15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 av de vakreste hårfargene for kort hår i 2021

Kort hår er ikke bare elegant, men spesielt hyggelig om sommeren. Hvem vil ikke prøve et så kult kort hårklipp med trendige frisyrer som Little Bob og Mullet Pixie? Å kutte håret ditt kan fullstendig forandre utseendet ditt, spesielt hvis du kombinerer din nye frisyre med riktig hårfarge. Men hvilke hårfarger kan best vise frem kort hår? Her får du akkurat den riktige inspirasjonen: Vi viser de vakreste trendhårfarger 2021 for kort hår.

Kremblondt hår

hårfarge kremblond for kort hår

Cream Blonde er den perfekte kombinasjonen av kule og varme blonde toner – det vil si at den i utgangspunktet smigrer alle hudtoner og undertoner! Selv Selena Gomez våget en ny makeover i 2021 og overrasket fansen med denne nye hårfargen. Du kan lese mer om de trendy blonde nyanser i år her.

hårfarge kremblond for kort hår

Denne kremete blondefargen er ideell for naturlige blondiner som ønsker å tilføre det korte håret litt liv. For et naturlig, solkysst utseende, be fargelisten din om å legge til et par platinablonde og gule krem-høydepunkter i håret ditt mens du beholder de mørke røttene dine.

Kremblond går godt med blå øyne og kort hår

Peanøttsmør og syltetøy

vakker hårfarge for kort hår peanøttsmør og syltetøy

Dette fantastiske utseendet er en blanding av blonde høydepunkter på lilla hår, hvis farge er inspirert av drue- eller bringebærsyltetøy. Nydelig! Denne hårfargetrenden kan også tilpasses hudtonen. Hvis du har lys hud med en kald undertone, vil fargelisten din sannsynligvis anbefale en kjøligere lilla base med karameltoner. Varme hudtoner, derimot, harmonerer med en varmere, rødbrun base og livlige gyldne høydepunkter. For å finne ut hvordan du finner den perfekte lilla nyansen for hudfargen din, les denne artikkelen.

kort hår med karamell og lilla høydepunkter

Soppblond / askeblond

nåværende hårfarger for kort hår soppblond

Mushroom blonde er en av de største hårfargetrendene i 2021, og den ser fantastisk ut på kort hår. Det er en blanding av kule blondiner og brune med en askete undertone. Så det er et flott alternativ for blondiner som ønsker å mørke håret litt eller for brunetter som ønsker å bli litt lysere, men ikke lyse blondine. Mushroom Blonde tilbyr det beste fra begge verdener!

Rose Brown

trendy hårfarge for kort hår rosebrunt

Vil du legge til noen pastellhøydepunkter i ditt korte brune hår? Da er denne fargetrenden perfekt for deg. Brunt hår er fremhevet med myke, rosagull aksenter. Utseendet er helt subtilt og lett å ta vare på. I denne artikkelen vil du finne ut hvordan du kan farge håret ditt i rosa brunt selv.

Lilla balayage

Lilla balayage med en mørk brun base

Hvis du vil krydre manken din til sommeren uten å endre hårfargen din helt, kan du gå for en trend som inkluderer balayage eller dip-dye highlighting-teknikken. Håndmalte lilla høydepunkter ser nydelige ut på brunt hår og får deg til å føle deg som en havfrue.

sølv

grå hårfarge kort hår

Som en av de heteste hårfargene i 2021, måtte sølv bare være på vår liste over de beste hårfargene for kort hår. Denne elegante fargen er helt stilig og kan brukes av kvinner i alle aldre.

kort hår sølvblondt over 50

Brannbil rød

kul hårfarge for kort hår brannbil rød

En vågal hårfarge går bra med kort hårklipp! Så la ditt korte hår skinne i en brennende rød nyanse. Denne kule rødfargen er perfekt for alle som ønsker å være i sentrum av oppmerksomheten.

rød hårfarge for kort hår

Honningblondt kort hår

honningblond hårfarge for kort hår

Hvis du foretrekker klassiske fargenyanser, er honningblond for kort hår et utmerket valg. Litt mørkere enn gyldenblond, denne mellomblonde nyansen har en varm, oransje-rød undertone som gir varme til hele utseendet ditt. Den honningblonde hårfargen er spesielt flatterende for kvinner med lyse og middels hudtoner.

mørkt blondt kort hår

Sølvfarget hår

Hakelengde bob med rett hår ombre fra lilla til sølv

En annen subtil pastellfarge for naturlige blondiner som er verdt å prøve er Silver Lilac Hair. Fargen har en blond base med et sølvfarget skjær som gradvis blir til en myk lilla nyanse. Fargeovergangen ser også utmerket ut omvendt, dvs. fra lilla til sølv.

pastellhårfarge kort hår sølvlilla

Lob frisyre skulderlengde fra lilla til sølv gradient

turkis

kul hårfarge for kort hår turkis

Vil du ha hårfarge som er like munter og bekymringsløs som du er? Prøv det med kort hår i turkisblått. Denne blågrønne fargen er absolutt ikke lett å vedlikeholde, men den vil definitivt gi et snev av sommerfriskhet til utseendet ditt.

Dusty Mauve

vakker hårfarge for kort hår

Hvis du ønsker en romantisk og søt hårfarge, kan du prøve Dusty Rose. Med denne dempede nyansen av rosa kan du vise din feminine side og få frem den korte frisyren din enda bedre.

Dusty Mauve hårfarge for Pixie Cut

bjørnebær

Blackberry hårfarge for kort hår

Har du naturlig mørkt hår? Da kan du prøve bjørnebærhårstrenden! Hårfargen er perfekt for mørkebrunt til svart hår. Fiolette tråder er plassert i håret, som gir spesielle lysrefleksjoner.

Blackberry hårfarge for kort brunt hår

lavendel

pastellhårfarge kort hår lavendel

Her er en annen pastellhårfarge som vi elsker for sommeren. Lavendel! Denne myke lilla nyansen ser flott ut i kombinasjon med en sølvskimmer.

Chili sjokolade

hårfarge rødbrun for kort hår

Hvem sier at brunt hår må være kjedelig? Hvis du vil legge til en dimensjon til din brunette manke, bør du definitivt ikke gå glipp av Chili Chocolate hårtrenden. Med denne hårfargen for kort hår, plasseres røde utseende med naturlig utseende i den mørkebrune basen.

hårfarge rød fremhever kort hår

Pastellrosa hår er fortsatt i trend

Pastellrosa hår er ideelt for korte hårklipp

Vi liker veldig godt å bruke pastellhårstrenden, spesielt om sommeren! Fordi pastellrosa hår ser enda bedre ut med solbrun hud! Lær mer om nyanser av rosa i vår artikkel 30 rosa hårfargeideer avhengig av hudtype.

Askebrun / Soppbrun

brun hårfarge kort hår - Mushroom Brown

Hvis Mushroom Blond ikke passer for din type, kan den mørkere versjonen, Mushroom Brown, passe deg bedre. Denne trendfargen er perfekt for alle brunetter med en varm hudton.

Denim hår

kul hårfarge for kort hår denim

Tenk på din favoritt denimjakke, og du kan sikkert forestille deg hvordan denimhår ser ut. Denne trendy nyansen er totalt tilpassbar og kan variere fra indigo til steinvasket til syrevask.

kul hårfarge for kort hår 2021 denim

Bronde

hårfarge bronde honningblondt kort hår

Er du revet mellom blond og brunette? Bronde -hårtrenden kombinerer både og smigrer lyse og mørke typer likt. Blandingen av blond og brun er skapt av smart plasserte lyse høydepunkter og en mørk tilnærming. Bronde er ideell for de som vil at håret skal ta en pause fra farging og bleking, og som ønsker å la røttene vokse ut naturlig.

Bronde balayage bob med en mørk base

hårfarge honningblond for kort hår

Kort svart hår

svart kort hår får frem grønne øyne

Kort svart hår er unektelig et blikkfang, selv om noen synes hårfargen er enkel. Denne nyansen gir brukeren en mystisk aura, spesielt hvis hun har blå øyne og lys hud som Snow White.

Kort svart hår er perfekt for vinteren kvinne

Rødbrun / rødbrun

rødbrun trend hårfarge 2021 for kort hår

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å være rødhåret? Nå er sjansen din! Den rødbrune fargen ser spesielt fantastisk ut på kort hår. Avhengig av lysforekomsten ser trendhårfargen noen ganger rødaktig, noen ganger brun ut. Om du velger en lys eller mørk versjon av fargen er opp til deg.

rødfarget hårfarge mellom rødt og brunt

Platinumblondt / hvittblondt kort hår

hvit blond platina blond kort frisyre med underskjæring

Kort, platinablondt hår – og spesielt platinablonde nisser – garanterer deg masse oppmerksomhet. Dette utseendet er laget for catwalken. Bare husk at hvitt blondt hår krever bruk av blekeprodukter som, hvis det brukes for mye, kan være skadelig for håret ditt.

kort hårklipp platina blond hvit blond

grå hårfarge kort hår mørkere røtter

Fuchsia / magenta

Hårfarge fuchsia for kort hår

Liker du tanken på en rosa manke, men vil du ha noe som dukker opp mer enn en pastellrosa? Da ville fuchsia rosa være ideelt! Denne hårfargen er en fantastisk blanding av lys rosa og lilla og resulterer i en unektelig vakker nyanse som vil gi din korte frisyre en ekstra runde med wow.

Fuchsia rosa på kort hår

Fuchsia hårfarge for kort hår med krøller

Ferskenhår

Peach trend hårfarge 2021 for kort hår

Ferskenhår er uten tvil den mest lekne måten å få en liten makeover til sommeren 2021. Pastellfargetonen er ikke så påtrengende som klassisk pastellhår, men gir fortsatt en frisk, fruktig følelse.

Fersken hårfarge for hakelengde bob og rett hår

Ferskenhår på bob -hårklipp

hårfarge fersken ved pixie cut

 Blå -Svart – Kult ombré -look for kort hår

hårfarge ombre kort hår

Og her er en annen variant av en svart manke: kort svart hår i et ombré -utseende med blå spisser. Denne hårfargen er best for kvinner med en varm hudfarge.

Karamell hårfarge for kort hår

hårfarge karamell kort hår

For å gi ditt korte hår en ny glans, trenger du ikke nødvendigvis å gå for en lys hårfarge. Karamell er også en fin idé hvis du vil skille deg ut fra mengden og inspirere med et naturlig utseende. De fleste kjendisdamer kombinerer uformelle strandbølger med sin karamellhårfarge.

hårfarge karamell kort hår med krøller

hårfarge karamell med blonde høydepunkter for kort hår

Kort hår i kobber

kobberhårfarge kort hår bob

Karamell og kobberbrun er ofte forvirret. Men hårfargen kobber er mørkere enn karamell og har en rødaktig tone. Tenk bare på en ny skinnende kobbermynt. Forresten: Copper Bob er det vakreste utseendet for kort hår sommeren 2021.

kobber hårfarge kort hår bob hårklipp

kobberhårfarge kort hår hakelengde bob

Pastellgrønn

Pastellgrønt hår for kort hårklipp

Vi vet hva du tenker – grønt hår? Tro det eller ei, grønt hår kan faktisk være super elegant – spesielt pastellgrønt hår. Prøv denne ideen med et hektisk nisseklipp. For å skape en kontrast, kombiner pastellgrønn med en lysebrun tilnærming.

Kort hår i neonfarger

kort neonhår i trend 2021

Neonhår er helt inne, og ikke bare i løpet av festivalsesongen! De lyse neonhårfargene som var populære på slutten av 80 -tallet og begynnelsen av 90 -tallet gjør nå et skikkelig comeback og får håret til å skinne. Enten neon fersken, neonrosa, neongrønn eller neongul – mulighetene er uendelige. Du kan til og med komme med en uttalelse med Tequila Sunrise -hårfargen.

Burgunder rød

Mørkt rødt kort hår er ideelt for kvinner over 50 år

Liker du ideen om en rød man, men ikke sikker på om du kan komme inn i lyst rødt hår? Ikke noe problem! Burgunderrød gir deg det røde du ønsker uten å bevege deg for langt ut av komfortsonen.

Burgunder rød hårfarge for kort hår

Rose gull

rosa gullfarge for kvinner med kort hår

Og sist, men ikke minst, fargen rose gull. Selv om det ikke er den siste trenden, kan du fortsatt se roségull på sosiale medier. Enten du har lys, middels eller mørk hud, tror vi at denne moderne hårfargen passer akkurat for hver kvinne.

pastellhårfarge kort hår

Previous Post
Ugress i plenen – hvordan kontrollere de 10 vanligste artene
Next Post
Hvordan og med hva du kan dekorere pepperkakehuset – kreative ideer til vakre pepperkakehus