15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hårfarge høsten 2021: de vakreste trendene for den kommende sesongen du bør vite!

Sommermånedene er allerede over, og vi forbereder oss sakte på å komme tilbake til hverdagen. Fargerike blader, koselig genservær og gylne solstråler – høstdagene føles som de første episodene av den nye sesongen av vår favorittserie. Starten på en ny sesong er den perfekte tiden for å krydre utseendet vårt litt. Den beste måten å oppnå dette på? Med en ny og spennende hårfarge for høsten 2021, selvfølgelig! Blond, rød eller dyp svart – hvilken farge vi velger er faktisk en veldig individuell og ren smakssak. Likevel ville det ikke skade å gjøre deg kjent med de siste hårfargetrendene, ikke sant? Vi har gjort oss smarte for deg og viser deg alle de fantastiske fargene som vi gjerne vil prøve ut med en gang!

Hårfarge høsten 2021: disse blonde nyanser er trendy

Hårfarge Høst 2021 Honey Wheat Blonde Hair Trend

Enten det er en smørblond blonde, med striper og høydepunkter, eller en platina blonde à la Merylin Monroe – når det gjelder hårtrender, er det trygt å si at blondiner virkelig har det gøyere. Og det vil ikke endre seg i den kommende sesongen heller. Men det burde ikke komme som en overraskelse – det er tross alt nesten ingen annen hårfarge som skinner i så mange forskjellige og vakre nyanser. Og her finner du alle de blonde tonene som er blant de kuleste hårfargetrendene for høsten 2021!

Honey Wheat Blonde hårfarge

Honey Wheat Blonde Hair Hair Colors høsten 2021

Uansett om det gjelder mote, negler eller frisyrer – trendene for 2021 går utvilsomt tilbake til naturligheten. Mens alle normalt vil være lettere om sommeren, er fokuset på varmere toner i den kalde årstiden. Honey Wheat Blonde er uten tvil den mest flatterende hårfargen for høsten 2021! Den naturlige blondetonen er mer populær i år enn noensinne og har allerede etablert seg på rullebanene og hos kjendiser. Honey Wheat Blonde er en unik kombinasjon av mørkere grunntoner og lyse gullnyanser som skinner vakkert i solen. Og det beste? Avhengig av nyansene, passer Honey Wheat Blonde absolutt til enhver kvinne!

Peachy Rose Blonde

Fersken hår hårfarge trender høsten 2021

Selv om ferskensesongen sakte nærmer seg slutten, vil den deilige frukten også følge oss i den kalde årstiden. Vakkert strålende og utrolig elegant – Peachy Rose Blonde er den lekne hårfargen for høsten 2021 som du bør prøve! Vi kjenner alle allerede roséblondt hår, men den ferskenfargede nyansen ser litt varmere ut og gir et friskt preg som ikke ser for påtrengende ut. Mest av alt, det som gjør ferskenblond rose så interessant og spennende som en hårfarge, er dens allsidighet. Om du går mer i retning oransje-rosa eller blond, avhenger av din egen smak og stil. Så ikke vær redd for å eksperimentere med en rekke nyanser!

Hårfargetrender høsten 2021: lyst blondt hår

Blonde toner Høst 2021 Latte blondt hårfargetrend

Koselige gensere og en varm latte er rett og slett et must om høsten. Så det burde ikke være noen overraskelse at hårfargetrender for 2021 også var inspirert av den deilige drikken. Er du allerede blond, men vil ha en subtil forandring og ønsker å bli litt mørkere? Da ville Latte Blonde være akkurat den rette hårfargen for høsten 2021 for deg! Den varme fargen får manen din til å skinne i en utmerket kombinasjon av karamell, lysebrun og honningblond.

Soppbrunt hårfarge

Bronde hårfarge trend brune toner høsten 2021

Leker du med tanken på å bli blond, men har du ikke lyst til å bli bleket og gå til salongen regelmessig? Da har vi løsningen for deg! Verken brun eller helt blond, men et sted midt imellom – Mushroom Bronde er den ultimate naturlige hårfargen for høsten 2021! Noen kjendiser som Gisele Bündchen, Jennifer Aniston og Jennifer Lopez har sverget til det i mange år og med god grunn. Med Mushroom Bronde er håret brunt ved røttene og blir naturligvis litt lysere mot spissen. For et enda mer naturlig og smigrende utseende, kan du krydre frisyren din med høydepunkter av brunt og blondt.

Hårfarge høsten 2021: brunt hår er populært

Hårfarger høsten 2021, hvilken nyanse av brun for mørk hud

Er brunt hår kjedelig? Men vi ser det annerledes! Det er også mange spennende hårfargetrender høsten 2021 for brunetter, som vi allerede gleder oss til. Rike brune toner, karamellhøydepunkter eller røde toner gir et friskt pust og får bokstavelig talt vår mane til å skinne!

Sjokolade smelter hår

Hårfarger i mørkt sjokolade høst 2021

Hårfargetrendene for høsten 2021 gir oss muligheten til å oppdage vår mørke side. Høres deilig ut og er også helt hip – Chocolate Melt er den perfekte hårfargen for høsten 2021 for alle brunetter! To brune nyanser kombineres med hverandre ved hjelp av den klassiske balayage -teknikken, og sluttresultatet er et utrolig flatterende og naturlig utseende som virkelig er imponerende.

Karamell høydepunkter

Karamell Høydepunkter Blondt hår Hårfarger Trender høsten 2021

Varme fargenyanser er ikke bare veldig populære for blondiner – vi beveger oss også i det varme spekteret for brune i år. Enten det er så små høydepunkter som forsiktig rammer ansiktet eller litt oppfrisker det naturlige brune håret ditt – karamellnyanser er akkurat det du trenger. Super naturlig og med et snev av ekstravaganse og romantikk – denne høsten har vi alle på oss stekt karamell! De varme fargene kommer til sin rett i solskinnet og den milde blandingen av karamell og røde toner smigrer et stort utvalg av hudtyper.

Kobberrødt er trendy

Kobberrødt hårfarge høsttrender 2021 i rødt hår

Rødt hår er en stift og stift for den kalde årstiden, og som det viser seg, er denne sesongen ikke noe unntak. Er du klar for en dristig endring? Da ville kobberrød være den perfekte hårfargen for høsten 2021 for deg! Vakkert, naturlig, lyst og utrolig elegant – Kobberhår er et ekte blikkfang og tiltrekker seg alltid oppmerksomhet!

Pastellblått hår er den dristige hårfargetrenden for høsten 2021

Blått hår trend hårfarge høsten 2021

Og her er en hårfarge for høsten 2021 for alle som liker å eksperimentere med frisyrene sine! Pastellfarget isblått hår som minner oss om de iskalde fjellene om vinteren er årets overraskende hårtrend. Riktignok – utseendet krever litt mot, men gir brukeren et forfriskende og superkult utseende. Og hvis helt blått hår er for drastisk for deg, kan du sakte nærme deg trenden med høydepunkter eller det trendy tofargede håret.

Hårfarge høsten 2021: det vakreste utseendet å style om

Soppbrunt hår Hårfarger Trender høsten 2021

Drømmende og elegant: blått hår i et ombré -utseende 

Pastellblå hårfargetrendfrisyrer høsten 2021

Peach Rose Blonde for en frisk og fruktig touch

Ferskenblond hårfarge frisyre trender høsten 2021

Varme blonde toner lar håret vårt skinne i et helt nytt lys

Hårfargetrender høsten 2021 ferskenblond hårfarge

Karamellhøydepunkter for en subtil endring i hårfarge høsten 2021

Money Piece Hair Trend Hårfarger høsten 2021

Et honningblondt langt nieseskår er et skikkelig blikkfang

Long Pixie Cut 2021 Hårfargetrender høsten 2021

Varme brune toner og høydepunkter for krøllete hår

brunt hår med høydepunkter hårfarger trender høsten 2021

Mushroom Bronde er den lettpleie hårfargen for høsten 2021

Bronde hårfargetrend hårtrender høsten 2021

Rike brune ser ekstremt smigrende og naturlige ut om høsten

Hårfarger for brunetter frisyrer trender høsten 2021

Blått og rosa hår for et dristig utseende

Blå hår trend hårfarger høsten 2021 bilder

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer