15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyrer for et firkantet ansikt: Disse hårklippene er perfekte for deg!

Skal det være en nisseklipp, multefrisyren eller rettere sagt den modige ulvesnittet? Frisyrtrendene for 2021 er mer mangfoldige enn noensinne og tilbyr noe for enhver smak. Men før vi bestemmer oss for en ny hårklipp, må vi først tenke oss om om det i det hele tatt ville passe oss. Uansett om vi vil gjemme en lav panne eller få ansiktet til å virke smalere – bør den riktige frisyren først og fremst smigre ansiktsegenskapene våre og dyktig fremheve skjønnheten vår. Så glem alle de trendige frisyrene du har sett et sekund, og velg i stedet en stil som passer deg. Men hva er de beste frisyrene for et firkantet ansikt, og hvordan kan du kjenne igjen en kantet ansiktsform? Vi vil avsløre alt dette for deg nedenfor, så vel som det vakreste utseendet til å style om!

Hvordan bestemme ansiktsformen din

som smeller for trender med korte frisyrer i firkantet ansikt 2021

Før du ringer til frisøren din og får håret klippet, bør du først finne ut hva ansiktsformen din er. Fordi dette er den eneste måten du kan finne de perfekte frisyrene for et firkantet ansikt som virkelig ville passe deg. For å gjøre dette, bind håret i en streng flette og se front i speilet. Hva ser du? Vær spesielt oppmerksom på hakelinjen og hårfestet. Firkantede ansikter er hovedsakelig preget av et uttalt hake- og kjeveområde, brede kinnben og et bredt panne.

Frisyrtrender 2021 Frisyrer for et firkantet ansikt

Så de perfekte frisyrene for et firkantet ansikt bør få de harde konturene og de kantete ansiktstrekkene til å virke mykere. Tenk Keira Knightley, Sandra Bullock, Angelina Jolie og Mila Kunis – de ser alle vakre ut, ikke sant? Faktisk er det mange Hollywood -skjønnheter med et firkantet ansikt som hele tiden beviser for oss igjen og igjen at dette på ingen måte er en skavank.

Frisyrer for et firkantet ansikt: hvilke smell ville se ut som deg?

Frisyrer for en firkantet ansiktsbob med sidelegg

Har du tenkt på å kutte smellet ditt lenge, men har ikke turt å gå? La oss gå! Fordi ponni frisyrer for et firkantet ansikt er en utmerket måte å skjule det brede pannen og bringe litt mykhet i ansiktet. Smellen må imidlertid ikke være for streng, fordi dette understreker de kantete ansiktstrekkene enda mer. Ponnier med frynser eller den trendy gardinhaken distraherer dyktig fra det uttalte hakeområdet og vil derfor være det bedre valget for deg. Vinklet smell faller også løst i ansiktet og gir frisyren mer bevegelse. Alt som er for stivt eller kjedelig unødvendig understreker hardheten i ansiktskonturene.

Bob -frisyrer er perfekte for firkantede ansikter

hvilke frisyrer for square face curly bob 2021

Superenkelt å ta vare på, veldig elegant og ekstremt foranderlig: Bob -frisyrer har vært en av de største hårtrendene i årevis og vil forbli hos oss denne sesongen. Enten det er rett, kantet, lagdelt eller asymmetrisk – valget av hårklipp er enormt, og det er nettopp det som gjør boben til en av de mest ettertraktede frisyrene for et firkantet ansikt. Men også her gjelder følgende: Skjæringen må ikke være for streng, men burde heller ha steget ender.

Lang bob med smell frisyrer for et firkantet ansikt

Selv om en kort bob ender på nivået med hakelinjen, blir det særegne hakeområdet understreket enda mer. En lang bob, derimot, er det perfekte kompromisset for langt og kort hår og kan gjøre underverker på kantete ansikter. Kombinert med milde strandbølger ser rosene veldig flatterende ut og får konturene til å virke mye mykere.

Vinklet, asymmetrisk bob

hvilke frisyrer for et firkantet ansikts bob frisyrer 2021

Den asymmetriske boben er en av de mest uformelle og kule frisyrene og har vært enormt populær i årevis. Som navnet antyder, blir håret klippet noen centimeter lengre på den ene siden enn på den andre. Skuespillerinne Keira Knightley er et tydelig bevis på at den asymmetriske bobben er best for firkantede ansikter. En sideskille får konturene til å se mye mykere ut og setter den trendy frisyren perfekt i scenen. Snittet er også en skikkelig allsidig når det gjelder styling. Om du vil bruke den jevnt eller heller med lysbølger er helt opp til deg.

Frisyrer for et firkantet ansikt: Du vil aldri gå galt med et lagdelt snitt

Frisyrer for et firkantet ansiktslag med snitt i siden

Korte frisyrer og ponnier er ikke noe for deg? Ikke noe problem! Fordi lagdelte kutt som faller delikat ned i ansiktet, faktisk er de ultimate frisyrene for et firkantet ansikt. I tillegg er det lagdelte snittet veldig trendy i år og gir håret vårt et ubeskrivelig feminint og super stilig preg. De forskjellige lengdene skjuler dyktig det uttalte hakeområdet og sikrer samtidig mer volum og tekstur. Et bonuspoeng for alle med tynt hår.

Korte frisyrer for firkantede ansikter

Pixie Cut with Side Bangs Short Hairstyles for Square Face

Et firkantet ansikt ville se enda strengere ut med en kort frisyre? Ikke engang i nærheten! Faktisk kan du virkelig rocke en kul og hissig pixie cut! Kort hår sprudler av selvtillit og er årets hårtrend! Det er bare viktig at du unngår for strenge og nøyaktige kutt. Velg heller en asymmetrisk nisse i et trendy, mykt utseende. Eller hvis du føler deg veldig modig, kan du velge en soppfrisyre som mykt spiller rundt ansiktet.

Disse oppdateringene ville passe deg

Bangs frisyrer for en firkantet frisyre trender 2021

Det viktigste å være forsiktig med oppdateringer hvis du har et firkantet ansikt, er ikke å knytte håret for tett. For at hakelinjen ikke skal se for dominerende ut, er det bedre å velge en uformell bolle som ikke sitter for høyt på toppen av hodet. For å fjerne det strenge utseendet på ansiktsformen, la noen få tråder falle forsiktig over ansiktet.

En dyp sideskille

Frisyrer i sideavskjermingsstil for et firkantet ansikt

Noen ganger handler det ikke så mye om å bytte hårklipp – selv en dyp sideskille endrer øyeblikkelig ansiktets fokus, slik at de kantete konturene virker mye mykere. I tillegg gir sideskillet mer volum og håret føles livligere og mer voluminøst.

Frisyrer for et firkantet ansikt: det vakreste utseendet å style om

Frisyrer for et firkantet ansikt Pixie Cut 2021 frisyrer trender

Skålskåret skaper en illusjon av en rundere ansiktsform

Mushroom head frisyre trend 2021 frisyrer for et firkantet ansikt

En uformell hestehale med smell er en av de søteste frisyrene for et firkantet ansikt

Updo frisyrer for et firkantet ansikt frisyrer 2021

De skrånende smellene får ansiktstrekkene til å se mye mykere ut

Pixie Cut 2021 hvilke frisyrer for et firkantet ansikt

Du trenger ikke å klare deg uten den trendy pixie cuten heller

Pixie Cut 2021 hvordan ansiktsform bestemmer frisyrer for et firkantet ansikt

En myk, høy bolle understreker kinnbeina og får ansiktet til å se lengre ut

Rihanna frisyrer Bilder Updos For Square Face

Ponnier med frynser ser veldig flotte ut på kantete ansikter

Bangs frisyrer 2021 Frisyrer for et firkantet ansikt

En nisseklipp med sidelegg spiller perfekt rundt ansiktet

Pixie Cut with Bangs frisyrer for et firkantet ansikt

Krøllete hår ser feminint ut og distraherer også fra de uttalte ansiktskonturene

Rita Ora blonde hårfrisyrer for et firkantet ansikt og krøllete hår

Den tiered cut er en av de vakreste og lettstelt frisyrene for et firkantet ansikt

Layered cut styles frisyrtrender 2021 frisyrer for et firkantet ansikt

Previous Post
Gangbart bakdeksel som plenerstatning: 10 egnede planter
Next Post
Kombiner culottes – 40+ fasjonable ideer og inspirasjoner!