15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mørkt hår med høydepunkter: disse høydepunktene passer best til det!

Jet svart og mørkt brunt hår er fantastisk i seg selv, men har du noen gang lurt på hvordan høydepunkter ville se ut på din mørke manke? Lyse høydepunkter i mørkt hår kan være litt vanskeligere å få tak i, men resultatet er verdt det. Enten du vil gjøre det mørke håret litt lettere eller bare legge til pizzazz uten å farge det helt, er høydepunkter den perfekte løsningen hvis du vil endre utseendet ditt. Her er 17 flotte høydepunkter på svarte og mørkebrune hårideer som kan inspirere deg til en liten makeover.

De beste ideene for høydepunkter på mørkt hår

Høydepunkter på mørkt hår foran

Vil du ha høydepunkter i naturlig utseende? Eller liker du fargerike aksenter? Selv om du har svart eller mørkt brunt hår, er det mange uthevingsfarger å velge mellom. Siden høydepunkter kan gjøre en ganske dramatisk endring i hårfarge, er det best å se en profesjonell kolorist. Prosessen krever ofte bleking og til og med flere økter for å oppnå det utseendet du ønsker.

Svart hår med hvite striper

Svart hår med hvite striper

Vil du være en grungejente? Da er hvitblonde høydepunkter bare tingen. Kombiner det svarte håret ditt med platinablonde høydepunkter for å skape en sterk kontrast og skape et elegant, elegant utseende som vil gi et sprut hvor som helst.

Svart hår med grå striper

svart hår med grå striper

Vil du komme med en uttalelse med høydepunktene dine? Prøv det med svart hår og sølvfargede høydepunkter. For lengst er dagene da sølv og grå striper var en årsak til stress. Sølvhøydepunkter er ikke bare trendy, de kan også enkelt farges om hjemme – med en midlertidig hårfargestøv.

7 trendy høydepunkter på et øyeblikk – fra babylights til sombré

Ribbon høydepunkter er den nye balayage! Slik fungerer utseendet

10 ideer til vakre grå høydepunkter, balayage og co.

 Svart hår med røde striper

langt svart hår med røde striper

Til tross for at det er en av de sjeldneste naturlige hårfargene i verden, er rød en av de mest ettertraktede nyanser i salonger. Når det gjelder å farge svart hår med røde høydepunkter, bør du oppsøke en fargelist som spesialiserer seg på balayage -teknikken. Med denne teknikken ser høydepunktene super naturlige og livlige ut.

Som en av årets hotteste farger ser burgunder ganske enkelt fantastisk ut på svart hår

svart hår med mørkerøde tråder foran

Fargelisten din kan også hjelpe deg med å finne den riktige nyansen av rødt som passer din hudtone. Hvis du har lys hud, er en lys oransje-rød eller en dyp rød-brun perfekt. Varme røde toner med en gyllen glans som kobber er best for middels hudtyper. Røde toner med en blå-fiolett undertone som burgunder-rød er spesielt flatterende for mørke hudtyper.

Mørkt hår med 2 blonde tråder foran

mørkt brunt hår med to blonde tråder foran

Blokkstrengene fra 90 -tallet feirer et stort comeback. To tykke tråder er farget foran for å skape en fin ramme rundt ansiktet. Kontrasten mellom de lyse høydepunktene og det mørke håret er spesielt imponerende.

Svart hår med 2 blonde tråder foran

Svart hår med sjokoladebrune striper

svart hår med sjokoladebrun balayage

Har du noen gang ønsket å ha solkysset hår som din brunette BFF? Gode ​​nyheter: du kan! Trikset for å få vakkert svart hår med brune høydepunkter er å gå etter sjokoladebrune toner for å få håret til å se ut som det har blitt lysere av solen. Selvfølgelig kan du også velge lysere nyanser av brunt, men husk at jo mer kontrasterende fargekombinasjonen er, jo mindre naturlig vil den se ut.

Myke høydepunkter rundt ansiktet

Sjokoladebrune høydepunkter på svart hår av middels lengde

Svart hår med blå striper

Svart hår med blå striper foran Money Piece

Fet hårfarger er alle raseri. En av de beste måtene å prøve trenden på er å få blått tråder inn i det svarte håret ditt. I stedet for å bruke de iøynefallende fargestriper over hele manen, er to tråder foran en enkel måte å oppgradere utseendet på. For ikke å nevne, disse ansiktsrammende trådene gjør underverker og trekker oppmerksomheten til ansiktstrekkene dine. Mørke blå nyanser som marineblå og midnattblå passer også best med mørkt hår.

Svart hår med blå striper foran

Svart hår med blå striper foran

7. Svart hår med karamellstreker

svart hår karamell høydepunkter

For å gjøre ditt mørke hår lysere og gi det et søtt preg, må du prøve karamellfargede høydepunkter. Vi elsker denne kombinasjonen av karamell og svart hår, spesielt når høydepunktene er farget med balayage -fargingsteknikken. De er plassert i hele håret, og skaper en fin dimensjon uten å skape for mye kontrast.

Karamelltråder på mørkebrunt hår

Svart hår med askeblonde striper

Svart hår med askeblonde striper

Hvis du vil at blonde høydepunkter skal farges på mørkt hår, men platina blonde virker litt for vågalt for deg, kan askeblonde høydepunkter være noe for deg. Askblondine er en røykfylt nyanse med en kul undertone som smigrer nesten alle. Det ser fantastisk ut på både svart og mørkt brunt hår.

mørkt brunt hår med lysebrune høydepunkter

Askblonde spisser med sølvglans

mørkt brunt hår med lysebrune høydepunkter

Lysere svart hår med mørkebrune høydepunkter

mørk brun balayage tips og svart hår

Vil du gi den svarte manen din litt struktur? Mørkebrune høydepunkter er en fin måte å krydre det supermørke håret på, fordi de lar deg leke med fargen uten at det ser for dramatisk ut.

svart hår med mørk brun ombre

Svart hår med rosa striper

svart hår med rosa striper foran

Rosa høydepunkter er en fin måte å legge til litt oomph i den mørke manen din. Spesielt fargen magenta ser frisk og livlig ut på svart hår. Denne rike bærskyggen gir krøllene dine et varmt preg og gir “alle øyne på meg” -faktor.

svart hår, rosa tråder av middels lengde med krøller

Roserenner på svart hår

Striper av rosagull i svart hår av middels lengde

Det er ingen bedre måte å uttrykke din kjærlighet til rosévin enn med høydepunkter fra rosé. Denne fargen gir manen din et lyst og metallisk preg og setter den ultimate moteerklæringen.

rosa gullstriper på forsiden på svart hår

Mørkt hår med gyldenblonde tråder

svart hår med mørkeblonde tråder

Vil du beholde det klassisk og samtidig gi håret et moderne preg? Da kan svart hår med gylne høydepunkter være noe for deg. Med hip bronde -trenden, vær tro mot den mørke manen din mens du tilfører litt farge for et skinnende og levende utseende.

svart hår med gyldenblonde tråder balayage

Denne solbeskinnede skyggen mellom blond og brun kan tilpasses perfekt til din hudfarge. Enten du foretrekker varmere eller kjøligere toner, vil fargekunstneren din vekke drømmene dine om svart hår med bronsehøydepunkter.

Naturlige, mørkeblonde balayage -høydepunkter

rett brunt hår med blonde høydepunkter

Varme, honningblonde tråder på mørkebrunt hår

Mørkbrunt hår med gyldenblonde tråder

Kastanjebrune høydepunkter – mørkebrune med rødlig glans

svart hår med rødbrune rødbrune striper

Det er på tide å oppdage underverkene i svart hår med rødbrun høydepunkter. Denne fantastiske skyggen gir et solkysst utseende som kombinerer blondiner, brune og røde i manen din for en levende finish.

Rødbrun høydepunkter på mørkebrunt hår

Lysere mørkt brunt hår med rødbrune tråder

Sølv og blå høydepunkter på svart hår

sølv og blå høydepunkter på svart hår

Two Tone Hair har blitt en av de må-ha hårfargeideene å prøve i 2021. For alle som ønsker å leke med flere hårfarger samtidig, er denne trenden bare tingen. Med sølvblå høydepunkter vil du også føle deg rundt den metalliske hårtrenden.

Svart hår med smaragd høydepunkter

Svart hår med smaragd høydepunkter

Svart hår med en smaragdgrønn ombré er en superkul måte å prøve den grønne hårtrenden på. Denne nyansen utstråler en elegant, kul jenteestetikk og gir manen din en gradvis fargeovergang med mørke røtter og lyse tips. Du kan finne flere ideer for grønt hår i vår artikkel “Farge hår grønt”.

Svart hår med kobberstriper

Svart hår med kobberstriper

Hvis du vil klemme din indre rockestjerne, kan du prøve svart hår med kobberhøydepunkter. Denne hårfargen kombinerer en dristig rødfarge med et snev av brun for å tilføre den mørke manen din litt mer varme. Resultatet er iøynefallende, men likevel sofistikert hårfarge som får håret ditt til å se alt annet enn enkelt ut.

Svart hår og kobbertråder

kobbertråder på svart hår

Svart hår med kule lysebrune høydepunkter

svart hår med kule lysebrune høydepunkter

Ashy hårfarger har blitt standarden i hårfargenes verden, og kule lysebrune høydepunkter er intet unntak. Denne hårfargen gir strukturen du ønsker og ser også veldig naturlig ut.

svart hår med lysebrune balayage -høydepunkter

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver