15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Jordbærblond hårfarge er den forfriskende hårtrenden for sommeren!

Enten en varm honningblondine eller en kul platinablondine – det er knapt noen andre hårfarger som er like allsidige som blonde, og de blonde tonene for 2021 er vakrere enn noensinne! De forskjellige nyansene gir frisyren vår en frisk og moderne oppgradering, og den enorme fargepaletten gir den perfekte nyansen for alle hudtyper. Selv om noen hårfarger er enkle å tildele ved første øyekast, er dette ikke tilfelle med andre. Ikke alt rødt og ikke helt blondt, men et sted midt imellom – jordbærblond hårfarge var allerede veldig populær på 70 -tallet og feirer et stort comeback i år! Den “halv-halv” fargen ser utrolig sensuell og smigrende ut og sørger for lys glede og godt humør, spesielt i de varmere månedene! Vil du friske opp frisyren din og bli revet mellom blond og rød? Da er jordbærblond din løsning! Men hva er det som gjør trendfargen og hvem passer den egentlig? Vi vil fortelle deg alt dette, så vel som det vakreste utseendet for ditt neste besøk til frisøren nedenfor!

Hvordan ser jordbærblond hårfarge ut?

Hårfargetrender Vårsommer 2021 Strawberry Blonde Hair Trend

Som navnet antyder, er jordbærblond hårfarge en utmerket blanding av de mest populære nyanser noensinne, nemlig rødt og blondt. Mer subtil enn ren kobberrød og litt mer iøynefallende enn en klassisk blond manke – fargen gir oss det beste fra begge verdener, og det er nettopp denne kombinasjonen som gjør den så spennende og interessant. Hvis du leter etter jordbærblond inspirasjon på sosiale medier, vil du støte på alle slags varianter og fargemiks. Den trendy hårfargen kan glitre i mange nyanser, og fargepaletten kan variere fra en solrik oransje til en kul rosé. Følgelig kan det ikke sies nøyaktig hvordan jordbærblond hårfarge ser ut.

Hårfarge rosa jordbærblond hårfarge

Enten du er en blondine som ønsker en liten forandring eller en rødhårete som ønsker å bytte til den lysere siden, er det den perfekte jordbærblonde hårfargen for hver kvinne! Tynne høydepunkter i forskjellige nyanser er en utmerket og enkel måte å gi blondt hår en forfriskende og sommerlig touch. Imidlertid er det ikke bare de valgte fargepigmentene som er avgjørende for fargresultatet, men også din opprinnelige farge. Hovedregelen er: jo lysere basen er, desto mer intens og bedre kommer fargenyansen til sin rett. Trendfargen fungerer best på lyst eller mellomblondt hår. Brunettehoder må kanskje blekes på forhånd eller gradvis nærme seg de lyse jordbærnuansene.

For hvem passer den trendy hårfargen??

Blondt hår med rosa høydepunkter Jordbærblond hårfargetrend

“Blondinen” i navnet kan være litt lurt, fordi den jordbærblonde hårfargen er en blond nyanse som er bygget opp i forskjellige røde nyanser ved hjelp av forskjellige fargeteknikker. Den gode nyheten er at skyggen kan være så allsidig at den faktisk passer hver kvinne! Kvinner som har en lys og litt rosenrød hud og bruker varme toner, kan regne seg veldig heldige, fordi den jordbærblonde hårfargen er laget for dem!

Strawberry Blonde Hair Color Trend 2021 Blonde Toner Vårsommerbilder

Har du en blålig og kul hudtone? Ikke bekymre deg, du kan også velge jordbærblond hårfarge. Imidlertid bør du velge en nyanse som er mer rosa enn oransje eller gull. Fargetonen ville bare være uegnet for kvinner med en tendens til rødhet i ansiktet – de kobberfargede undertonene ville dessverre fremheve irritasjonene enda mer og ikke se så flatterende ut.

Jordbærblonde høydepunkter for et lettstelt utseende

Jordbærblondt hårfarget blondt hår med røde høydepunkter

Du synes den jordbærblonde hårfargen er ganske kul, men du har ikke lyst eller har tid til regelmessige besøk til frisørsalongen? Da ville du være i gode hender med milde høydepunkter! Varm, sensuell og som kysset av solen – de lysere høydepunktene i håret sørger for et spesielt naturlig resultat og ser veldig flatterende og forfriskende ut. De trendy teknikkene som brettbalayage og ombré vil også forbli hos oss og sikre et subtilt og lettstelt utseende.

Stjernene er også besatt av den jordbærblonde hårfargen!

Kjendiser med blondt hår Jordbærblondt hårfargetrend

Den jordbærblonde hårfargen har lenge kommet til kjendisverdenen, og mange Hollywood -stjerner har allerede oppdaget den trendy nyansen for seg selv. For eksempel eksperimenterer skuespillerinne Blake Lively igjen og igjen mellom varm honningblond og jordbærblond og endrer nyanser av blonde avhengig av sesong.

Emma Stone liker å eksperimentere med frisyren sin

Jordbærblond hårfarge trend blonde toner 2021 bilder

Skuespilleren Emma Stone har rocket en rekke brennende nyanser gjennom årene, og liker også å bytte mellom kobberrødt og blondt. De gyldne honningtonene med lyse røde aksenter i den jordbærblonde hårfargen er den perfekte kombinasjonen og får din lyse hud perfekt ut.

Isla Fisher

Strawberry Blonde Hair Trends 2021 Strawberry Blonde Hair Color

Isla Fisher, uten tvil en av de mest kjente rødhårede i Hollywood, bestemte seg for jordbærblond hårfarge i fjor. Den skinnende røde blondefargen ser like bra ut på henne og får bokstavelig talt ansiktet ditt til å skinne.

Nicole Kidman

Strawberry blonde hair color celebrities with blonde hair pictures

Akkurat som hennes kolleger er Oscar -vinneren og stilikonet Nicole Kidman en stor fan av den jordbærblonde hårfargen. Selv om Hollywood -legenden kan ha hvilken som helst farge og alltid ser fantastisk ut, passer den brennende blonde tonen hennes perfekt!

Jordbærblond hårfarge: de vakreste nyansene på et øyeblikk!

Blonde toner 2021 Bilder Strawberry Blonde Hair Color Trend

Når blonde møter rødt, resulterer det i en ekstremt flatterende og vakker nyanse

Blondiner 2021 bilder av blondt hår med røde høydepunkter

Hårfargetrenden ser også fantastisk ut i ombre -utseendet

Blondt hår i en ombre look, jordbærblond hårfarge

Subtile høydepunkter sikrer et subtilt, men veldig elegant utseende

Blondt hår med røde høydepunkter, jordbærblondt hårfarge

Den enorme fargepaletten gjør den jordbærblonde hårfargen perfekt for alle hudtyper

Blonde Tones 2021 Trends Strawberry Blonde Hair Color Trend

Kvinner med krøllete hår kan også bære den trendy nyansen perfekt

Blonde nyanser for krøllete hår Jordbærblondt hårfargetrend 2021

Varm, sensuell og super elegant: det er ikke rart at jordbærblond er en av de mest ettertraktede blondetonene for 2021

Blonde toner trender 2021 jordbærblond hårfarge

Den halve halvtonen er perfekt for alle blondiner som ønsker en subtil forandring

Blonde toner 2021 Langt hår Jordbær Blondt hårfargetrend

Jordbærblond er den perfekte kombinasjonen av rødt og blondt 

Strawberry Blonde Hair Color Blonde Ombre Hair Blonde Tones 2021

Previous Post
Ugress i plenen – hvordan kontrollere de 10 vanligste artene
Next Post
Hvordan og med hva du kan dekorere pepperkakehuset – kreative ideer til vakre pepperkakehus