15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilken hårfarge for naturlige krøller? Her er 11 av de beste ideene!

Vil du krydre din krøllete manke med en ny hårfarge? Med så mange flotte hårfargetrender å velge mellom, kan du bli overveldet av spørsmålet om hvilken hårfarge som ser best ut på naturlige krøller. Heldigvis har vi avrundet 11 av de beste hårfargene for kvinner med krøller til deg. Les videre for å finne den perfekte ideen for ditt krøllete hår!

 Bronde

Hårfarge Bronde med naturlige krøller, blonde tips og mørke røtter

Har du brunt hår, men vil du gjerne at det skal lysne litt? Eller vil du farge de naturlig blonde låsene dine litt mørkere? Da er Bronde perfekt for deg fordi hårfargen er en blanding av blondt og brunt. Kjendiser som Jessica Alba, Gisele Bündchen og Gigi Hadid har sverget til fargen i årevis og har til og med gjort det til sitt signaturutseende. Mørkere enn gyldenblond og lysere enn sjokoladebrun, brun er en naturlig hårtrend som får håret til å se ut som det har blitt kysset av solen.

Brond hårfarge for krøller mellom blond og brun

For å oppnå utseendet er høydepunkter og lavlys spesielt plassert i håret. Avhengig av hudtonen og personlige preferanser, kan resultatet virke litt varmere eller kjøligere (eller mer blond eller brun). Til syvende og sist gjør det Bronde til en universelt smigrende nyanse. I tillegg er færre forfriskninger nødvendig med Bronde enn med lysere nyanser av blondiner. Naturlig, lett å ta vare på og universell? Vi er glade for Bronde -hårtrenden!

Hvem passer Bronde best for??

mørke blonde krøller - hårfarge brun

Den bronde tonen fungerer best på lyst til middels brunt hår. Men selv om håret ditt er lysere eller mørkere, kan du prøve trenden. De fleste kolorister bruker balayage -teknikken for et spesielt naturlig resultat. Trådene påføres håret for hånd. Du kan finne ut mer om høydepunkter i naturlige krøller i denne artikkelen.

farge naturlige krøller blond i ombre -utseendet - mørkere røtter og lyse tips

For å få gradientene til å virke naturlige, bør du vurdere de spesifikke undertonene i håret og huden din. Det er tross alt et uendelig antall nyanser av blondiner – det er bare å finne den som passer deg best. For eksempel er gull-, rav- og honningtoner spesielt flatterende for varme hudtyper, mens kule, isete blonde toner passer for kule hudtyper.

Kjæreste blonde

Honningblond hårfarge for krøller

Vil du farge krøllene dine blonde? La deretter din krøllete mane skinne i ny prakt med honningblond. Denne mellomblonde nyansen har en varm gyllen glans som vil tilføre varme til hele utseendet ditt. Den honningblonde hårfargen passer perfekt til lyse og mellomstore hudtyper. Selv om du ikke velger en fullfarge, er det mange andre måter å føle deg rundt trenden. Fra subtile babylights til honningblonde balayage-tips til tofarget ombré-utseende.

Ditt krøllete hår vil nesten se ut som en løve manke med honningblond 

hårfarger med krøller honningblond

Karamell hårfarge for krøller

Hårfarge for naturlige krøller mørk brun med karamellhøydepunkter

Gi håret ditt et snev av behagelig karamelsødme ved å velge karamellfargen. Denne varme nyansen med gyldne undertoner er spesielt flatterende for varme hudtyper. Høydepunkter i karamelltoner er forresten også en fantastisk måte å lyse litt på ditt mørkebrune hår.

Mørkt hår med høydepunkter: Disse høydefargene passer best til det!

21 måter å bære krøller med smell – den krøllete ponnykombinasjonen er så vakker!

Naturlige krøllete frisyrer – kutt og stylingideer for alle typer krøller

Karamell og sjokoladebrun på mørkebrunt hår

Fade ombre fra brun til karamell med naturlige krøller

Rose gull

Rosegull hårfarge for krøller

Hvilken farge er praktisk talt hver kvinne besatt av akkurat nå? Rose gull! Det ser fint ut på stort sett alt – fra smykker til teknologi og tilbehør! Hvis det ikke er nok for deg å være omgitt av rosegull ting, så gi den krøllete manen en rosegull glans også. Den gode nyheten er at hårfargen fungerer både for blondiner, rødhårede og brunetter.

Rose gull høydepunkter på naturlig blondt hår

Rosegold beste hårfarge for krøller

Faktisk ser rose gull høydepunkter like fantastisk ut på blondt hår som de gjør på brunt. Denne metalliske fargen er perfekt for å tilføre ekstra blid til en champagneblond base.

Hvis du har brunt hår, trenger du ikke å klare deg uten rosegulltrenden, fordi den varme metalliske nyansen får fantastisk varme undertoner av brunt hår.

Rose gull i en balayage look med en mørk hals

Rose gull balayage med mørke røtter og krøller

Rose gull fremhever grønne øyne

Rosa blondt hår med krøller

Rose brun

Rosa brun hårfarge for krøllet middels lengde

Først var det rosagull, deretter rosablondt, så det er ikke rart at rosebrun nå har etablert seg som en hårfargetrend. Den rosenrøde fargen er den perfekte måten å visuelt varme opp din brunette man. Med denne teknikken vil fargekunstneren dyktig arbeide rødbrune og roselilla høydepunkter i håret for å skape kontrast og dimensjon.

Hårfarge brun med rose

Rødbrun hårfarge for krøllet middels lengde

Selv med kort hår gir de rosa høydepunktene en uttalelse

Rosa brun hårfarge med kort frisyre

Burgunder hårfarge for krøller

mørk rød hårfarge for krøller

Rødt hår passer best med den brennende karakteren til det krøllete håret. Fargen på mørk rødvin har toner av lavendel, kobber, dyp rød og sjokoladebrun som utfolder sin fulle effekt med krøller. Burgunderrød er en merkbar nyanse som ikke virker overdrevent dramatisk heller.

Marsala rød hårfarge for naturlige krøller

Når du velger riktig nyanse av Bordeaux, bør du også vurdere hudtypen din. Hvis du har lys hud med en kul undertone, kan du velge en burgunderaktig hårfarge med et snev av lilla. For å understreke den varme undertonen i huden din, velg burgunderrødt med et snev av ildrødt. Du kan finne flere ideer for mørkt rødt hår i denne artikkelen.

Mørk hud med en kald undertone

Mørk rød perfekt hårfarge for afrohår

Balayage fra svart til vinrødt

Mørkerøde balayage -høydepunkter på mørkebrunt hår

Lys rødt hår

knallrødt hår med krøller

En brennende rød hårfarge viser virkelig krøllene dine. Uansett om du vil ha en fyldig rød gløgg eller noe livligere som Red Velvet Hair – kan utseendet tilpasses dine preferanser helt.

røde høydepunkter på mørkebrune krøller

Lilla hår

Lilla høydepunkter på brunt krøllete hår

Enten du velger en dyp lilla eller en pastell lavendel, er lyse lilla toner det perfekte alternativet for alle som ønsker å uttale seg med krøllene. Det er veldig viktig å velge riktig lilla nyanse som passer deg. Finn din nyanse i vår artikkel “De beste lilla nyanser for din hudfarge”.

Kombiner forskjellige nyanser av lilla

Lilla hår på naturlige krøller

Lilla høydepunkter på svart, krusete hår

Lilla høydepunkter på mørkt brunt krøllete hår

Oljeflitt hår

Hårfarge for naturlige krøller Oil Slik fargerike høydepunkter

Fremhev krøllene dine med en Oil Slick -hårfarge. En vakker blanding av greener, magenta, lilla og blå, dette utseendet ligner regnbuens farger som vises i oljepytter på fortauet. Denne hårfargen er en spesielt god idé hvis du vil legge til litt farge på de mørkebrune eller svarte låsene dine.

Disse rike fargene trenger en mørk base for å komme til sin rett

Olje Slik hårfarge for naturlige krøller

Grå krøller

Svart og sølv salt og pepper ser etter krøllete mellomlangt hår

Uansett om du vil la hårets naturlige gråvekst vokse ut eller prøve den trendy sølvhårstrenden, ser grått imponerende og magisk ut. Er du modig nok til en grå manke? La deretter artikkelen vår “Grått hår i et salt-og-pepper-look se så stilig ut” inspirere deg for ditt nye utseende!

Sølvhøydepunkter i platina-grå krøller

Grått hår i salt- og pepperlooken med naturlige krøller

Metallisk hår

Metallic Hair fargerike høydepunkter på krusete hår

Vil du ha en farge like rik som hårets tekstur? Da er metalliske hårfarger noe for deg. Som et resultat skinner håret som ekte edle metaller, og du kan bare ikke se bort. Sølv og platina ser spesielt harmonisk ut med lyse hudtyper med en varm undertone, fordi de skaper en vakker kontrast til deres varme hudfarge.

Metalliske hårfarger på krusete hår

Hvis du vil prøve den metalliske hårtrenden selv, må du huske på at du må planlegge flere fargestoffer, siden metallfargen bare fungerer på lyst, platinablondt hår. Brunetter, derimot, kan fremkalle mer bevegelse i håret med høydepunkter i kobber eller ronze (rød + bronse).

Kobberhøydepunkter på mørkebrunt hår

Kobberhøydepunkter på mørkebrunt hår

Kobberhøydepunkter gir mye livlighet til svart hår

Krydre svarte krøller med høydepunkter i kobber

Sølvhøydepunkter på lysebrunt hår

Sølv og blonde høydepunkter på naturlige krøller

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver