15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mullet frisyre: Disse kjendisene rocket den dristige hårtrenden!

Vakre naturlige krøller, frekk nisseklipp eller den dristige sopphodet frisyren – året 2021 kommer garantert til å gå inn i historien til de mest varierte og interessante frisyrtrendene. De siste månedene har utvilsomt bevist for oss at retrostilene fra 70- og 80 -tallet er tilbake med hevn. Og akkurat da vi trodde at vi allerede hadde sett alt, gjør en annen gammel venn et stort comeback akkurat nå. Mullet er tilbake og er veldig populær igjen. På topp på 80 -tallet ble hårklippet båret av stjerner som Jane Fonda og David Bowie, og nå har kjendiser som Miley Cyrus, Zendaya og Rihanna brakt multen tilbake. Enten kvinne eller mann, med kort eller langt hår, fungerer multen alltid og har fans av alle kjønn! Så hvilke kjendiser har bukket under for den dristige hårtrenden og rocket multefrisyren? Vi vil fortelle deg om det nedenfor!

Hva definerer multefrisyren 2021?

Kjendiser med bilder av kort hår Mullet frisyre 2021

Mullet -frisyren var utvilsomt datidens stil på 80- og 90 -tallet, og mange kjente skuespillere og idrettsutøvere, inkludert David Beckham, Rob Lowe og Hugh Jackman, har gjort kuttet helt sosialt akseptabelt. Når det gjelder frisyrer fra fortiden, er det ingen andre som er så kontroversiell som multen – enten elsker du kuttet eller hater det. Men uansett er en ting sikker – hårtrenden er tilbake og hodene våre kan ikke forestilles uten den. Vokuhila står for “kort front, lang rygg” – håret er kuttet kort på toppen av hodet og har lange frynser på baksiden av hodet. Imidlertid er multen 2021 preget av mer subtile og milde lag som perfekt rammer ansiktet. Så hvis du føler deg modig nok og vil endre frisyren din, så husk å lese videre og få inspirasjon fra de mange mullet -kjendisene!

Mullet -kjendiser: David Bowies ikoniske frisyre

David Bowie Mullet Hairstyle Hair Trends for Men

Selv om mullet -frisyren har en veldig rik historie som til og med går tilbake til forhistorisk tid, var det ikke før på 1970 -tallet at rockestjernen Davie Bowie gjorde den veldig populær. Husker du hans fantastiske oransje hår for rollen som Ziggy Stardust? Vel, akkurat det utseendet som startet det. Siden den gang har frisyren dukket opp igjen og igjen, og etter at noen kjendiser tok opp trenden de siste månedene, ble det klart for oss at mullet vil bli veldig populært i 2021.

Jane Fonda hadde også rocket mullet -frisyren

Jane Fonda Hairstyles Pictures Mullet 2021

Hollywood -legenden Jane Fonda, som er et ekte ikon for stilen, ser fremdeles feilfri og nydelig ut selv i dag i en alder av 83 år. Skuespilleren er kjent for å like å eksperimentere med utseendet sitt og har fascinert oss gjennom årene med en rekke flotte frisyrer. Da hun vant sin første Oscar i 1971, imponerte hun med et veldig dristig utseende – multefrisyren! For oss er den frekke kuttet en av de mest bemerkelsesverdige frisyrene Jane Fonda har brukt!

Robe Lowe

Robe Lowe frisyrer Kjendiser Mullet 2021

Rob Lowe er en amerikansk skuespiller som vant seernes hjerter med sin rolle i den politiske serien “The West Wing”. Skuespilleren er en del av “Brat Pack Gang” – et tidligere skuespillerfest. Andre medlemmer inkluderer Hollywood -giganter som Robert Downey Jr., Charlie Sheen, Sean Penn, Demi Moore og Patrick Swayze. På slutten av 1980 -tallet var multen en del av Rob Lowes “bad boy” -image, og vi må innrømme at den ser perfekt ut på ham.

Scarlett Johansson

Mullet -kjendiser viser korte frisyrer med smell

Scarlett Johansson er en av vår tids mest suksessrike og spennende skuespillerinner. Skuespilleren har gjort seg bemerket som en mote kameleon som stadig oppfinner seg selv. Selv når det gjelder håret hennes, har hun prøvd mange forskjellige utseende. Selv om hennes blonde låser har blitt hennes varemerke, våget Scarlett Johansson å gjøre noe helt annet i 2003: hun viste seg med en superfint og veldig elegant mulletfrisyre!

Dolly Partons multe

Mullet Kjendiser Biloder Shag Cut 70s Hairstyle Trends

Uten tvil er Dolly Parton en av de mest suksessrike og populære countrysangerne gjennom tidene og har skrevet mange verdensberømte pop- og countryhits. Selv om hun bare er fem meter høy, har hennes voluminøse, platinablonde hår blitt hennes varemerke. I et intervju sa hun “jo høyere hår, jo nærmere Gud” og hennes mullet frisyre fra 70 -tallet beviser at hun er en kvinne av ordet hennes.

Rihanna vil også ha mullet i 2021

Rihanna frisyrer bilder mullet 2021 modere korte frisyrer

Rihanna regnes som dronningen av frisyrer og har innledet nye trender flere ganger. Etter at sangeren hadde vært veldig stille lenge, begeistret hun nylig fansen med en veldig kul mullet. Moteikonet har skapt en del oppstyr igjen og viser igjen for oss at hun rett og slett kan bruke hvilken som helst frisyre!

Sangeren Halsey

Mullet frisyre 2021 kjendiser med bilder av kort hår

Lange, lekne krøller, frekk nisse, mullet og listen fortsetter – er det en frisyre som ikke passer popsangeren? I tillegg til sine hits, er Halsey også kjent for sine mange hårtransformasjoner. Popstjernen er til og med en av få kvinner som er modige nok til å velge en buzz cut.

Kanye West

Mullet kjendiser 70 -talls frisyre menn

Ja, du leste riktig – selv Kanye West falt for hårtrenden, og valgte en kort, krøllete multe tidlig i 2009. Rapperen hadde på seg frisyren i noen måneder og gikk deretter tilbake til sitt vanlige buzz -snitt.

Billie Eilish

Mullet Kjendiser Billie Eilish Hairstyles Two Tone Hair

Det er knapt noen andre sanger som er så kjent for sine uvanlige frisyrer og antrekk som Billie Eilish. 17-åringen er veldig opptatt av å eksperimentere og har allerede skapt røre flere ganger. Så det er ingen overraskelse at hun også er en av kjendisene som for øyeblikket har mullet frisyre. Dette var imidlertid utilsiktet for henne, og frisyren ble opprettet som et resultat av et uhell i frisørsalongen.

Mullet frisyre kjendiser mullet 2021 kjendiser med bilder av kort hår

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen