15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 av de vakreste hårfargene i 2021 som vil gjøre håret ditt levende!

Etter den lange pausen er frisørene åpne igjen! Så det er på høy tid ikke bare å få en ny frisyre, men også å puste litt farge i håret ditt. Hvis du vil ha en fin frisyre makeover, må du sjekke ut de trendige hårfargetrendene! Å finne den ideelle hårfargen er selvfølgelig ikke så lett. Du må ta hensyn til hvilken hårfarge som passer best til hudtonen din. Omsorgen som kreves for din nye hårfarge er også veldig viktig. Når du er klar til å krydre håret litt, kan vi hjelpe. Nedenfor presenterer vi deg for 30 av de vakreste hårfargene som trender i 2021! Enten håret ditt er blondt, brunt eller rødt – du vil garantert finne en moderne nyanse for å gi manken mer glød.

Hårfargeideer 2021: blond

Sølvblondt hår

hårfarge sølvblond med en skrånende bob -frisyre

Sølvblond er offisielt hårfargen i året 2021. Det er en hybrid hårfarge som kombinerer blondt hår med en sølvfarge for et platina-lignende utseende. Den lyse metalliske glansen av sølvfargene får hårfargen til å se veldig moderne ut og smigrer nesten alle hudtyper. I utgangspunktet er det den perfekte blandingen av alt du kan ønske deg i en hårfarge!

hårfarge blond sølvblond i trend

Hårfarge rosa blond

Hårfarge rosa blond er trenden for blondiner

Blondt hår vil alltid være på moten, men i år får blonde en forfriskende oppdatering med varme rosegulltoner. Rose-blonde er spesielt populær blant blondiner i 2021! Det er et godt valg for de som ønsker å ha en fargekopp uten at det er for prangende. Finn ut hvordan rosa-brunt ser ut hos brunetter her.

Blondt stekt hår

Hårfarge inspirasjon brune røtter og blonde tips

Bronde blir også i 2021, men får en fin oppgradering også. Også en fantastisk blanding av blond og brunette, Blonde Roast får håret til å se ut som det har blitt kysset av solen. Som navnet antyder, er hårfargen inspirert av kaffe. Med trendhårfargen er håret mørkt brunt ved røttene og blir lysere mot spissene på en naturlig måte.

Champagne Blondt hår

hårfarge champagne blond med et rosa preg

Hvis du vil være tro mot den blonde tonen din, men også vil krydre den litt, er champagneblondine akkurat den riktige hårfargen for deg. Denne rosenrøde, gyldne blonde nyansen har hint av kule rosa toner som gir en leken touch til manen din.

Hårfarge platina blond

platinablondt hårfarge for mellomlangt bølget hår

Platinablond vil fortsatt være en av hårfargetrendene i 2021. Denne isete hårfargen er en hit både hos YouTubers og Tik Tokers, så vi får se henne overalt i år. For å sikre at det platinablonde håret ditt alltid ser godt preparert ut, må du planlegge regelmessige besøk til fargeleggeren din. Et annet fint alternativ ville være å la tilnærmingen vokse litt ut.

platinablond hårfarge i trend

Naken hår

Hårfarge nakenblond naturlig blond

Med den enorme populariteten til naken sminke, er det ikke rart at naken hår også har blitt en trend. Tenk på denne hårfargen som den ultimate nøytrale nyansen – ikke for kul som platina blond og ikke for varm som gylden blond. Naken er ofte forbundet med hårfargen til en naturlig blondine.

Jordbærblond

Jordbærblond hårfarge på blondt hår

Du trenger ikke velge mellom rødt og blondt hår fordi jordbærblond gjør valget så enkelt. Hårfargen er den perfekte blandingen mellom brunt, rødbrunt og blondt og er den perfekte måten å vekke blondt og lysrødt hår til liv.

Mørkt askeblondt hår

askeblondt hår balayage

Som navnet antyder, er denne hårfargen en kombinasjon av mørkblond og lysebrun med en grå askeskygge. Så hvis du har mørkt blondt eller lysebrunt hår og er på utkikk etter en måte å legge til en dimensjon til manken din, er askeblondin et godt valg.

Hårfarge ideer: brun

Twilight hår

Brunt hår med babylights og balayage twilight hårfargingsteknikk

Når du hører ordet “Twilight” tenker du kanskje på filmen først, fargen har ingenting å gjøre med det. Twilighting er en ny hårfargingsteknikk som er en blanding av balayage og babylights og også oppnår en naturlig fargeeffekt. Den nye hårtrenden er ideell for brunetter som vil krydre sin mørke hårfarge.

Dulce De Leche hårfarge

Dulce De Leche hårfarge brun med balayage

Borte er dagene da du måtte bleke det brune håret ditt helt for å lette det. Med hårtrenden Dulce de Leche kan du kombinere en varm brun nyanse som base med karamellblonde balayage -høydepunkter for å skape fantastisk dybde. Høydepunktene brukes på frihånd og kan tilpasses helt etter dine egne ønsker.

Chili sjokoladehår

Chili Sjokolade hårfarge rødbrun

Denne hårtrenden bruker balayage -fargingsteknikken for å legge varme røde toner til brunt hår. I stedet for å bruke lyse, dristige nyanser av rødt, bruker fargeleggeren naturlige utseende av rødt for å markere individuelle tråder og oppnå et solkysst utseende.

Sjokolade Mauve Hair

Chocolate Mauve Hair Brown Purple Balayage

Pastellhøydepunkter kan også trylles frem i mørkt brunt hår! Med Chocolate Mauve Hair forblir røttene sjokolade til mørkebrune, mens tipsene er farget med rosenrøde nyanser ved bruk av balayage -teknikken.

Espresso hår

Espresso hårfarge mørk brun

Som navnet antyder, bruker denne trendy hårfargen de brune og svarte mørke espressoene for spesielt å markere en mørk manke. Kaffefargene ser fabelaktige ut med mørke hudtoner og får grønne øyne til å skinne vakkert.

Kanelhår

Kanelbrun hårfarge varme brune toner

Hvis du vil legge til litt ekstra varme i det brune håret ditt, er kanelbrun et kult alternativ for deg. Denne trendy hårfargen etterligner perfekt et av våre favorittkrydder og blir levendegjort gjennom samspillet mellom brune, reverøde og røde høydepunkter.

Sopphår

Sopphår brunt med en grå fargetone

Sopphårstrenden debuterte i 2019, men den er fortsatt på vei oppover. Det er versjoner av denne askefargen for både blondiner og brunetter. For dette utseendet er en rekke lavlys og høydepunkter plassert på det askebrune håret. Det beste med det? De askete undertonene skjuler grått hår perfekt!

Karamellhår

Karamellhår Toffee Hair Trend

Denne hårfargetrenden er inspirert av karamellgodis. Generelt er det to versjoner av hårfargen: karamellbrun og karamellblond. For den første varianten farges mellomstore og karamellbrune høydepunkter inn i det mørkebrune håret, og for den andre gyllenblonde høydepunktet bearbeides det til mellombrunt hår..

Hårfarger i rødbrune og oransje toner

Brent oransje hår

Burnt Orange Hair oransje brun balayage

Brent oransje er akkurat det du forestiller deg – hårfarget en rusten, oransje nyanse. Men trenden har flere varianter. Oransje hår kan for eksempel også kombineres med forskjellige nyanser av rødt, kobber, lysorange og terrakotta for å oppnå et unikt og trendy utseende.

Gresskar Spice Hair

Pumpkin Spice Hair Bob i brunt med oransje høydepunkter

Denne trendy nyansen har en varm brun hårfarge med røde og kobberundertoner som minner om høstblader. Du kan også tilpasse denne hårtrenden for best å smigre hudtonen din. Hvis du har lys hud, velger du Pumpkin Spice Hair med kobber og oransje toner. Hvis du har mørk hud, gå for honning og gule toner.

Rødt fløyelhår

Hårfargetrend Red Velvet

Hvis du vil skille deg ut fra mengden med hårfargen din i 2021, er denne røde nyansen noe for deg. Denne vågale hårtrenden kombinerer nyanser av rødt, lilla, burgunder og rødbrun for å legge til dybde og variasjon i farger til alt håret ditt.

Sjokolade Kirsebærhår

Hårfarge sjokoladebrun rød høydepunkter

Hårfargen Chocolate Cherry er akkurat det navnet antyder: en dyp, kirsebærrød hårfarge, supplert med rike sjokoladetoner som bearbeides i håret som høydepunkter. Du kan også velge mellom en intens eller dempet rød nyanse.

Rødbrunt hår kysset av solen

Hårfargeidé gyllenbrun kastanje brun rusten rødbrun

Vil du ha håret ditt farget rødbrunt? Det er ingen grunn til å begrense alternativene til full farge når du i stedet kan velge mellom og blande de beste hårfargene for 2021. Solkysset rødbrun hårtrend er en blanding av blonde, brunetter og røde toner. Det handler ikke så mye om høydepunkter og lavlys, men heller en kombinasjon av varme toner som sammen gir en vakker varm farge.

Hårfargeideer: kombinasjoner med svart

Blackberry Hair

Blackberry hårfarge fra svart til lilla

Vi elsker disse matinspirerte hårtrendene! Hvis du vil krydre det svarte håret litt, så sjekk ut disse nydelige bjørnebærhårene. Den sorte tilnærmingen smelter sammen til iøynefallende tips i nyanser av bjørnebær.

Midnattsblått hår

Hår svart blått balayage midnattblått

Hvis du ønsker å ta en pause fra lyse og intense farger i 2021, føler vi at midnattblå hårfarge passer dine behov. Som navnet antyder, gjenspeiler denne hårfargetrenden alle de mørke fargene på nattehimmelen. Her kan også nyanser av blått i forskjellige nyanser brukes.

Stålgrått hår

Stålgrå hårfarge med blå glans

Grått hår fortsetter å glede seg over økende popularitet. Denne stålgrå nyansen med blå glans er en av de heteste hårfargetrendene akkurat nå og er også elsket av mange unge kvinner. Du kan lese mer om bestemorutseendet i denne artikkelen.

Ideer for farget hår

Pastellrosa hår

pastellrosa hår med en kul tone

Pastellhår, spesielt pastellrosa, har vært raseri i flere år! Med pastellrosa vil du legge til et lekent og levende preg på det blonde håret ditt. Juster den rosa nyansen slik at den matcher hudtonen din. Hvis du har lys hud, kan du prøve en lys pastellrosa. Hvis du har oliven til mørk hud, kan du eksperimentere med en mørk rosa nyanse.

Farge hår grønt: 10 kule ideer for en stilig og frekk hårfarge

Farging av lilla hår: Dette er de beste lilla nyansene for hudtonen din

Living Coral Hair – slik bruker vi trendfargen om sommeren!

Skjult hårfarge

Skjult hårfarge svart over lilla under

Vi har allerede fortalt deg om det skjulte regnbuehåret. Du kan imidlertid også eksperimentere med mange forskjellige hårfarger. Du kan beholde den naturlige hårfargen din øverst og få den til å farge en fargerik nyanse nederst.

Holografisk hår

Holografisk hår Fargerikt hår i trend

Den holografiske hårfargen er preget av en blanding av høyglansede, flerdimensjonale pastellhøydepunkter som ser ut til å skifte farge foran øynene dine. Fargene er ekspert plassert for å skape en 3D holografisk effekt i håret ditt! For det ultimate holografiske utseendet jobber kolorister vanligvis med platinablondt hår.

Neon hår

Neonhår lilla grønt og blondt

Neonfarger er ikke bare erobrende garderober, men også neglesalonger og frisørsalonger. Billie Eilish har siden gjort den neongrønne tilnærmingen til svart hår til en trend. Nå eksperimenterer flere og flere kvinner med neonhår og gir elegante uttalelser med neongult og neonrosa.

Neongult og grått lilla hår

Korallhår

hårfarge aprikoskorall

I tilfelle du ikke allerede visste det, var korall en av de mest trendy fargene sommeren 2019. Og det var ikke så rart, fordi Pantone fargeinstitutt valgte Living Coral som årets farge 2018. Korallrødt hår passer godt med en lys hud og kombineres ofte med gylne tråder.

Denimblått hår

Bob hårklipp i svart blått

Trendene på 90 -tallet opplever for øyeblikket et skikkelig comeback! Et typisk eksempel er denimtrenden. Og det handler ikke bare om denimjakker og jeans med rette ben. Håret er også farget denimblått! Hvordan ser denne hårfargen ut? Tenk på dine favorittjeans som er for falmet. Du vet det allerede: perfekt falmet, helt uformelt og passer med bokstavelig talt alt i skapet ditt. Tenk deg nå hvordan det ville se ut på håret ditt.

Også interessant: 30 av de vakreste hårfargene for kort hår i 2021

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!