15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Negldesign for korte negler i sommerlook – trender, tips og ideer

Negldesign for korte negler sommer-oransje-mønster-piler-hvit

Nå som sommeren endelig har kommet, trenger vi ikke bare de riktige antrekkene og frisyrene. Neglene bør også være godt ivaretatt og designet i henhold til sesongen. Og for å gjøre dette trenger de ikke engang være lange. Selv korte negler kan se like mye mer attraktive ut med en enkel design eller til og med et ensfarget utseende. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for hva som er typisk og egnet for negledesign for korte negler i sommerlook. Gode ​​tips og ideer er satt sammen med bilder. Få deg selv og alle rundt deg i det perfekte sommerstemningen.

Negldesign for korte negler i sommerlook – viktige pleietips

spiker design for korte negler sommer-turkis-eksotisk-hvit-svamp teknikk

Enten det er enkelt, med dekorative elementer, blomstermotiver eller i form av gel negler – mye kan gjøres om sommeren for å gi sommerstilen siste finpuss ved hjelp av neglene. Men for at sluttresultatet skal se veldig bra ut, er det ekstremt viktig å ta vare på neglene og forberede dem ordentlig. Avhengig av type spiker tilbys et stort utvalg produkter som gir neglen det den trenger. Tørre negler kan masseres inn med spesiell spikerolje for å gi dem fuktighet. Oljen bør helst suge inn over natten. Hvis du er plaget av tynne og sprø negler, er det best å bruke spikerherdere. Dette er et godt pleieprodukt selv om du holder neglene korte.

Pauser for neglene anbefales også. I beste fall trenger de rundt to uker for å komme seg mellom hvert maleri. På denne måten garanterer du også et vakkert og velstelt utseende på lang sikt.

Matchende sommerfarger

spiker-design-korte-negler-sommer-rosa-blomster-maleri-motiver-blomster-sommerlige

I prinsippet kan alt som lyser pent og får deg i godt humør brukes. Så det bør være farger som er så vennlige som mulig. Disse inkluderer oransje, gul, rød, rosa, blå og grønn, men også eksotiske nyanser som turkis, sandfarger, koraller og de forskjellige nyansene i de nevnte fargene. Hvis du vil ha noe litt mer subtil, kan du også bruke pastelltoner, og neonfarger er spesielt slående. Varme metallfarger som gull, kobber eller bronse er også egnet for en elegant kveldsmanikyr.

Vinter- og julespiker – 25 design etter stil

Negldesign med en wow -faktor: Inspirerende bildeideer

Høstspiker 2017/2018 – ideer til et vakkert negldesign for høsten

Negldesign for korte negler – ideer & Trender for sommeren

spiker design for korte negler sommer-striper-lim-aqua-turkis-hvit-lakk-geometrisk

Som på alle områder endrer trendene seg også når det gjelder neglekunst. Noen ting fra i fjor forblir de samme, andre trender er plutselig ikke så populære og nye ideer blir lagt til i stedet. I det følgende vil vi vise deg noen varianter som er i år og som definitivt bør vurderes. Designene er stort sett ikke vanskelig i det hele tatt. Mange er flotte for nybegynnere.

Freestyle for nybegynnere

Spiker-design-korte-negler-sommer-freestyle-farger-neglelakk-abstrakt

Riktignok er det alt annet enn enkelt å tegne visse motiver på de små neglene. Og spesielt nybegynnere synes det er vanskelig. Hvis det også er en rastløs hånd, fortviler mange og gir opp. Så det er bra at freestyle -designet eksisterer. Her kan du eksperimentere som du vil og leke med sommerfargene. En fin idé er for eksempel å male neglen i hvilken som helst farge. Du kan deretter supplere negldesignet for korte negler med andre matchende farger ved ganske enkelt å designe spikertuppene med dem. For å gjøre dette, bare gni penselen over den omtrent en gang, og ta opp relativt lite maling på forhånd. Gjenta med så mange farger du vil.

Geometriske former

spiker-design-korte-negler-sommer-geometriske-grafiske-pastelltoner

De ser positive og moderne ut og skaper et pent utseende. De grafiske mønstrene og motivene forblir populære og kan enkelt brukes til spikerdesign for korte negler. Og det beste er at et stort utvalg av motiver kan tenkes ut her, og de forskjellige sommerfargene kan kombineres med hverandre. Så du får alltid et nytt design og imponerer med et variert utseende med jevne mellomrom.

Maling av negledesign for korte negler – Lekne eller minimalistiske prikkmønstre

spiker-design-for-korte-negler-sommer-minimalistiske-prikker-mønster-hvit-svart

Leter du etter enkle negledesign, dette er for deg. Poeng legges ganske enkelt til den valgte grunnfargen. Og med en spesiell penn trenger du ikke engang å ha et spesielt talent for tegning eller en spesielt stødig hånd. Den vanskeligste delen er i utgangspunktet å bestemme hvordan prikkene skal utformes. Fordi bortsett fra at en hvilken som helst farge kan brukes eller flere kan kombineres, kan du også leke med tallet. Individuelle poeng eller kombinasjoner av maksimalt tre ser litt mer elegante ut. Hvis derimot mange forskjellige duppes, får du et mer leken negldesign for korte negler.

Spiker design instruksjoner for korte negler i mesh utseende

spiker-design-korte-negler-sommer-nett-rød-sølv-elegante-kvinner

Et stort utvalg verktøy kan brukes til å lage attraktive mønstre. For eksempel kan du bruke et nett for å lage din egen negldesign for korte negler. Igjen, en hovedfarge er valgt som du vil bruke til å designe hver spiker. Dette kan være svart. Når dette laget har tørket, plasseres masken på neglen. Selvklebende varianter gjør dette trinnet enklere, fordi nettet nå er malt med en annen farge. Du bestemmer selv hvilken neglelakkfarge du bruker til dette.Med gull eller bronse får du et spesielt elegant utseende. Du kan også male neglene i hvitt og gull. Dette er hvor fort du får vakre negledesign!

Fargerik fransk manikyr

spiker-design-korte-negler-sommer-fransk-manikyr-lyse farger

Den franske manikyren vil trolig aldri gå av moten. Det fortsetter å eksperimentere med nye varianter. Fargerike ideer der hver spiker får en annen farge, passer veldig godt til sommeren. For dette formålet kan du lage en negldesign for korte negler fra gel negler, eller du kan ganske enkelt bruke neglelakk. For dette formålet er det spesielle sjablonger som kan brukes til å maskere spikertuppene.

Mal spikermånen

spiker-design-korte-negler-sommer-spiker-måne-fransk-idé-vin-rød-sølv

Den såkalte spikermånen kan også fremheves som et interessant alternativ til fransk manikyr. Sjablongene for den franske manikyr er like egnet for dette. Den perfekte ideen for et kult negledesign for korte negler som også er gjort enkelt. Etter grunnfargen maskeres og males området på spikermånen i en annen farge. Ikke glem den gjennomsiktige topplakken for alle design!

Nyttige verktøy og nødvendige produkter

spiker-design-korte-negler-sommer-omsorg-tips-ideer-trender-poeng

I tillegg til neglelakk i passende og ønskede sommerfarger, kan selvfølgelig også forskjellige redskaper og elementer brukes til å lage et pent design. En neglelakkpenn er veldig nyttig for prikker, mens dekorasjoner som rhinestones, glitter, bånd eller klistremerker utfyller et motiv eller erstatter uavhengig maleri. Hvis du vil male små bilder selv og på frihånd, må du velge lakk som er utstyrt med en tynn pensel og gir mer presise linjer. Sjablonger i form av strimler eller, som et alternativ, Tesa, samt tekstiler som garn eller blonder er gode hjelpemidler.

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små