15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blondiner for kvinner over 50 år: Disse 15 trendige hårfargene dekker perfekt grått hår

Dagens skjønnhetstrender er avhengig av et friskt og ungt ansikt. Du kan hjelpe med concealers, rynke kremer og anti-aging øyeputer. Men den riktige hårfargen kan også få oss til å se noen år yngre ut. For kvinner over 50 år er det imidlertid en stor utfordring å velge riktig farge. Ikke bare skal det se så naturlig ut som mulig og dekke grått hår diskret, det skal også være lett å ta vare på og egnet for daglig bruk. Vi gir deg 20 ideer for blonde toner for kvinner over 50 som gir deg friskhet.

Blondiner for kvinner over 50 år: “Strawberry Blonde”

Strawberry Blonde dekker grått hår

Grått hår får oss ofte til å se gamle og slitne ut. I kontrast kan bare et besøk hos frisøren og en ny hårfarge hjelpe. Blondiner med rødt kast ser spesielt godt ut på kvinner med lys hud. Håret blekes først og deretter farges med den matchende jordbærskyggen. Slik at håret skinner lenge etter farging, bør du avslutte det med en glans hver annen måned.

Hårtrend 2021 Jordbærblond hårfarge for kvinner over 50 år

Stjerner som Connie Britton viser hvordan: Den 54 år gamle amerikanske skuespilleren elsker sin jordbærblonde manke.

Strawberry blonde hair highlights for kvinner over 50 år

Hvordan implementere trenden: Hvis du ikke er sikker på om du virkelig vil like jordbærskyggen, kan du bleke håret ditt og deretter finpusse enkeltstrenger med jordbærblond..

Blondiner for kvinner over 50: platina blond er trendy

Platinumblondt hår og nisseklipp for kvinner over 50 år

Platina blonde er den lyseste nyansen av blonde i hårfargepaletten. Det oppleves som jentete og uformelt og er også superenkelt å ta vare på. Startfargen er imidlertid en viktig forutsetning for et vellykket sluttresultat. Hvis du er naturlig mørkblond, eller hvis du for øyeblikket har håret mørkt blondt, kan du gå for trendfargen. Kvinner med mørkt hår bør bedre velge en annen hårfarge.

Platinblondt hår for kvinner i alderen 50 og over

Den platinablonde hårfargen kan også tømme håret ditt. Derfor er det egnet for kvinner med sunt og kort hår. Kort hår er vanligvis lettere å ta vare på. Siden de også blir kuttet oftere, er de også sunnere enn en lang man.

Dekk grått hår med platinablondt hårfarge

Hvis du velger den blonde nyansen, bør du ta vare på håret ditt med masker og behandlinger minst to ganger i måneden. Å regelmessig trimme bob eller pixie cut frisyre er også et absolutt must.

Blondiner for kvinner over 50: Broomstick Blonde

kosteskaft som dekker blondt hår for kvinner over 50 år

“Broomstick Blonde” er faktisk ikke en fargenyanse, men en fargeteknikk. Det handler om følgende: Frisøren velger en nyanse for tilnærmingen som kommer så nært som mulig til din naturlige hårfarge. Deretter farges høydepunktene i en lysere nyanse. Denne teknikken får sprøtt og grått hår til å skinne, og i kombinasjon med et passende hårklipp kan det skape noe volum i håret.

kosteskaft blond trendy hårfarge for kvinner over 50 år

Kremet blonde med vaniljehøydepunkter

Hårfarge over 50 år kremblond med vaniljehøydepunkter rundt ansiktet

Den neste hårfargen smigrer kvinner med en blek hud og en uformell sommerfrisyre med strandbølger. Den kremblonde nyansen er også frisket opp med vaniljehøydepunkter som rammer ansiktet og gir det friskhet.

Blond ombré hårfarge for kvinner over 50 år

Hårfarger for kvinner over 50 som dekker grått hår er blondt ombre

Kvinner over 50 som har skulderlangt grått hår og ønsker en lettstelt hårfarge, bør velge en myk fargegradient mellom den grå tilnærmingen og en naturlig blond nyanse.

Honning og karamellbalayage

Blondiner for kvinner over 50 honning og karamellbalayage

Honning og karamell er to nyanser som passer godt sammen. De får mest mulig ut av kvinner med ferskenfarge. Huden ser jevn ut, rynker trylles frem (siden hårfargen tiltrekker seg oppmerksomhet, merker du knapt rynkene rundt øynene).

Hårfarger som får oss til å se 5 år yngre ut: Blonde Foilyage

Blondiner for kvinner over 50 år som gjør folien yngre

Kvinner over 50 år som ønsker å dekke det grå håret, kan velge teknikk for farging av folie. Kombinasjonen av balayage og farging av høydepunkter med folie skaper glitrende aksenter i håret. Kanskje den største fordelen med denne teknikken er at du ikke trenger å farge alt håret ditt. En erfaren frisør kan skape en overgang mellom den naturlige hårfargen og høydepunktene.

Ved å bruke teknikker som folie og balayage, blir også andre kule blonde toner tryllet frem. I bildegalleriet nedenfor kan du finne ut hvilke andre hårfarger som trender for tiden.

Honey bronde hårfarge for kvinner over 50 år

Honey bronde hårfarge for kvinner over 50 år

Honningblonde røtter

Honningblondt hår for kvinner 50 og over dekker grått hår

Kul askeblond hårfarge

Blondiner for kvinner over 50 askeblondiner

Hårfarger for kvinner over 50 år: rødbrun og honning

Trendy hårfarger for kvinner over 50 år som dekker grått hår, rødbrunt og honning

Ombréhår med mørke hårrøtter

Blondiner for kvinner over 50 ombre hår med mørke hårrøtter

Jennifer Aniston er avhengig av “Butterfly Blonde”

Trendy blondiner for kvinner over 50 får den yngre til å se smørblond ut

Platinablond er den mest trendy hårfargen for 2021

Kvinner over 50 år har hårfarge som dekker grått hår

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver