15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fjern gul fargetone – de beste pleietipsene for skinnende blondt hår!

Fjern gulfarge Bakepulver lys blondt hår Pleie tips Hjemmemedisiner

Attraktiv, munter, ungdommelig – blond er hovedsakelig forbundet med disse positive egenskapene. Dessverre kan det være en ganske skremmende oppgave å opprettholde denne nydelige og ettertraktede hårfargen. Imidlertid kan de første forsøkene på å lette håret ditt ende i skuffelse. Hvis du allerede er blond, vet du altfor godt at gul er fienden din nummer én. Les videre og følg tipsene våre om hvordan du fjerner den irriterende gule støpen uten å skade håret!

Fjern gul fargetone – hvor kommer den fra??

Fjern gul fargetone Hjemmemedisiner for blondt hår Omsorgstips Askblond

Med permanent farging kommer fargepigmenter inn i håret og med farging blir pigmentene bare avsatt på overflaten. Selv om man ofte snakker om fargelegging når det gjelder bleking, er dette ikke helt sant. For å oppnå en lys blonde blir håret bleket og melaninpigmenter fjernet fra det. Et gult skjær oppstår ofte på grunn av for tidlig skylling. Mange kvinner sjekker håret og er sjokkert over å finne at denne appelsinen har snudd og avsluttet eksponeringstiden altfor tidlig. Bare gjenta blekingsprosessen med det samme produktet, og ta igjen den manglende tiden hvis du vil fjerne det gule skjæret.

Fjern gulfarge Bleach blonde hair Care tips

Holdt du deg nøyaktig til eksponeringstiden og håret ditt fikk fortsatt et gult skjær? Da var lyseren muligens litt for svak for din opprinnelige farge. Før du kjøper en farge, bør du først sjekke emballasjen for å se hva fargresultatet vil være for deg. Hvis du er misfornøyd med hårfargen og vil fjerne det gule skjæret, kan du gjenta blekingsprosessen. Imidlertid bør du bruke en svakere lysner fordi håret nå er ferdigbleket.

Fjern gul fargetone med lilla sjampo

For å fjerne gul fargetone, bruk lilla sjampo for å ta vare på blondt hår

Klassikeren hvis du vil fjerne et irriterende gult skjær – den lilla sjampoen. Disse er spesielt populære blant blondiner, og det er en god grunn. De inneholder blå eller lilla pigmenter som bygger seg opp i håret når du vasker det, nøytraliserer de gule tonene og får håret til å se rent og skinnende ut. Lilla sjampo med forskjellige pigmenteringsnivåer finnes i alle apotek. Jo høyere pigmenteringsgrad, desto sterkere og raskere nøytraliseres den gulaktige misfargingen.

Fjern gulfarget kamille te hjemmemedisiner for å lyse blondt hår

Hvorfor lilla sjampo lurer du kanskje på? Hvis du ser på fargehjulet, vil du se at det er det motsatte av gult. Dette betyr at lilla og gult avbryter hverandre. Avhengig av hvilket produkt du velger og hvor mye gulfarging du vil fjerne, kan du bruke en lilla sjampo daglig eller ukentlig. Hvis håret ditt trenger å bli frisk, anbefaler vi at du lar sjampoen stå på i 5-10 minutter. Men hvis du sliter med en minimal mengde gule toner, vil 2-3 minutter være nok.

Hvite eller lilla fargetoner hjelper til med å fjerne gule toner

Fjern gulfarget lilla sjampo blonde hårpleie tips kort hår balayage

Hvis du har håret ditt farget av frisøren, så har du sannsynligvis allerede hatt erfaring med såkalt toning. Disse små miraklene er et kultprodukt med god grunn – frisørene bruker dem til å gi håret ønsket undertone etter bleking, for eksempel en beige, sand eller askeblond. Fargene er vanligvis basert på blått, lilla og grønt. Hvis du vil fjerne den gule støpen din, fungerer hvite eller lilla toner best her. Ideelt sett bør du bruke disse umiddelbart etter bleking, når hårets neglebånd fortsatt er åpent og du ennå ikke har brukt hårbehandling eller lignende. Du kan også enkelt utføre prosedyren selv hjemme. Bare bland en eller to skje tips av en semi-permanent lilla fargetone i din favoritt hårbalsam til du får en lys lilla masse og vask deretter håret som vanlig.

Fjern den gule fargen med sitronsaft

Fjern gulskjær etter bleking Hjemmemedisiner for blond hårpleie sitronsaft

Vil du at ditt blonde hår skal se ut som det har blitt kysset av solen? Sitronsaft er naturlig og et ekte mirakelvåpen hvis du vil fjerne en gul skjær. Sitronsyren fjerner de gule pigmentene og gir håret en fantastisk glans. Du vil oppnå en enda bedre effekt hvis du går i solen med sitronhåret. Så den beste tiden for denne hårbehandlingen er sommeren. Avhengig av lengden på håret ditt, bør du få en til tre sitroner, deretter klemme dem ut og fordele dem jevnt over håret. Nå kan du lage deg en kaffe, sitte på balkongen og la balsamen stå på i en time. Bruken av sitronsaft kan imidlertid tørke håret litt ut og få det til å se litt halmete ut. Så hvis du har skadet hår som har lidd av noen hydrogenperoksidbehandlinger, fraråder vi bruk av sitronsaft.

Fjern gul fargetone med aspirin pluss C 

Fjern gulfarget lilla sjampo blonde hårpleie tips

Smertestillende som alle har i huset, hjelper ikke bare mot hodepine! Den inneholder den aktive ingrediensen acetylsalisylsyre, som fjerner fargepigmenter fra håret og dermed hjelper deg med å fjerne gule toner! For å gjøre dette, oppløs to brusetabletter i 500 ml kaldt vann og hell det sakte over håret. La blandingen virke i ca 30 minutter og skyll grundig med lunkent vann.

En annen variant for denne uvanlige hårbehandlingen for å fjerne gule toner er å blande noen knuste vitamin C -tabletter med litt sjampo. For å gjøre dette, knus 5 tabletter til et fint pulver og bland dem med tilstrekkelig sjampo – vanligvis i forholdet 1: 1. Påfør den resulterende pastaen jevnt i håret og la det virke i minst 1 time. Skyll deretter håret som normalt med varmt vann.

Fjern gul fargetone med natron

Fjern gul fargetone Natron Hårsjampo blondt hårpleietips

Bakepulver er allsidig blant hjemmemedisiner – du kan ikke bare bake deilige kaker med det. Hvis det skjer et uhell mens du farger det blonde håret ditt, kan det også brukes og hjelper til med å fjerne gule toner. Alt du trenger er bare en pakke bakepulver som du sikkert vil ha et sted i skapet ditt. Bland dette med lunkent vann til det har en konsistens som en pasta og fordel det i tørt hår. La det virke i ca 20-30 minutter og skyll deretter håret forsiktig.

Hjelper med å fjerne gulaktig eplecidereddik?

Fjern gulfarget eple cider eddik hjemmemedisiner for å opprettholde blondt hår som lysner

Eplecidereddik er en av naturens mest allsidige matvarer. Siden det er høyt i eddik, sitronsyre og eplesyre, vil det hjelpe deg å bekjempe de irriterende gule tonene i det ellers så flotte blonde håret. For å gjøre dette, bør du fortynne 4 ss eplecidereddik med 2 ss vann, hell blandingen i håret og la det stå i ca 15 minutter. Du kan legge til noen urter for en enda bedre effekt. Rosmarin, for eksempel, stimulerer hårvekst. Lavendel og ringblomst har en beroligende effekt på hodebunnen.

Kamille te for strålende blondt hår

Fjern gulfarget blondt hår bleking omsorg hjemmemedisiner

Kamille er et godt hjemmemedisin på mange områder, for eksempel mot uren hud. En te laget av friske kamilleblomster kan også gjøre små mirakler når du fjerner gule toner. La blomstene trekke i varmt vann til vannet blir lunkent. Masser håret med kamille -te og skyll det av etter ca 5 minutter. Siden denne urten er skånsom mot håret, kan du gjenta prosedyren så mange ganger du vil hvis resultatet ikke umiddelbart er tilfredsstillende.

Fjern gulfarget honninghårsmaske blondt hårpleiehjem

Til og med honning er et velkjent hjemmemedisin som er vel verdt et forsøk hvis du vil fjerne det gule skjæret ditt på en naturlig og kjemisk fri måte. Bland honning med vann i et forhold på 1: 1, fordel blandingen på hodet og la stå i en time. Skyll deretter håret grundig.

Fjern den gule fargen med olivenolje

Fjern gulfarget blondt hår lysere hårmaske med olivenolje

En intensiv kur med sunn olivenolje er også spesielt nyttig for å fjerne gule toner. For å gjøre dette, masserer du vegetabilsk olje inn i det fuktige håret, vikler et håndkle rundt hodet og lar oljen stå over natten. Fettet trekker de stygge gule pigmentene ut av håret og gjør det samtidig spesielt mykt og smidig. Neste dag bør du sjampo håret grundig flere ganger for å fjerne olivenoljen helt.

Fjern gulfarge Hjemmemedisiner for blond hårpleie

Previous Post
Bygg din egen garderobe – et skap med en skråning
Next Post
Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid