15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag negledesign til ferienagler – matchende farger og motiver

spiker design for ferienagler beige-sand-farge-glitter-turkis-blå-spisse-negler

Ferie er en topp prioritet, spesielt om sommeren. Ikke rart de fleste for tiden er interessert i akkurat dette. Det være seg når det gjelder mote, en fin dekorasjon for en feriehumør, sminke i en matchende farge eller negldesign, som også handler om i denne artikkelen. Vi har satt sammen negledesignideer og tips for ferienegler som kan hjelpe deg med å få en unik styling. Finn ut hvilke farger som er spesielt passende og med hvilke motiver og mønstre du kan utstråle feriefølelsen spesielt godt.

Vakre ferienagler med de riktige mønstrene og motivene

spiker design-ferie-negler-grønt-lys-mørkt-sølv-glitter-skilpadde-hval

Så mange passende motiver vil sikkert komme til å tenke på at du kan bruke til å matche temaet. Den første er muligens håndflaten. Tross alt forbinder mange ordet ferie med tropiske strender og palmer. Men disse er på ingen måte det eneste alternativet. Solen eller skjell, sjøstjerner, skilpadder, delfiner og andre sjødyr, bølger, ankre, ratt eller eksotiske frukter er flotte. Hvis du ikke vil begrense deg til en bestemt type ferie, kan du ganske enkelt designe forskjellige landsflagg. For en blomsternageldesign for ferienegler er det selvfølgelig best å velge tropiske blomster. Da er den perfekte teft garantert.

Spiker-design-ferienagler-mønster-moderne-turkis-rosa-laks-farge-aztec

Du kan også kombinere nautiske motiver som anker, ratt eller tau med passende maritime og nautiske mønstre. Dette inkluderer også det stripete mønsteret i matchende farger, som vi vil presentere for deg om et øyeblikk. Målemønstre er selvfølgelig også veldig passende og kan “tegnes” for hånd på den ene siden og utformes ved hjelp av grov glitter på den andre. Ellers kan du velge hvilket som helst mønster, det være seg et moderne sikksakk- eller geometrisk mønster, det klassiske prikkmønsteret eller hva du måtte tenke deg. Det eneste viktige her er at du velger matchende farger for et spikerdesign for ferienegler.

Nail design bilder- 27 subtile ideer for nail art

134 ideer for negledesign – pastelltoner & geometriske mønstre er trendy

Brude negler design – 18 ideer for flotte klassiske eller glamorøse negler

Matchende farger for negldesign for ferienegler

spiker design-ferie-negler-farger-hud-farge-laks-rhinestones-naken-oransje

Motiver og mønstre er selvfølgelig en fin aksent og finish, men de ser ikke perfekte ut uten de riktige fargene. Det handler om de riktige nyansene! Og her er valget virkelig større enn du kanskje tror. Vi presenterer noen fargegrupper og neglebilder nedenfor, slik at du har en god oversikt når du neste gang vil komme med et fint negledesign for ferienegler. Design spisse negler, avrundede eller firkantede negler, lange eller korte, med bilder eller en enkel fransk manikyr.

Blå negler

spiker design for ferienagler blå-vanlig-mørk-blå-sjø-symbol

Den blå fargen kommer naturligvis i tankene, ettersom den ikke bare er knyttet til havet, men også med den klare sommerhimmelen. Blå negler kombinert med hvitt kan også brukes til maritime design. For eksempel er det ovennevnte stripemønsteret med spikerdesign i blått og hvitt, som kjent fra sjømenn, laget raskt og enkelt. Spikerdesignet i blått kan også brukes som bakgrunn for ulike feriemotiver. Velg negledesignet i mørkeblått for å etterligne sjøvann og lyseblått for den klare himmelen.

spiker-design-ferie-negler-lys-blå-strand-sjø-palme-hvit

Hvis enkle lyse eller mørkeblå negler er for kjedelige for deg, kan du også lage et interessant negldesign i blått med glitter for et mer glamorøst utseende. Varianten er selvfølgelig spesielt egnet for festkvelder som ofte arrangeres på ferie. Eller hva med en nøytral bakgrunn som brukes til blå mønstre? Varianter er mange!

Lilla negler

spiker-design-ferie-negler-lilla-tropisk-blomst-blomster-hvit

Lilla er en romantisk farge i seg selv og kan brukes til en rekke formål når det gjelder å lage et negledesign for ferienegler. Lilla er ikke bare egnet for blomster, men kan også representere sommerskumringen eller bare brukes som et alternativ til den mørkeblå himmelen om kvelden. Det er ganske mange fargenyanser, slik at utvalget er ganske stort her også, og den riktige finnes for hvert motiv eller mønster.

Turkis negler

negldesign-ferie-negler-sommer-følelse-turkis-mønster-bikini-skall-sjøstjerne-sol

En annen farge som er forbundet med en ferie på stranden og havet er turkis. De drømmende, hvite strendene og det turkise vannet i de tropiske landene og øyene er drømmereisemål for mange. Hvis du vil lage turkise negler, har du de samme alternativene som med alle andre farger. Bruk lakk eller gel, glitter eller annet tilbehør og sett ikke bare deg selv, men alle andre i feriestemning.

Beige nyanser

spiker-design-for-ferie-negler-beige-naken-rosé-moderne-mønster-kobber-glitter

Sandfarger, beige, oker o.l. Spesielt ved å bruke litt glitter, kan du skape utseendet på sand. Enten det bare er minimalistisk eller med mer detaljerte mønstre og motiver – resultatet vil garantert bli imponerende!

Korall og andre røde nyanser

spiker-design-ferie-negler-korall-turkis-sjøstjerner-korte-negler-design

En annen eksotisk og veldig populær farge som du kan lage et vakkert negldesign for ferienegler er korall eller, som en lettere variant, laksefargen. Det er også forskjellige andre nyanser av rosa som er kjent fra tropiske blomster. Alle disse tonene ser søte ut, spesielt i kombinasjon med hvit eller beige. De kan både representere hudfargen og også brukes til mindre aksenter og på denne måten pryde fingrene.

Strålende farger

spiker design-ferie-negler-tropisk-fargerik-neon-farger-grønn-rosa-blå

Det blir også eksotisk med en blanding av forskjellige lyse og lysende farger, inkludert neonfarger. Så gult, grønt og rosa passer veldig godt sammen og ser veldig tropisk ut. Det er opp til deg om du bare distribuerer dem uregelmessig og på flekker på neglene eller lager interessante motiver for negledesignet for ferienegler i form av blomster eller frukt.

Kombiner farger

spiker-design-ferie-negler-portugisisk-middelhavs-middelhavs-fliser-kunst-blå-turkis-glitter-beige

Selvfølgelig kan alle disse og andre farger også kombineres perfekt med de som er beskrevet. En blanding av rosa og turkis kan for eksempel se veldig marokkansk ut, noe som til og med kan forsterkes med et passende mønster, enten det er håndmalt eller designet ved hjelp av klistremerker. En kombinasjon av lilla og oransje er perfekt for å lage en sommersolnedgang. Den svarte silhuetten av et palme setter prikken over i’en på denne spisse neglen. Ulike nyanser av blått og turkis, kombinert med hvitt eller beige, har en middelhavseffekt og minner om portugisisk flisekunst, mens lilla, rosa eller korall og beige kan skape en italiensk stil. Nyanser av blått og hvitt er igjen kjent for Santorini og egner seg derfor som symboler for Hellas.

spiker design for ferienegler hvit-glitter-oransje-neon-håndflate

Så, som du kan se, kan forskjellige land eller regioner representeres med visse fargekombinasjoner. Du må bare finne ut om de respektive eiendommene på forhånd. Og hvis du allerede har vært på ferie i det respektive landet, blir det desto lettere for deg å finne et passende negledesign for ferienagler. Bare tenk på hva du forbinder det med.

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe