde tråder eller tips i rampelyset, er frisyrer med krøller perfekte for dette. Overgangen fra mørk til lys ser mer naturlig ut og krøllene blir et blikkfang umiddelbart. Den klassiske ombreblondinen kombinerer også vakkert med langt, rett hår.

ombre-blond-lang-krøllet-hår-balayage-trend

Skånsomme strandbølger er den mest populære sommerfrisyren for langt hår. Det litt bølgete håret skaper et nydelig strandlook som minner om sommerferien. Kombinert med en ombre blonde får krøllene den populære sunkede effekten, som er spesielt effektiv under solens stråler.

ombre-blond-hår-bob-blond-blonder-brun-tilnærming

Ombre Blond Hair passer for alle hårlengder og -typer. De lysere tipsene ser spesielt vakre ut på langt hår, fordi du umiddelbart kan merke kontrasten. Likevel kan ombré -utseendet også kombineres perfekt med kort hår eller en bob.

Ombre hår med tråder

ombre-blond-karamell-hår-farge-blonde-høydepunkter

Hvis du vil avvike fra det klassiske ombré -utseendet, kan den populære ombreblondinen kombineres med høydepunkter. De såkalte babylights, der den naturlige hårfargen beholdes og bare er beriket med noen få blonde tråder på spissene, er helt på moten. Dette skaper et naturlig utseende som er perfekt for vår og sommer.

ombre-blond-look-moderne-langt-hår-ideer

Fargeovergangen spiller en viktig rolle i en ombre fra brun til blond. Du kan selv bestemme hvor sterk kontrasten mellom de to fargene skal være. Gradienter fra lysebrun til honningblond eller fra mørkbrun til mørkblond er veldig egnet for et naturlig utseende.

ombre-blond-mørkere-tilnærming-ombre-farging

Hvis du vil ha et dramatisk utseende for håret ditt, kan du også stole på en streng overgang mellom hårfargene. Gradienten fra svart til lysblond er ikke for enhver kvinne, men det er stilbevisste kvinner som kan få frem det iøynefallende utseendet.

ombre-blond-hår-fargestoff-brun-base-blonde-tips

Tråder i håret sørger for at den blonde ombreen ser spesielt naturlig ut. Spesielt for kvinner med en lysere hårfarge kan en fantastisk effekt oppnås som er perfekt for sommerfrisyren.

ombre-blond-brun-fargelegging-krøller-festlig-frisyre

Gradient hårfarger fungerer også godt for festlige frisyrer med åpent eller halvåpent hår. Krøller og fletter ser spesielt vakre ut med ombrehår og er perfekte for enhver anledning. Kontrasten mellom mørkt og lyst kombinerer vakkert med monokrome kveldskjoler og antrekk.

ombre-blond-svart-brun-høydepunkter-ombre-look

Hvis ombre -blondinen kombineres med høydepunkter på brunt hår, opprettes en helt spesiell hårfarge, som noen ganger kalles “bronde” på engelsk. Det er en blanding av blonde og brune høydepunkter som fungerer sammen for å skape et naturlig sommerlook.

ombre-blond-brun-spiss-lang-hår-krøller

I hårtrenden med blonde og brune tråder kan man observere en annen fargegradient enn i den typiske ombreblondinen. Her er overgangene mellom hårfargene mye mykere og mer flytende, noe som fører til et vakkert fargespill med en naturlig effekt.

Ideer til ombre blond med balayage -teknikk

ombre-blond-skulder-lengde-hår-bob-frisyre

Balayage er en flott hårfargetrend som vokser i popularitet i hår- og frisyrerverdenen. Dette er igjen en fargegradient mellom to kontrastfarger som er laget med individuelle tråder. I motsetning til andre fargeteknikker, bruker balayage -teknikken hårfargen på håret på frihånd. Individuelle tråder blir ganske enkelt tatt for hånd og penslet med den valgte fargen.

ombre-blondt-langt-hår-blondt-hårfarging

Balayage-hår skaper igjen en naturlig effekt som minner om solkysset hår og blir et skikkelig blikkfang. Fargeteknikken blir også referert til som “konturering” for håret, fordi det kan brukes til å sette forskjellige aksenter. Som regel er områdene som rammer ansiktet farget for å understreke konturene.

ombre-blond-balayage-teknikk-kjendis-frisyrer

En mangeårig representant for balayage-fargingsteknikken er den berømte Hollywood-skuespilleren Sarah Jessica Parker. Hennes lysebrune hår er farget med individuelle høydepunkter i en blond nyanse som skaper en vakker blanding av lyse og mørkere toner.

ombre-blond-brun-hår-balayage-teknikk

Ombreblondinen kan kombineres perfekt med balayage og bæres på denne måten av et stort antall kjendisdamer. Hvis du vil få frem denne frisyren, er halvåpent hår eller andre uformelle frisyrer med tråder utelatt best.

ombre-blonde-høydepunkter-babylights-trend-hårfarger

Denne teknikken for å farge håret fungerer i prinsippet med hver hårlengde og frisyre. Mer kreative fargeeffekter kan imidlertid fremkalles med lengre hår enn med kort hår. Det er derfor skulderlangt til langt hår anbefales for vakker og levende hårfarge.

Ombre på blondt hår

ombre-blond-med-blond-hår-kjendis-frisyre

Du har allerede en vakker blond manke, men vil fortsatt ha et fint ombre blondt utseende for håret ditt, så har vi noen gode ideer for deg. Gradientfargingsteknikker fungerer like godt på blondt hår og gir et flott utseende. Med naturlig blondt hår kan du også få tipsene farget en lysere nyanse av blondt og fremkalle et kreativt fargespill i håret.

ombre-blond-blond-hår-skulderlengde-krøller

Med en blond ombre for naturlige blondiner, er tipsene farget en lysere nyanse enn røttene. Lyse blonde nyanser som platina blond, hvit blond eller til og med gylden blond er best for dette. Som med brunt hår, kan du i dette tilfellet også velge kontraststyrken selv.

ombre-blond-med-blond-hår-fargestoff

Naturlig blondt hår blir ofte lysere av solen om sommeren, og vakre høydepunkter skapes i håret. Med en ombre blond for blondiner kan den naturlige utseendet etterlignes og en hårfarge kysset av solen kan oppnås.

ombre-blonde-tråder-langt-hår-balayage-teknikk

Balayage -teknikken fungerer også med blondt hår, men også i dette tilfellet må fargen på trådene være lysere enn den naturlige hårfargen. Til slutt får du en ombre med tråder som ser spesielt naturlig ut på blondt hår.

ombre-blond-middels-lengde-hår-balayage-teknikk

Denne fargeteknikken ser veldig fin ut på håret fra skulderlengden og setter vakre aksenter i håret. I dette tilfellet er en midtskille uten smell egnet som en frisyre, fordi dette gjør de lyse områdene rundt ansiktet godt synlige. Med en slik hårfarge blir den uformelle frisyren raskt et blikkfang.

Ombre blond for kort hår

ombre-blond-brun-ideer-balayage-hår-trend

En populær gradientfrisyre er ombre bob. Enten en kort bob eller lob, med lettere tips kan du krydre håret og sette det korte håret i rampelyset. Kjente kvinner fra kjendisverdenen som Emily Blunt, Vanessa Hudgens, Jessica Alba og mange andre har allerede prøvd utseendet og til og med båret det på den røde løperen.

ombre-blonde-ideer-balayage-bob-frisyre-damer

Siden den direkte overgangen fra mørkt til lyst hår virker litt vanskeligere på en bob, er tråder best for denne frisyren. For å oppnå ombré -effekten kan du farge tipsene blonde og de midterste delene av håret med høydepunkter. På denne måten kombineres de forskjellige fargeteknikkene dyktig med hverandre.

ombre-blond-bob-frisyre-blonde-høydepunkter-ombre-look

En stor fordel med gradienthårfarger er at du ikke trenger å avtale time hos frisøren noen få uker for å få røttene farget. En forutsetning for dette er imidlertid å la den naturlige hårfargen ligge for tilnærmingen.

ombre-blond-bob-brun-blonde-høydepunkter

En bob -frisyre med tråder og lette tips er det perfekte valget for sommeren. Det kortere håret sørger for en lys, frisk følelse og de blonde høydepunktene blir et flott blikkfang under solens stråler. Du trenger ikke noe annet som tilbehør.

Ombre blond på rødt hår

ombre-blond-rosa-rød-hår-fargestoff-sommer-hår-farge

Hårfargen med gradient fungerer ikke bare med brunt hår, men også med fargerike tilnærminger. De siste årene har pastellfarger for hår vokst i popularitet og er fortsatt trendy. Rosa røtter kan kombineres vakkert med blonde tips for å skape en leken hårfarge. En slik frisyre krever imidlertid skikkelig vedlikehold og regelmessige besøk hos frisøren.

ombre-blond-rød-hår-iøynefallende-hår-farge

Hvis du vil ha en mer slående hårfarge, kan du kombinere ombreblondinen med en mørk rød tilnærming. Dette dramatiske utseendet er egnet for selvsikre damer som liker å eksperimentere med stil og utseende.

Previous Post
Bygg din egen garderobe – et skap med en skråning
Next Post
Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid