15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyttårsaften frisyre for middels langt hår-19 ideer og tips for re-styling

slank utseende frisyrer middels lengde nyttårsaften lang bob

Det tar litt tid å lage det perfekte nyttårsaften, så du kan begynne å planlegge noen dager i forveien. Selvsagt kommer valget av festantrekket først, og alle andre elementer kan vanligvis tilpasses det. Frisyren, den festlige negldesignen og sminken, samt valg av sko er nært knyttet til antrekket. Hvis du allerede har funnet den perfekte kjolen, kan du allerede begynne å tenke på nyttårs frisyre. I dagens artikkel har vi samlet inspirasjon og stylingstips for damene med middels langt hår. Enten du er glatt med et slank utseende, med bølger, krøller eller skinnende hårtilbehør, er det helt opp til deg!

Kule nyttårsfrisyrer med rett hår

Nyttårsaften frisyre rett mellomlangt hår bak øret

Rett hår som er glansfullt og slank er alt raseri og er uten tvil et godt valg for nyttårsaften. De ser spesielt effektive ut, og hvis de er åpne, trenger de ikke ytterligere styling i løpet av kvelden. Med et rettetang er frisyren også vellykket for kvinner med krøllete hår, og ved hjelp av hårspray holder den seg på plass hele natten. Selvfølgelig tilbyr rett hår også forskjellige stylingsalternativer. Når den er parret med iøynefallende smykker, kan den enkle glatte nyttårsfrisyren se ekstra festlig ut. Tips: Hår festet bak øret skaper et feminint utseende og setter øredobber i rampelyset.

nyttårsaften frisyre mellomlangt hår gjør det selv rettetang

En annen ide for inspirasjon er denne vakre frisyren av Margot Robbie. Spesielt populær på 90 -tallet feirer den sitt comeback i år. Det er en frisyre med rett hår med spissene vendt innover. Dette skaper et elegant, elegant utseende som passer perfekt med en lang bob. Du kan style nyttårsfrisyren med både sideskille og smell. For å gjøre dette trenger du en rund børste med myke børster, en hårføner og litt hårspray for å holde den på plass.

Slik fungerer utseendet: Vask først håret og tørk det som vanlig. Ta deretter en bred tråd og vri hårspissen innover med den runde børsten, varm den med hårføner og la den avkjøles i børsten. Fjern nå den runde børsten fra hårføner, spray valsen med litt hårspray og fortsett med resten av håret.

nyttårsaften frisyre lang bob slank ser flott ut

Slank hår passer også perfekt til glamorøse antrekk og er derfor godt egnet til festlige anledninger som nyttårsaften. Frisyren ser fantastisk ut på hvilken som helst hårlengde. Håret er stylet bakover og viser godt frem klær og smykker. Når det gjelder mellomlangt hår, kombinerer nyttårs frisyre perfekt med ryggløse topper og kjoler. For dette utseendet bør du enten ha rett hår eller rette det ut med et rettetang. Ikke glem varmebeskyttelse heller. Du trenger også en børste, gel, håndtakskam og hårklipp for re-styling. Trikset her er å erte håret på toppen av hodet for å skape mer volum.

mellomlangt hår stil nyttårsaften stort volum

Slik styler du det slanke utseendet med volum selv: Spray varmebeskyttelse i håret, børst godt og rett håret. Bruk deretter håndtakskammen til å plage håret på toppen av hodet og gre bakover. Legg nå en stylinggel på håndflatene og arbeid den inn i sidene. Gel sidehår bak ørene og fest med bobby pins hvis nødvendig. Hårklemmene skal plasseres på en slik måte at de ikke kan sees. Til slutt fikser du nyttårsfrisyren med hårspray, og du er ferdig.

Nyttårsaften frisyre for mellomlangt hår med bølger

nyttårsaften frisyre smell krøllete middels langt hår lagdelt

Hvis rett hår bare ikke ser bra ut på deg, og du foretrekker en frisyre med bølger, har denne delen noen kule ideer til inspirasjon som passer perfekt til mellomlangt hår. Slike frisyrer ser naturlige ut og skaper volum i håret. Stylingvariantene for en nyttårsaftens frisyre med bølger er forskjellige og kan også enkelt re-styles hjemme.

inspirasjon nyttårsaften frisyrer mellomlangt hår

Mange damer tror at smellet med bølger bare ikke fungerer. Popikonet Taylor Swift overbeviste oss imidlertid om noe annet. Hun har ikke skilt seg fra bob -frisyren med smell på et par år, og gir oss mer og mer inspirasjon for å ha på det trendy utseendet. Hvis du også bærer håret i en lang bob med smell, kan du vurdere denne sangerens frisyre. Det ser festlig, glamorøst og moderne ut og passer perfekt til ethvert festantrekk.

nyttårsaften frisyre lang bob bølger sideskille

Selv uten en kant, ser den lange boben med bølger fantastisk ut. Det er best å style frisyren med en sideskille for å gi stylingen mer struktur og kropp.

Slik lager du utseendet: Elt først litt mousse inn i håret ditt. Krøl deretter gradvis opp brede hårstrå med et tykt krøllejern. Hold kort og løsne deretter. Bølgene kan justeres med fingrene til ønsket effekt oppnås. For et bedre grep, fikser du nyttårsfrisyren med hårspray.

Nyttårsfrisyre med lang bob i retrolook

elegante frisyrer middels lengde nyttårsaften stylingidee

Retrobølger er inne igjen. Og de ser flotte ut i kombinasjon med et glamorøst festantrekk. Varianter for denne stylingen for mellomlangt hår er varierte. Du bestemmer selv om hele håret eller bare tipsene er krøllete. Den enkleste måten å style vakre bølger og krøller i retrostil er med et krøllejern. Slik at krøllene beholdes hele natten, bør de også fikses godt med hårlakk.

nyttår frisyrer mellomlangt hår bob krøller

Krøller får vanligvis den lange boben til å virke kortere slik at den ser ut som en klassisk bob -frisyre. Denne nyttårsaften -frisyren kan styles med både en midtre og en sideavskjerming. Ikke krølle håret ved røttene, bare på langs. Hvis du ikke tør å gjøre frisyren selv, er det beste å bestille time i hårstudioet. Det glamorøse utseendet er garantert hos profesjonelle.

Nyttårs frisyrer med krøller

nyttårsaften frisyre middels lengde krøller volum

Krøller er glamorøse, tiltalende og ekstremt elegante. Derfor er de bare fantastiske som et nyttårs frisyre. Og spesielt middels langt hår ser bra ut med krøller. Langt hår er som regel tyngre og holder ikke krøller lenge. Hår på skulderen er derimot lyst og utseendet kan til og med beholdes i flere dager. Det avhenger selvfølgelig også av hårets struktur.

nyttårsaften frisyre krøller selv lag krøllejern

Slik krøller du håret selv: Spray varmebeskyttende spray over hele håret og børst deretter slik at sprayen fordeles jevnt. Krøll deretter hårstrengen for tråd med et tynt krøllejern. Alternativt kan du bruke en metode for krølling uten krøllejern, f.eks. B. med hårkrøller. Hvis du er fornøyd med utseendet, bare spray med hårspray og festlooket er klart.

Krydre den festlige nyttårsfrisyren med hårtilbehør

fest frisyrer middels lengde nyttårsaften ideer hårtilbehør

Hvis du vil tilføre nyttårs frisyre litt glans, har du definitivt rett med et glitrende hårpynt. Hårklipp, tiaraer og pannebånd kan tilpasses antrekket og avrunde utseendet på en flott måte. Du kan bruke dette til å feste håret ditt eller bare som et dekorativt element.

Nyttårsaften frisyre hårtilbehør temafest 20 -tallet

Frisyrene på 20-tallet kan redesignes med et pent, glitrende pannebånd og retrokrøller. For eksempel, hvis du blir invitert til en temafest på nyttårsaften, som feires under mottoet “1920 -tallet”, så har du funnet den perfekte frisyren med en gang!

Halvåpent hår som nyttårsfrisyre

nyttårsaften frisyre halvåpent stil tips

Et kult alternativ til frisyrer med løst hår er de som er festet delvis. På bildet kan du finne et eksempel på elegant halvåpent frisyre som er lett å etterligne. Noen få hårstrå er ganske enkelt tatt fra venstre og høyre hårdel, vridd og festet på baksiden av hodet. Selv om denne nyttårsaften -frisyren ikke er så komplisert for mellomlangt hår, vil en hjelpende hånd med stylingen være fordelaktig.

mellomlange frisyrer styling ideer festet til siden bølgete

Gjemt på siden ser lange bob -frisyrer veldig stilige og festlige ut. For dette trekkes en dyp sidedel og alt hår føres til den respektive siden og festes. Frisyren fungerer best med krøller eller myke bølger.

mellomlange frisyrer nyttårsaften gjemt sidelengs krøller

Også i dette tilfellet kan du krydre den festede frisyren på siden med et pent hårtilbehør. Det bidrar til et bedre hold og avrunder fantastisk hele utseendet. Nyttårsfrisyrer som er festet til siden, kombinerer perfekt med statement -øredobber.

Nyttårsaften oppdateringer for middels langt hår

updo nyttårsaften slank utseende middels langt hår

Liker du oppdateringer, men har middels hårlengde? Ikke bekymre deg, oppdateringer er også tilgjengelige for mellomlangt hår. Den riktige stylingideen og litt dyktighet kreves her. Du kan for eksempel knytte bobben din i et slank utseende eller trylle den opp til en ganske flettet frisyre. Du finner en flott stylingsvariant med instruksjoner i vår artikkel for festlige oppdateringer til nyttårsaften.

Vi ønsker deg mye moro på nyttårsaften!

festlig oppdatering nyttårsaften mellomlangt hår

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg