15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hårtrender 2021: Disse frisyrene har dominert catwalks i år!

Uten tvil er september den viktigste måneden i motebransjen, og alle som er interessert i mote vet hvorfor. Motedesignere og merker fra hele verden presenterer sine nyeste kolleksjoner for oss under Fashion Weeks i Paris, London, Milano, Berlin og New York og bestemmer dermed de største motetrendene vi kan forvente for den kommende sesongen. Imidlertid bør motehusene tilpasse showene sine for i år til den globale COVID-19-pandemien og hovedsakelig ha valgt live presentasjoner og digitale produksjoner. Selv om høsten bare har begynt, betyr det ikke at vi ikke kan se frem til de siste hårtrendene fra catwalks i 2021! I vår artikkel vil vi fortelle deg hvilke frisyrer og kutt som er spesielt attraktive for oss, og hva som vil være veldig populært! Bli inspirert av bildegalleriet vårt, og ring frisøren din for å være et skritt foran alle vennene dine!

Hårtilbehør Trender 2021 Hårtrender Vår Milan Fashion Week Frisyrer

Heldigvis kunne vi også se frem til de spektakulære moteshowene til luksusdesignere og motehus som Versace, Fendci, Dior eller Chanel under koronaviruset. De digitale presentasjonene ga oss et innblikk i en glamorøs verden som ellers er forbeholdt bare noen få mennesker. Det er beundringsverdig at selv pandemien ikke kunne stoppe designerne fra å vise frem sine siste kolleksjoner med noen fantastiske frisyrer. Gitt at motetrender alltid er inspirert av verden rundt oss, er det ingen stor overraskelse at frisører har beveget seg mot et naturlig og enkelt utseende for hårtrender i 2021.

Hårtrender i 2021: Ballerina -bollen gjør et stort comeback

Raske oppdateringer for trender med langt hår 2021 Catwalk Ideas

Hva er så spesielt med en bollefrisyre, vil du sikkert lure på. Enten den er høy, lav i nakken, streng eller uformell – bolle er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning og aldri vil gå av moten. Det nye utseendet fra catwalks minner oss imidlertid om 80 -tallets frisyrer og sjarmerer oss med et snev av nostalgi og enkelhet. Men i stedet for et hårnett som den klassiske balerinabunken, blir håret i år festet med en strømpe. For å gi det hele enda mer glamour og et moderne preg, er det beste å bruke en strømpe med et trendy logomønster. Og det beste med det er at du kan sette sammen frisyren selv på mindre enn 10 minutter. Bare styl håret ditt til en hvilken som helst bolle, legg strømpen rundt den og fest den med et tynt hårbånd. Skjul stoffrester under hårstrikken og voilà – du er ferdig! Er ikke det den beste og enkleste oppdateringen for de dagene du har det travelt?

Utsmykket hårtilbehør var overalt på catwalks og er fortsatt veldig populært

Hårbånd frisyrer trend hår tilbehør hår trender 2021

Enten dekorerte hårbånd, scrunchies eller frisyrer med hårklipp – hårtilbehør i alle tenkelige varianter og med forskjellige dekorasjoner er den enkleste måten å krydre håret vårt og til og med de enkleste frisyrene uten store anstrengelser. Fra dramatiske, glamorøse fjær på Yohji Yamamoto til delikate pannebånd med perler og rhinestones på Chanel, denne sesongens Fashion Weeks handlet om nydelige hårpynt. Den sterke kontrasten mellom de minimalistiske svarte sløyfene som vi så på Giambattista Valli og det skulpturelle hodeplagget på Vivienne Westwood betyr bare én ting – vi kan la vår kreativitet gå fri med hårtrendene 2021. Alt som behager er tillatt!

La oss introdusere deg for “Fendi -rollen”?

Fendi Updo Fashion Week 2021 Hair Trends Women

Med hårtrender i 2021 som legger større vekt på naturlighet og letthet, burde det ikke være noen stor overraskelse at oppdateringer hovedsakelig var i søkelyset. Den såkalte “Fendi Rolle” er en kul tolkning av den klassiske bollefrisyren og ble skapt av frisøren Sam McKnight. Frisøren har vært ansvarlig for de fantastiske frisyrene på “Fendi” moteshow i flere år. Utrolig elegant, superfriskt og inspirert av de rullede frisyrene fra 30 -årene – “Fendi roll” er en frisyre som hver fashionista bør prøve minst en gang i neste sesong. Ved første øyekast ser utseendet totalt komplisert og skremmende ut, men med vår hurtige guide vil du også kunne gjøre det hjemme. For at updo virkelig skal komme til sin rett, må håret ditt være minst skulderlangt. Det er så enkelt:

  • Først av alt, gre håret godt, del i midten og styl det strengt bakover.
  • Påfør litt hårvoks eller mousse for å få det såkalte “slanke utseendet”.
  • Avhengig av hvor mange roller du vil style, bind håret i flere hestehaler og fest dem dypt i nakken.
  • Og nå blir det litt vanskelig – krøll hestehalene sakte og fest rullen til hodet med en lås.
  • Påfør rikelig med hårspray for å holde alt på plass, og du har en moderne bane -frisyre!

Den evige kampen: mellom kontra sideskillelse – hva skal det være?

Hårtrender i Bob -hårklipp i 2021 dyp sideskilltrend

En avskjed kan bæres på mange måter, og avhengig av hvordan den er stylet, ser frisyren alltid annerledes ut. Kan du ikke bestemme mellom midten og sideskillingen? Vel, vi har gode nyheter for deg – de to utseende er blant de største hårtrendene i 2021. Moteverdenen har lenge omfavnet midtskillet og i år er intet unntak. Det overraskende edgy utseendet ble sett overalt på catwalks fra Burberry til Prada til Ulla Johnson. Dype sideskille har derimot sikret et feilfritt, perfekt blikk på Hermès og Louis Vuitton. Chanel holdt ting enkelt og feminint og valgte en skånsom sideskille og hår som ble gredd tilbake. Men det var Miu Mius modeller med hår fra frisøren Guido Palau som gikk et skritt videre med flere sideskille for en slank, flerdimensjonal oppdatering.

Hårtrender 2021: Den stumpe kuttet for et edgy utseende

Hair Trends 2021 Prada Pony Hairstyle Fashion Week

Hvis du tenker på en ny frisyre for den kommende sesongen og ønsker å friske opp utseendet ditt, så er du i gode hender med sløv smell. Det nøyaktige snittet gir hver frisyre en moderne vri og fungerer på absolutt alle hårlengder. Siden de stumpe kantene får håret til å se litt fyldigere ut, er trenden spesielt fordelaktig for kvinner med fint hår. For det digitale moteshowet “Prada” valgte frisøren Guido Palau et friskt hårklipp med lange, stumpe smell som nådde under øynene eller kinnbeina.

Ponnier i alle mulige former og former kunne sees overalt

Hair Trends 2021 Bangs frisyrer for kort hår Bob Haircut Trend

Lang, kort, krøllete eller en skrå ponni – ponnifrisyrer i alle mulige varianter var blant de mest populære hårtrendene i 2021 på catwalks i Milano og Paris. Vi så lange ponnier på Paco Rabanne, mens Balenciaga og Louis Vuitton fortryllet oss med sine franske jenteversjoner. Men det mest populære utseendet var utvilsomt Prada -ponnien, som kan brukes i tre forskjellige varianter. Enten som smell som går langt over øyenbrynene og hviler lett på øynene, kantete eller som et blokkklipp som gir hele frisyren et kantet preg, var alt der!

Enkelt og elegant på samme tid – neste sesong vil vi alle velge “vått hår -utseende”

Våt hår ser trend hårtrender 2021 ideer fra catwalk stil ponni sidelengs

Ja, “vått hår -utseende” er faktisk ikke noe nytt, og vi kjenner alle frisyren, men utseendet er så elegant og forførende at det vil forbli trendy for neste sesong. Men på catwalks i år handlet det ikke bare om det tilfeldig kjemmede rygghåret, men om alle vendingene og stylingsalternativene som kunne gjøres med denne ellers dristige frisyren. Fra gjennomvåt til svett – hårtrendene 2021 har gitt det klassiske utseendet en forfriskende og spennende touch. Givenchy har valgt den klassiske varianten av det skinnende våte hårutseendet – elegant og med strømlinjeformede, kamede krøller. Med “Chloè” så den trendy frisyren ganske uformell og avslappet ut og modellene så ut som om de nettopp hadde kommet ut av dusjen.

Mote trender våren Milan Fashion Week vått hår utseende gjør det selv

Versace vår / sommer 2021 -kolleksjonen var faktisk en hyllest til Gianni Versaces “Trèsor de la Mer” -samling fra 1992, og modellene har blitt til ekte havfruer. For å tolke den oceaniske underverden på nytt valgte frisørene naturligvis det “våte hårutseendet”. Og selvfølgelig, som alltid, er djevelen i detaljene. Slik at tilbehøret virkelig kommer til sin rett, ble håret holdt tett inntil nakken med forskjellige halskjeder. For å få den trendy “våte effekten” selv hjemme, må du gre håret tilbake med en god porsjon gel eller voks med en fintannet kam, og du er ferdig!

“Baby Bob” – den klassiske nyfortolket

90 -talls frisyrer Trend Bob Haircut Hair Trends 2021 Catwalk Ideas

Allsidig, interessant, lett å ta vare på og likevel utrolig elegant – Boben er uten tvil tidenes trendfrisyre. Mens den stumpe bobben og den lurvete bobben var mest i søkelyset i 2020, får vi se mer stumpe og ustrukturerte korte bobs i neste sesong. Vi presenterer deg gjerne for den heteste trendfrisyren – baby bob! Dette er den korteste versjonen av klassikeren og bæres hovedsakelig i “ugjort utseende”. Og det beste? Babybobben passer absolutt alle kvinner og passer fantastisk til alle ansiktsformer. Enten du vokser ut en pixie cut eller vil ha litt variasjon – du kan ikke gå galt med baby bob!

Frisyrer for krøllete hår Hårtilbehør Trender Hårtrender 2021

Previous Post
Bygg din egen garderobe – et skap med en skråning
Next Post
Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid