15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mullet er tilbake! 10 ideer om hvordan kvinner kan style frisyren sin på en moderne måte

Modig og opprørsk, mullet er tilbake på moten og har blitt en av årets største hårtrender. Klart ikke -konform, men likevel praktisk – hårklippet kan nå sees overalt, fra skolegården til den røde løperen. Etter at kjendiser som Rihanna og Miley Cyrus tok opp trenden, var det klart at mullet -frisyren ville bli populær blant kvinner i 2021. Hvis du også tør å få et mullet -snitt, her er stylingtipsene du definitivt trenger.

Historien om multeklippingen

Rockstjernen David Bowie med rødt hår og mulletklipp

Mullet -hårklippet dateres tilbake til forhistorisk tid da folk innså hvor praktisk det var å klippe av smellet for å holde håret ute av ansiktet ditt mens du holder lengden på ryggen for å holde nakken varm og beskyttet mot regnet. Det var ikke før på 70 -tallet at hårklippet virkelig ble populært, og begynte med rockestjernen David Bowie med den fantastiske oransje multen som vi alle husker.

Mullet -hårklipp tidlig på 1980 -tallet DDR

80 -tallet var gullens gullalder. Hårklippet var en absolutt trend i DDR og ble elsket av menn og kvinner som syntes det var kult og fasjonabelt. På 90 -tallet begynte trenden å fuse ut. Folk som en gang stolt hadde på seg multer begynte å klippe håret, og snart ble hårklippet ansett som pinlig.

Mullet frisyre moderne 2021 i blond

I årene som fulgte dukket hårklippingen igjen og igjen i variasjoner og har endelig tilpasset seg det 21. århundre. Denne gangen har flere kvinner på seg hårklippet, noe som gjør det super stilig og gir det en raffinement som det aldri har hatt. Så, multen er tilbake og kan også styles på en moderne måte!

Hvordan style en moderne multe

Miley Cyrus 'moderne mullet -frisyre

I dag skal vi gi deg noen gode mullet -ideer, samt tips for enkel og elegant styling. Du trenger bare noen få stylingprodukter for dette!

Vokuhila à la Miley Cyrus

Mullet frisyre à la Miley Cyrus

I januar 2020 presenterte Miley sin nye frisyre for fansen på Instagram og forårsaket en sensasjon. Det beviser fremdeles i dag at en moderne multe kan styles elegant og elegant. For å oppnå dette utseendet, bruk litt leave-in balsam og varmebeskyttende middel på fuktig hår. Gre håret på plass og føntørr det med fingertuppene. Bruk hårvoks til å rette håret og fullføre mullet -utseendet.

“The Pullet” – en blanding av nisse & Mullet

Kombinasjon av nisse & amp; Mullet

Denne stilen, som Úrsula Corberó er så flatterende, handler om hårklippet. Det øverste håret er kuttet som en nisse, men håret på baksiden av hodet holdes lenger, noe som gjør denne multen superkul. For å oppnå dette utseendet, bare påfør en leave-in balsam og gre gjennom håret ditt. Føne håret med hendene for å legge til tekstur, og legg deretter til hårvoks for definisjon og hold.

Pullet frisyre i trend - blanding av nisse og mullet

Pullet hair trend - blanding av nisse og mullet

Punk mullet

Punk frisyre kort foran, lang bak

Sjekk hvordan Úrsula tok mulletfrisyren til neste nivå og krydder den til dette fantastiske røde løperutseendet. For å lage dette utseendet, bruk en setting lotion for å legge til kropp og hold i håret. Føn håret med en rund børste for å legge til volum. Bruk et strykejern for å lage en bølget tekstur og style det fremover med litt hårvoks. Ta en kam, påfør litt hårgel på tennene, og gel sidene av multen bakover. Tørk de gelerte sidene med hårføner over middels varme og hastighet for å sette dem på plass.

Punk mullet frisyre moderne og elegant

Mohawk -frisyre kort foran og lang bak

Strand-utseende multe

ny multefrisyre for moderne kvinner

Sophie Thatcher ser fantastisk ut med denne blonde mulletfrisyren, og du kan også gjenskape utseendet. Påfør en lett kamspray på fuktig hår og gre håret gjennom. Bruk en saltspray for å legge til tekstur og hold håret. Lag bølger i flere retninger med et rettetang. Påfør teksturiserende spray og del bølgene med fingrene for å avslutte utseendet.

mullet moderne igjen

Moderne multe med strandlook for blondt hår

Mullet moderne hår gjennomhullet med smell

Våt utseende multe

Wet look mullet -kjendis Kesha

Keshas våte mullet -utseende er en annen frisyre som ser helt moderne og elegant ut. Etter å ha tørket håret med et håndkle etter vask, påfør en god del gel på den øverste delen og fordel resten i tipsene. Style håret og bruk en diffusor til å tørke det. Du kan legge til glansspray for å forbedre det våte utseendet enda mer.

Mullet for tynt, rett hår

Mullet for tynt, rett hår

Påfør en rettet balsam i fuktig hår. Føne håret med din favorittbørste. Bruk flatjernet til å rette og style håret ditt. For å avslutte utseendet, masser litt hårserum inn i håndflaten og påfør det for å unngå å fly hår etter retting.

Mullet -hårklipp for tynt hår

Mullet uten smell eller med mikro -smell

Moderne multe uten smell

Hvis du har et rundt ansikt, kan du dra nytte av en multe med mikro -smell. På denne måten fremstår ansiktet optisk smalere og er strukket i lengden.

For dette utseendet, påfør en lett kamspray og gre den inn i håret ditt. Bruk deretter en volumiserende spray for å tilføre kropp til alt håret ditt. Føner håret, og deretter tørker du alt håret med hendene. Tilsett litt hårspray og det er det!

Mullet frisyre for kvinne med mikro smell

Style multe med krøller

moderne multe for kvinne med bølget hår

Du kan oppnå dette utseendet ved å bruke to forskjellige teknikker, avhengig av hårtype. Hvis du har rett hår, bruk en hårmousse og føntørk håret for å få det i form. Bruk deretter et tynt krøllejern for å få en frisyre med små krøller eller et afro -utseende. Ta 2 cm seksjoner og vikle håret rundt stangen. For å fullføre utseendet, masserer du litt hårolje inn i håndflatene og rynker håret for å dele krøllene.

Mullet med krøller og balayage

Hvis du har naturlig krøllete hår, kan du begynne med å bruke ditt favoritt krøllstylingsprodukt. Gre gjennom håret med en hårbørste, vri børsten litt utover for å lage de perfekte krøllene. Bruk en diffusor til å tørke håret med lav eller middels varme for å unngå krus. Deretter masserer du hårolje inn i håndflatene og rynker håret for å definere krøllene.

Skulderlengde og flosset

Mullet hårklipp og skulderlangt hår

Vil du få det fine håret til å se mye tykkere og fyldigere ut? Påfør et varmebeskyttende middel, bruk deretter volumiserende spray for tekstur og hold, og føntørk håret ditt ved å pusse det med hendene. Bruk en teksturspray for å legge håret til kroppen. Avslutt utseendet med en hårvoks som vil forme bakken.

Mullet haircut 2021 perfekt for tynt fint hår

Mullet -hårklipp og langt hår

Mullet -hårklipp og langt hår

Dette mullet -utseendet med langt hår ligner på den moderne shag -hårklippingen, men uten gardin smell. Det fremkaller mye volum på toppen av hodet, mens håret fortsatt har nok lengde. For å oppnå dette utseendet, påfør salt spray på håret og føntørk det. Ta en hvilken som helst del av håret og krøll det med et rettetang for å skape et ugjort strandaktig utseende. Bruk deretter fingrene til å skille bølgene.

langt hår og moderne multeklipp

Previous Post
Gangbart bakdeksel som plenerstatning: 10 egnede planter
Next Post
Kombiner culottes – 40+ fasjonable ideer og inspirasjoner!