15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyr med snoreknute for det ultimate sommerlooket: Så enkelt er det!

Alle langhårede kvinner kjenner problemet – så snart temperaturen utenfor blir over 20 grader, vil vi bare ha håret av ansiktet vårt. Imidlertid vet vi også at en pen og velstelt frisyre er like viktig for vårt utseende som et elegant antrekk. Fra boho -frisyrer til forskjellige hestehale -varianter til lekne flettede frisyrer – updos er en tidløs klassiker og lar oss style manken vår på en stilfull måte. Utseendet fortryller oss ikke bare med sin tilfeldighet, men har også vist seg å være superpraktisk, spesielt i de varme sommermånedene. Og akkurat da vi trodde at vi allerede hadde sett alt, forårsaker en helt ny frisyre -trend en følelse på sosiale medier. Vakkert uformelt, glamorøst og stylet på mindre enn 5 minutter – Cord Knot Bun -frisyren er på alles lepper! Har vi vekket din interesse? Les deretter videre og finn ut hvordan du kan oppnå det trendy utseendet selv!

Cord Knot Bun Hairstyle: Hva handler egentlig den nye hårtrenden om??

Rotete bollevarianter for frisyrer for langt hårsnor

Når en updo ser perfekt ut som ved en tilfeldighet, er det vanligvis mye tid og arbeid som ligger bak. Men det trenger ikke å være tilfelle, og frisyren Cord Knot Bun er et tydelig bevis på det! Dette er en enkel og ekstremt enkel oppdatering som ser ut til å kreve hjelp fra en profesjonell, men i virkeligheten tar det mindre enn 5 minutter å style den. Høres ikke det ut som det perfekte sommerlooket? Så hvis du alltid er på utkikk etter enkle og raske frisyrer som ikke tar for mye tid om morgenen og fortsatt ser veldig elegant ut, er Cord Knot -frisyren noe for deg!

Instruksjoner for lang frisyre med snoreknute

Hestehalen er utvilsomt alltid et trygt valg når vi vil ha håret av ansiktet vårt. Men for å være ærlig, er han ikke så interessant. Vi kan imidlertid endre og friske den opp litt med frisyren Cord Knot Bun. Med den trendy frisyren blir håret først bundet dypt i nakken i en hestehale, som deretter trekkes halvveis gjennom et hårbånd og løsnes litt med fingrene. Det kunne ikke vært enklere, vil vi si!

Så enkelt er frisyren med snoreknute

casual updos for langt hår Cord Knot Bun Instruksjoner

Ikke la det glamorøse utseendet på trendfrisyren skremme deg! Oppfinneren av Cord Knot Bun-frisyren er den australske make-upartisten Emma Chen, som i en stylingvideo på Instagram viser hvor raskt og uanstrengt utseendet faktisk er. Og det beste? Langt, kort, krøllete eller rett hår – sommerens stjernefrisyre fungerer for enhver hårtype og er fortsatt et trygt valg for å tømme nakken og trosse sommervarmen på en stilig måte.

hva er en cord knute bun rotete bun frisyre varianter

Et lite tips fra oss: Som alle andre oppdateringer holder Cord Knot Bun best også på hår som ikke er nyvasket. Og her er en fullstendig guide til den trendige frisyren:

  • Delvis i midten og bind håret lavt i nakken i en lav halv hestehale.
  • Ikke dra hestehalen hele veien – dette vil skape en sløyfe.
  • Ta nå det gjenværende håret og vikle det rundt bunnen av hestehalen en gang.
  • Fest håret med bobby pins og trekk forsiktig i trådene for å gi frisyren mer volum og få det til å se enda mer lekent ut.
  • Sett med hårspray og voilà – frisyren din med Cord Knot Bun er klar!
  • Avhengig av dine ønsker kan du krydre utseendet litt med valgfritt hårtilbehør. Tenk på hårhåndklær, hårklips eller bøyler – det er ingen grenser for fantasien din!

Sommer trend frisyre er ideell for enhver anledning

Meghan Markle Bun Hairstyle Cord Knot Bun Instruksjoner

Til tross for uformellhet, utstråler Cord Knot -frisyren en spesiell eleganse og kan derfor brukes fantastisk til enhver anledning. Tross alt kan du ikke gå galt med en oppdatering verdig en hertuginne, kan du? Enten for kontoret, på stranden eller til og med som en elegant bryllupsfrisyre – Cord Knot Bun fungerer rett og slett alltid og vil bli vår mest lojale følgesvenn i de kommende månedene.

Cord Knot Bun Hairstyle: En oversikt over de vakreste utseende for re-styling

elegant updos langt hår corduroy knute bun frisyre

Vakkert uformelt, men likevel veldig elegant: den ultimate oppdateringen for sommeren

Cord Knot Bun Hairstyle Instruksjoner for raske oppdateringsfrisyrer for langt hår

Bruk litt hårgel for å få det slanke og elegante utseendet, og legg til et glamorøst preg på snoreknuten

Updos for lang hårsnoreknute bun frisyre trend

To trender i ett: Cord Knot Bun med flett i siden

Updos med Braids Cord Knot Bun Hairstyle Instruksjoner

Cord knute bun er den perfekte strandfrisyren

Selve snoreknuter gjør raske oppdateringer for langt hår

Legg til volum ved å vifte hestehalen litt med fingrene

Cord Knot Bun Hairstyle Instruksjoner for enkle Updo -frisyrer for langt hår

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!