15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne shaggy frisyrer – hvilken vil fungere best med ansiktsformen din?

Shaggy frisyrer gjør et comeback akkurat nå. Når vi blar gjennom våre sosiale medier, ser vi flere og flere kvinner som bytter ut sine stumpe snitt for et fantastisk shaggy alternativ som gir tekstur og kropp til manen. Vil du prøve denne frisyrtrenden selv? Da er du akkurat her. Vi har samlet 12 stilige shaggy frisyrer, sammen med tips om hvordan du finner hårklippet som passer best for ansiktsformen din og stylingprodukter for å hjelpe deg med å oppnå shag -utseendet. Enten du har tynt eller tykt, kort eller langt, rett eller krøllete hår, er det en passende shag -frisyre for deg! Så les videre for inspirasjon til ditt neste skjønnhetslook.

Shaggy frisyrer for runde ansikter

Moderne lagdelt kutt for langt hår med smell - gardin smell for et rundt ansikt

Hvis du har et rundt ansikt, kan du bruke frisyren din til å visuelt modellere funksjonene i ansiktet ditt. Her er to av de beste shag -kuttene for et rundt ansikt.

1. Viss ros

Shaggy Long Bob med Pony Curtain Bangs

En middels lang shaggy cut er perfekt for deg! En lapp som er kuttet lengre foran vil hjelpe deg med å forlenge ansiktsformen og skape en slankende effekt. Lag uformelle bølger med en krøllkrem. Påfør en sjenerøs mengde i håndkle-tørket hår, gre det og la det lufttørke.

2. Long Layers – Moderne lagdelt klipp for langt hår

frynset trinnskåret langt hår

Hvis du har langt hår, velger du en moderne tiered cut der nivåene starter fra haken. Dette hjelper deg med å visuelt forlenge det runde ansiktet ditt og få det til å virke smalere. I tillegg er lange lag flotte for å tilføre bevegelse og dimensjon til enhver frisyre.

Shaggy frisyrer for hjerteformede ansikter

tungt lagdelt bob med frynsede ender og smell

Har du et hjerteformet ansikt? Dine små, definerte ansiktsegenskaper kan dra nytte av den riktige shaggy cut – og vi har to ideer!

3. Bob med smell

frynset bob med ponni for kvinner med høy panne

Alle som liker å ha kort hår er godt anbefalt med en shaggy bob – med smell, selvfølgelig. I stedet for å fokusere på haken, mykner det lange hakkete smellet ansiktet ditt og får det til å se veldig pent og flørtende ut. Denne frisyren hjelper også med å få pannen til å se mindre ut og skaper et balansert utseende.

4. Shaggy Pixie Cut

Shaggy Pixie Cut Short Honey Blonde Hair

Vil du ha håret kuttet enda kortere? Prøv en shaggy pixie cut som går fantastisk med et hjerteformet ansikt når det fremhever dine definerte kinnben. Du kan også legge til side smell og mange lag for å legge til tekstur og skape et mer symmetrisk utseende.

Shaggy kort hårklipp med smell

Shaggy frisyrer for firkantede ansikter

Shaggy frisyre med smell for firkantet ansikt

Hvis du har et firkantet ansikt, kan du dra nytte av den raggete frisyren din for å myke opp de kantete ansiktstrekkene dine. Hvis det er tilfelle, sjekk ut de to frisyrene nedenfor.

5. Ansiktsrammende lag – Middels langt hår lagdelt foran

shaggy trinn kuttet halv lengde med smell

Når det gjelder kantete ansikter, er ansiktsrammelagene din beste venn. Denne frisyren kan bidra til å myke opp kjeven og få ansiktet til å se lengre ut. Du kan kombinere den frynsede snittet med kort, middels eller langt hår. Prøv å legge til tekstur i håret ved å påføre hårmousse på de fuktige trådene, pusse dem og la håret lufttørke.

6. Lang bob med gardin smell

Lang bob med gardinhår skulderlangt hår

For et elegant utseende, velg en lapp med gardin smell. De fremre trinnene får ansiktet ditt til å virke lengre mens smellet avrunder den firkantede pannen. Bruk et anti-frizz serum for å holde håret skinnende og smidig. Sett en eller to pumper på fingertuppene og kjør dem gjennom håret før du føner.

Shaggy frisyrer for diamantformede ansikter

Shag cut for et diamantformet ansikt og langt hår

Et diamantformet ansikt er vanligvis preget av fremtredende kinnbein som får pannen og haken til å virke smalere. Ta en titt på disse to frisyrene som vil utfylle ansiktsfunksjonene dine vakkert.

7. Shag -hårklipp med midtskille og lange strandbølger

Shag -hårklipp med senteravskjæring og lange strandbølger

Shaggy lange hårklipp er super allsidige og gir et uanstrengt utseende. Den midterste avskjeden bidrar til å visuelt forlenge ansiktet ditt, samtidig som du legger vekt på dine høye kinnben. Denne frisyren lar deg fremheve dine spinkle ansiktstrekk med strandbølger eller definerte krøller mens du balanserer en smal panne.

8. Short Crop Shag Haircut

Shag kuttet kort med smell

Vi elsker korte frisyrer fordi de er stilige og enkle å vedlikeholde. Og et kort hårklipp med frynsede ender ser bare fantastisk ut på kvinner med diamantformede ansikter. Dette utseendet utstråler avslappet enkelhet som vil tjene komplimenter gjennom dagen. Du kan krydre manen din som du vil med en midlertidig hårfargespray. Hver nyanse er formulert for å tilføre alle hårtyper levende farger uten behov for blekemiddel. I tillegg kan den vaskes ut med en hårvask, slik at du kan eksperimentere med fargen i det uendelige.

Shaggy frisyrer for rektangulære ansikter

Shaggy cut for krøller av middels langt hår

Kvinner med en rektangulær ansiktsform har lengre ansiktstrekk og ønsker vanligvis å myke utseendet på de skarpe kjever og panne med riktig hårklipp uten å forlenge ansiktet ytterligere. Du kan oppnå denne effekten med følgende frisyrer.

9. Shag cut med smell for naturlige krøller

Shag cut med smell for naturlige krøller

Hvis du har naturlig krøllete hår, kan du oppgradere utseendet ditt med et individuelt trinnklipp og en ponni. Denne frisyren ser også flott ut hvis du vil vokse ut smellet ditt, noe som er en ekstra fordel. Legg til en definisjon på krøllene dine ved å bruke en generøs mengde krøllkrem på fuktig hår og føntørke med en diffusor.

10. Skulderlengde og lagdelt med slip -smell

moderne shag frisyre skulderlangt hår lagdelt foran

Skulderlangt hår med smell og lag er ideelt for å balansere dine kantete ansiktstrekk med et ønske om lengre hår. Flett håret ditt over natten, løsne flettene om morgenen, og spray deretter røttene med en sjenerøs mengde hårspray. Dette gir volum og tekstur til håret ditt og skaper et løst og uformelt utseende.

Shaggy frisyrer for ovale ansikter

moderne shag hårklipp med gardin smell lange smell

Har du en oval ansiktsform? Du er heldig! Takket være dine symmetriske ansiktstrekk kan du bruke omtrent hvilken som helst shaggy frisyre. Derfor kommer de sist i artikkelen vår. Her er to av våre favoritt shag -hårklipp for ovale ansikter.

11. Shaggy Bob

Shaggy myrfrisyre med senteravskjæring og frynsede ender

For å gi ansiktet ditt mer definisjon, prøv en shaggy bob som går opp til haken. Sørg for å understreke teksturen din ved hjelp av en pomade (Hair Puty). Gni en liten mengde pomade inn i håndflatene og arbeid den inn i håret ditt. Påfør deretter mer av det etter behov. Den rotete, jo bedre!

12. Langt hårklipp med lange lag og sidelegg

Langt hårklipp med lange lag og sidelegg

Foretrekker du en lang frisyre? Hold lengden den samme og legg til dybde i håret ditt med shaggy cut -lag. Kombiner frisyren din med et siden grått smell for et flatterende utseende. For mer volum, spray litt tørr sjampo direkte på røttene og elt den forsiktig.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)