15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Undertrukket menns frisyrer – et symbol på moderne maskulinitet og mot

Underskåret menns frisyrer moderne-modig-maskulinitet

Underskåret er et hårklipp som ble favorisert av militært personell i løpet av 1900 -tallet. Denne frisyren gir svært kort hår på sidene av hodet og baksiden av hodet, mens håret på toppen av hodet forblir lengre. Dermed kan frisyren formes stilfullt og på en rekke måter. Den spesifikke formen på det underskårne hårklippet ble tilpasset de hardere vinterforholdene i krigstid. En soldat fikk også vokse skjegget med denne frisyren. Dette tjente ham for mer isolasjon fra kulden. Denne kombinasjonen er veldig populær i disse dager. Fleksibiliteten og funksjonaliteten til frisyrer for herrer for menn har brakt sin berømmelse tilbake de siste årene, noe som har gjort dem til de mest populære variantene av det moderne hårklippet.

Varianter av underskåret menns frisyrer

Underskåret herrefrisyrer varianter-detaljer-hårtekstur-hårklipp-alternativ

Den mannlige undersnitt fungerer for hver hårtype og farge. Det eneste tilfellet når undersnittet ikke ville passe for deg er hvis du har veldig tynt, tynt hår eller hvis du er skallet på kronen. I så fall ville du bare sett bedre ut med et kort hårklipp. Men hvis du bare har å gjøre med en avtagende hårgrense, kan en underskæring være en veldig passende variant. Hjørnene på pannen din der det er tynnere hår kan klippes veldig kort eller barberes hele veien, mens quiffen kan bli lengre og returneres. Bare bla gjennom de foreslåtte variasjonene og velg en hårstil som kan få deg til å føle deg mer trygg.

Underskåret med og uten overgang

Underskåret menns frisyrer -uten overgang

I utgangspunktet bør slike frisyrer som menn undergraver bruke mange aksenter i utseendet, fordi det alltid er en bedre effekt å glide inn i noe rart. Derfor spiller hver detalj en viktig rolle. De klassiske frisyrene for menn som ble slitt for flere tiår siden, er så allsidige i dag at du enkelt kan oppnå et individuelt utseende uten å gå over kanten. Uten en overgang ville håret på sidene av hodet holdes kort i en lengde som går opp til kanten (kuttet). Det øverste håret ville starte fra kanten, det vil si det lengre håret oppover. Dermed kan det typiske snittet sees.

Frisyrer menn undergravd med overgang

underskåret-menn-frisyrer-med-overgang-trendy-hår

Med overgang ville det bety at sidene av hodet ikke er like lange, men jo høyere det går til det øverste håret, desto tykkere blir håret. Det blir lengre på toppen og det typiske snittet holder seg borte. Men du kan fortsatt gjøre dette hvis sidelengdene reduseres. I dette tilfellet vil kanten fortsatt være synlig. Dette kan barberes av der kort møter langt. En tynn hvit linje ville da være synlig der. Denne linjen skaper et kult utseende i de fleste tilfeller.

Klassisk undersnitt med skjegg

underskåret-herre-frisyrer-klassisk-med-skjegg

De som vokser fullt skjegg kan se frem til en trendy kombinasjon. Frisyren skal også matche skjegget. En overgang kan koordineres perfekt. Du kan tilfeldigvis style det litt lengre håret til den ene siden. Det hele er definitivt en av de kuleste underskårne menns frisyrer.

Sølvrev

underskåret-menn-frisyrer-sølv-rev-over-40-år

Underkutt er ikke bare bra i ung alder. En slik frisyre er også egnet for menn over 40. Det er også tilstrekkelige variasjoner som kan tilpasses enten de mer beskjedne eller de mye mer ekstravagant utseende mennene. Allsidigheten til menns underskårne frisyrer gjør dem bærbare selv for kule bestefedre. Til syvende og sist er det også søkt etter et vintage -utseende med disse hårklippene. Det er bare kult å vise frem grå striper på en moderne måte.

Underskåret herrefrisyrer med flette

underskåret-menn-frisyrer-flettet-frisyrer-sidelengs-fransk-maennerzoepfe-toppen av hodet

Denne modige og like populære kombinasjonen har allerede etablert seg som en ren mennsvirksomhet for mange menn. Hvis du vil se stilig og selvsikker ut, er den underskårne flettet den riktige avgjørelsen for deg. Flettet kan brukes i forskjellige varianter. Frisyren er en blanding av kort og langt hår som kan styles på en rekke måter. Flettet kan være åpent, flettet eller til og med omgjort til en fiskebeinflette.

Ekstrem underskæring med en ekstravagant quiff

underskåret-menn-frisyrer-quiff-hår-tråder-tørketrommel

Hvis din estetikk er fet og sofistikert, kan denne stilen prøves ut. Når trådene tørker ut, holder de seg i en perfekt form. Barberte hjørner legger til detaljer ved å kutte lengdene.

Dobbeltlags undersnitt

underskåret-mann-frisyrer-to-lags-skjegg

Denne typen har en kort trimmet del av håret under det lengre hårstykket og en annen barbert hårlinje som er under den korte trimmede delen.

Krøllete underskåret

underskåret-menn-frisyrer-krøllete-hårklipp-naturlig-brunette

Hipstere liker denne stilen. De setter pris på hår som ser naturlig ut. Så kanskje i tredje klasse visste du ikke hva du skulle gjøre med det krøllete håret ditt. Men det er ingen grunn til å unngå en underskæring i dag. Dette lar deg trekke litt mer oppmerksomhet til deg selv.

Naturlig afro -undersnitt

underskåret-menn-frisyrer-afro-hårklipp-ung-tekstur

Det som er godt med underskåret menns frisyrer er at de fungerer på nesten alle hårstrukturer. For å få det rette utseendet, er stylingen stort sett au naturale. Gi noen få nyanser til hårets ender for å få det til å se mer personlig ut.

Understilt militærstil

underskåret-menn-frisyrer-brad-pitt-militær-stil-raseri

Som nesten alle kjendiser endrer Brad Pitt utseendet sitt med forskjellige frisyrer som alltid får ham til å se stilig ut. Her er han med en kul undersøkelse fra den amerikanske krigsfilmen “Fury”. En fin overgang fra mellomlangt hår til den mannlige hårklippningen med perfekt frynsede underskårne sider.

Elegant underskæring med ansiktsfrisyre

underskåret-menn-frisyrer-justin-timberlake-elegant-ansikts-frisyre

Justin Timberlake viser et godt eksempel på en kort underskæring som har elegante linjer og balansert kontrast samtidig. Å kombinere den med ansiktsfrisyren er den perfekte måten å se stilig ut uten å måtte barbere deg hver dag.

frisyrer menn underskåret svart hår fade effekt ung mann

I dag kan vi raskt se at typene for menns underskårne frisyrer fortsatt er veldig trendy. De har toppet seg i popularitet ved å tilby et nesten ubegrenset utvalg av populære frisyrer. På slutten bør det nevnes at de typiske underskårne menns frisyrer, som pleide å bli sett nesten overalt, nå har mange flere variasjoner. Med kjendisene er det lett å se at dette hårklippet kan vedlikeholdes og utformes annerledes nesten hver dag.

frisyrer menn undercut taper blekne blondt hår og skjegg kombinere

Imidlertid må du besøke en frisør hver 2-3 uker for å holde slike menns frisyrer i perfekt form. De beste stylingproduktene for dette inkluderer pomader, geler og mousser. Du kan også bruke en hårføner for det optimale volumet. Du kan imidlertid designe din underskæring med få kosmetiske produkter og med mye fantasi. Ha det gøy!

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften