15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rett opp frisyrer med rettetang og hår: Det er så enkelt!

Når det gjelder håret vårt, er vi nesten aldri fornøyd: kvinner med rett hår ønsker voluminøse krøller, og omvendt. Så bra at det er et stylingsverktøy som kan gi oss begge deler. Når det gjelder frisyrer, er glattejernet en ekte allsidig, utrolig praktisk og nesten alle kvinner har en. Enten det er uformelle strandbølger eller perfekt glatt hår med et slank utseende – det er mange flotte frisyrer med glattejern som vi kan trylle frem på kort tid, forutsatt at vi vet hva vi skal se etter og hvordan vi bruker dem riktig. Vel, hvordan retter du håret ditt riktig for å holde det rett lenger, eller hvordan kan du lage de nydelige krøllene? Vi vil fortelle deg alt dette og mange andre nyttige tips og triks nedenfor!

Frisyrer med rettetang: Hvordan finne den perfekte rettetangen!

Hvordan lage krøller med glattejern Instruksjoner for å rette hårspisser

Det er knapt noen annen frisyre som er like tidløs og elegant som helt rett hår. Slik at du retter håret ditt riktig og ikke skader hårstrukturen, er logisk høyre rettetang rett og slett avgjørende. Stylingsverktøyet er en langsiktig investering, og av denne grunn ville det være fornuftig hvis du heller vil spare litt lenger og få et rettetang av høy kvalitet som fungerer så forsiktig som mulig. Det trenger ikke alltid å være det dyreste, men du bør sørge for at platene er godt forseglet, og helst med keramikk eller teflon. Keramiske plater sørger for jevn varmefordeling og dermed garanteres et godt sluttresultat. Vær også oppmerksom på bredden på platene når du kjøper: jo lengre og tykkere håret er, desto bredere skal de være. Hvis du vil lage krøller med rettetangen, bør du bruke et rettetang med litt avrundede plater.

Hva må du tenke på når du retter håret ditt??

Hva må du tenke på når du retter håret? Frisyrer med glattejern

Å rette håret ditt er vel ikke en flott kunst? Vi ser det ikke slik! For hvis du retter håret regelmessig, så har du sikkert gjort den ene eller den andre feilen. Noen ganger er det de små tingene vi vanligvis ikke tar hensyn til, men som er utrolig viktige for å holde håret sunt. Visste du også at du ikke burde rette håret rett etter at du har vasket det? Årsaken er at det ennå ikke har dannet seg et fettlag som kan beskytte håret mot varmen. Fagfolk anbefaler å vaske håret om kvelden og ikke rette det ut før morgenen. En annen absolutt no-go for frisyrer med rettetang er å bruke den på vått hår! Før du begynner å style og for å unngå splittede ender, børst håret grundig og påfør varmebeskyttelse. Sprayen danner en beskyttende film og beskytter også manken mot fuktighet, noe som betyr at håret forblir glatt lenger.

Frisyrer med glattejern når det er best å rette håret

Sett strykejernet til riktig temperatur, fordi for varmt ikke automatisk betyr jevnere. For tykkere hår ville rundt 180 grader være optimalt, mens for fint hår er 160 grader helt tilstrekkelig. Hvis du ikke er sikker, er det bedre å starte med den laveste innstillingen og skru den opp litt varmere om nødvendig. For best resultat, del håret i to seksjoner og rett det strand for tråd, start i nakken og arbeid deg opp mot baksiden av hodet. Til slutt forsegles frisyren med en passende hårolje. For å gi manken din en ekstra glans, kan du også bruke en glansspray eller serum.

Hårjusteringstips raske frisyrer med glattejern

Imidlertid trenger ikke helt rett hår å ligge flatt på hodet. For å opprettholde volumet, trekk rettetangen litt oppover ved hårfestet eller la det være helt ute. Eller hva med å gi manken din litt mer krøll og styling av de enkelte trådene litt innover eller utover? Med dette lille trikset ser frisyren umiddelbart mye mer elegant ut og håret ser fyldigere ut.

Krøllete frisyrer med rettetang: hvordan lage de perfekte strandbølgene

Krøller med rettetang gjør instruksjoner for raske frisyrer med rettetang

Frisyrer med rettetang er virkelig morsomme og mer allsidige enn du kanskje tror. I tillegg til det glatte utseendet, er stylingsverktøyet ideelt for å trylle frem romantiske strandbølger. Teknikken krever mye tålmodighet, spesielt ved de første forsøkene, men tro oss – det er definitivt verdt det! Igjen er det viktig at du bruker varmebeskyttelse og ikke stiller temperaturen for varm. For bedre resultater blir håret delt inn i individuelle seksjoner og festet. Nå, fra punktet der bølgen skal begynne, klemmer du hårstrengen i rettetangen og pakker den inn en gang. Trekk deretter rettetangen sakte ned til spissene og løs forsiktig den resulterende bølgen med fingrene. Til slutt fikser du det med hårspray og voilà – du har laget de perfekte krøllene med et rettetang. Er det for komplisert for deg? Da ville den såkalte flettemetoden være akkurat for deg! Bare flett en klassisk flette, gå over flettet med glattejernet og Beach Waves er klare.

Frisyrer med glattejern som produkt som skal rette håret

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen