15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge riktig sjampo: tips og triks for hårpleie

En gang var det såpe, sitronsaft og eddik som var ansvarlig for å holde håret rent. Tidsforløpet har produsert et stort utvalg av formler for de mest individuelle omsorgsbehovene. I mellomtiden gir skummende skjønnhetseliksirer i moderne tid hver manke verdifulle ingredienser og vitaminer. Nøye utvalgte stoffer tar vare på selv den mest belastede og skadede hårstrukturen. Selv om det brede utvalget i skjønnhetssalongene og apotekene ikke overlater noe å ønske, mislykkes noen ganger de etterlengtede resultatene. Hvorfor ved siden av de riktige Sjampo Omsorgstypen spiller også en rolle, våre tips og triks for alt som har med sjampo å gjøre avslører.

Velge riktig sjampo: når håret er på vakt

Velge riktige sjampotips

Ofte merker vi ikke signalene som hårhodet vårt sender – før det er for sent. Resultatet: knust hår. Splittede ender – erkefienden nummer én – sikrer at verdifulle centimeter blir offer for den fryktede saks. De vanlige mistenkte er ansvarlige. For lite fuktighet, hyppig friksjon, intensiv hårstyling, kalkholdig vann, miljøpåvirkning og til syvende og sist det tapte besøket til din favorittfrisør. Av denne grunn bør det daglige utseendet i speilet ikke bare være viet sminke, men også håret ditt. Selv slitne øyne vil legge merke til ødelagt hår. Dette er tilfellet senest når de splittede endene har påtatt seg noen form for hårspaltning.

Riktig sjampo for effektiv forebygging

Dette er den riktige sjampoen for forebygging og hårpleie

Hårpleievenner som kjenner sitt eget hår har en fordel. Da er valget av sjampo basert. Forskning og utvikling sikrer at flere behov dekkes samtidig. Hvis det ikke er mye tid igjen til omsorg, tilbyr produsenter som det svenske firmaet Grazette 2IN1 sjampo som kombinerer sjampo og hårbalsam til ett skjønnhetstalent. Fra anti-flass til anti-fett til anti-gulaktig sjampo, dekker serien et stort utvalg av pleiebehov. Avgiftende sjampo med svart trekull fra Bio Happy i Italia og Detoxify sjampo fra Osmo inneholder effektive ingredienser for å kvitte håret med giftige rester.

Vask hår og ordentlig pleietips

Brukere oppnår de mest effektive resultatene når de klarer seg uten det kalkholdige tappevannet. Den økte konsentrasjonen av magnesium- og kalsiumioner gjør håret kjedelig. Samtidig gir den arven fra sin kalkholdige eiendom videre: matter. Hvis du vil forhindre dette, vasker du håret med lunkent, lunkent mineralvann.

Optimal absorpsjon av pleiemidlene

Sjampo for hårpleie, slik absorberer håret pleiemidler

Utallige smusspartikler samler seg i håret i løpet av dagen. Dette kan ikke unngås med mindre topphetten er hodets beste venn. Men frisører og hårelskere vet at hodeplagg bare brukes på dårlig hårdag.

Hårpleie gjort enkelt Å velge sjampo

Grunnlaget for den perfekte stylingen etter vask er den riktige prosessen med hårvask. Håret absorberer bare næringsstoffene i sjampoen hvis alt smuss er fjernet i en første vask. Bare med den andre vasken fører de sunne ingrediensene til ønsket effekt.

Det beste av det beste

Velger sjampo og kjøper tips

Bare et utvalg av originale produkter kan garantere ideell hårpleie. Selskapet MAKEUP jobber i denne forbindelse på internasjonalt nivå. Med over 82 000 originale produkter – inkludert de beste produsentene av sjampo – tilbyr det hårspesialister og eksperter innen kosmetikkindustrien et eksklusivt utvalg. I nettbutikken makeup.ch vil fagfolk og kjennere finne det som gjør håret sosialt akseptabelt.

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen