15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kan du farge hår med te? Du kan bare finne ut svaret fra oss!

Å forlate frisørsalongen med nyfarget og skinnende hår – er det ikke en god følelse? Selv om industrielt produserte hårfarger alltid sikrer gode resultater, er farging og farging alt annet enn skånsomt for håret vårt. Metodene angriper hårstrukturen for mye, bryter håret og noen ingredienser kan til og med forårsake allergiske reaksjoner hos noen kvinner. Alternativet? Å gjøre helt uten hårfarging? Nei takk! Heldigvis finnes det også urtemedisiner som vi kan bruke. Hvis du også vil gi avkall på kjemi, bør du bare gå på kjøkkenet og lage deg en te! Ja du har lest riktig! Har vi vekket din interesse? Les deretter videre og finn ut her om og hvordan du kan farge hår med te!

Du kan farge håret med te?

Farge grått hår med te Instruksjoner for alternativer for naturlig hårfarge

Flere og flere kvinner som farger håret regelmessig, vil klare seg uten de kjemiske fargestoffene og leter etter mer naturlige alternativer. En av dem er te. Ok, men hvor lenge varer fargresultatet og dekker det godt? Selv om farging og farging er to helt forskjellige metoder, brukes begrepene ofte om hverandre. Ved hårfarging trenger fargepigmentene dypt inn i håret og fargen skyller ikke av, men vokser sakte ut over tid. Ved farging av hår, derimot, legger fargen seg bare på utsiden av håret, slik at fargen skyller ut igjen innen 6-8 uker. Siden urteprodukter bare gjelder utsiden av håret, fungerer de mer som en fargetone. I tillegg, etter den første applikasjonen, blir ikke fargen like intens som hos frisøren, og for å oppnå ønsket resultat må du være tålmodig. Men siden aggressive ingredienser ikke brukes, er det definitivt verdt et forsøk!

Farging av grått hår med te: slik fungerer det!

Farge grått hår med te mulig naturlig hårfargeopplevelse

Grått hår er raseri i år, og flere og flere kjendiser bærer sin sølvmanke med stolthet. Men mens noen ser på det som noe helt normalt og naturlig, ser mange kvinner på det grå håret som et uønsket tegn på aldring. Så hvis du vil gjenopprette din naturlige hårfarge, kan du faktisk farge grått hår med te! Svart te er best for en mørkere manke, kamille fungerer for blondt hår, og rødhårede ville være i gode hender med rooibos -te. Hvis du vil farge håret ditt med te, trenger du mellom 50 og 150 ml, avhengig av hårets lengde. Men du kan også tilberede en større mengde og oppbevare den i kjøleskapet i opptil 3-4 dager. For beste resultat, bruk løse blader, men hvis du bare har teposer for hånden, kan du ganske enkelt steppe flere i samme mengde vann.

Farging av grått hår med te:

 • Hell kokende vann over teen og la den trekke i minst 30 minutter.
 • La avkjøle og hell blandingen i en flaske med en spraydyse.
 • Nå spray blandingen på nyvasket og håndkletørket hår og masser inn med hendene.
 • La virke i 20-30 minutter og skyll. Gjenta prosedyren flere ganger i uken for et mer intens resultat – jo oftere, jo mørkere blir håret.

Farge hår med svart te

Kan du farge håret med te tilbake til de naturlige hårfargene hjemmemedisinene

Vil du gjøre håret ditt mørkere med te? Da ville du være i gode hender med svart te! Hvis du drikker svart te regelmessig, vil du ha lagt merke til de små, brune felgene i koppene. Nå kan du dra nytte av akkurat denne effekten! Dette skyldes tanninet det inneholder, som gir svart te og kaffe sin mørke farge. Er du lei av den honningblonde manen din og vil ha en liten og subtil forandring? Vel, heldigvis kan du også farge blondt hår med svart te og få det til å se litt mørkere ut.

Man kan bruke te til å farge hår naturlig hårfarge alternativer

For best mulig resultat, unngå å bruke billige blandinger fra supermarkedet, men heller ren svart te av høy kvalitet! Her er hvor enkelt det er å farge håret med svart te:

Hva trenger du:

 • 2 ss løs svart te
 • 200 ml vann
 • 1 ss tørket rosmarin eller salvie (valgfritt, men gir mer glans og en behagelig duft)

Naturlig hårfargestoff farget blondt hår med svart te

Det er så enkelt: 

 • Hell kokende vann over svart te og urter og la det trekke i minst 1-2 timer (helst over natten).
 • Hell blandingen gjennom en sil og overfør til en sprayflaske.
 • Vask håret med en sulfatfri sjampo og tørk håndkle forsiktig.
 • Legg et håndkle rundt skuldrene dine og spray blandingen i håret og bland det jevnt.
 • La teen tørke i håret og deretter style som vanlig.

Farg håret med te og gjør det lysere

Man kan bruke te til å farge hår for å fjerne hårfarger

Drømmer du om en honningblond man, men vil helst ikke ha den bleket hos frisøren? Vi har gode nyheter for deg også: du kan gjøre håret lysere med te og gi det en gylden, myk glans. Det magiske ordet? Kamille te! Og så enkelt er det gjort:

 • Hell 500 ml kokende vann over 3 ss løs kamillete og la det trekke i 1-2 timer.
 • Hell gjennom en sil og fyll i en sprayflaske.
 • Nå spray det nyvasket og håndkletørket håret med blandingen og la det stå i 1 time. For mer intense resultater, ta på en dusjhette og la blandingen ligge i håret ditt over natten.
 • Skyll grundig og styl håret som vanlig.
 • Gjenta prosedyren til du har oppnådd ønsket nyanse.

Farg håret med te og kaffe for å skjule grå hårlinje hjemmemedisiner

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer