15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag enkle negldesigner selv: vannskilt for et profesjonelt utseende

Lett-å-lage-selv-raskt-gjøre-selv-spiker-design-blomster-oransje-høst til% cc% 88ne

Velstelte negler er telefonkortet til den moderne kvinnen og negldesignet – et uttrykk for deres smak. Dessverre er ikke alle kunstnerisk begavet til å male små kunst og kompliserte motiver på neglene med neglelakk og pensel. Ved hjelp av Water Decals, også kalt Water Transfer Nail Stickers, kan du nå lage vakre mønstre og enkle negledesign trylle opp på neglene! Disse vannskiltene gir muligheten til å ha profesjonelt dekorerte negler, men sparer penger til neglesalongen. Du kan finne ut hvordan du gjør det nedenfor.

Enkle negledesign for profesjonelt dekorerte negler

Lett-å-gjøre-selv-lage-diy-vann-dekaler-blomster negledesign

Vanndekaler er ikke bare spikerklistremerker, fordi klistremerker er selvklebende og er vanskeligere å plassere på neglen. Vanndekaler derimot, er tynne motivfolier som festes til neglen med neglelakk, slik at de ikke fester seg selv. Vann er faktisk nødvendig for å fjerne bildet av det tynne bakpapiret.

Individuelle motiver eller helt dekkende dekaler

enkle-spiker-design-korte-negler-sommer-grønne-blomster-tropiske

Når det gjelder vannklistremerker, skilles det mellom neglfolie som dekker neglen helt og dekaler som bare viser individuelle motiver og er mer som små iøynefallende på neglen. For nybegynnere og negldesign for korte negler, er de siste perfekte. Til å begynne med, velg en enkel negldesign, for eksempel et blomstermønster, i stedet for geometriske motiver eller rette linjer.

Enkle DIY spiker design raskt

enkle-spiker-design-vann-dekaler-instruksjoner

I tillegg til vannklistremerker trenger du følgende:

  • en kopp vann – gjerne en liten bolle. Det anbefales ikke å bruke et høyt glass. Hvis dekalen synker til bunnen av glasset, ville det være mye vanskeligere å nå med pinsetten.
  • En saks
  • pinsett
  • Topplag
  • neglelakk fjerner
  • 2-3 bomullspinner

Påføring av vanndekaler-trinnvise instruksjoner

enkle-spiker-design-diy-instruksjoner-nybegynner-blomstermønstre

Det starter med utarbeidelsen av vannskiltene. Først skrelles den tynne beskyttelsesfilmen av, noe som er veldig viktig. Hvis folien forblir på dekalen, kan den ikke skilles fra motivet etterpå. Deretter kuttes motivet ut av papiret. Du bør ikke ta hensyn til den riktige formen, for overflødig kan lett fjernes på slutten. På denne måten ville du ikke klippe klistremerkene for smale eller for korte. Det er i utgangspunktet 10 klistremerker i forskjellige størrelser for hver negl.

Påfør toppstrøk og du er ferdig

enkle-spiker-design-diy-instruksjoner-vann-dekaler

Neglene skal frigjøres for fett og smuss og allerede malt. Malingen skal minst være tørr ved berøring. Det er best å velge hvitt neglelakk til overflaten slik at de fargede motivene kan komme til sin rett. Den tynne pappa med motivet legges i vann og får stå i 5 til 10 sekunder. Deretter skal folien skrelle av papp. Hvis ikke, legges pappa i vann i noen sekunder til. Deretter trekkes dekalen ut og legges på neglen med pinsetten. Hvis neglen er fuktet, klistrer ikke merket seg umiddelbart og kan plasseres på neglen etter ønske. Ikke bekymre deg for bølgene som kan sees. Bumpene glattes deretter ut med påføring av toppstrøk.

vakre fargegradienter og detaljerte motiver

enkle negldesigner rask-profesjonell-lilla-hvit

Hvis motivet allerede er på ønsket sted, presses et stykke kjøkkenrulle på neglen for å absorbere overflødig vann. Deretter festes motivet med et lag TopCoat og gjøres holdbart. Hvis toppstrøk er tørr, kan du nå fjerne de utstående delene. Dypp en bomullspinne i neglelakk -tørketrommelen og skrubb forsiktig av overflødig. Det er best å ikke røre noe på neglen slik at designet ikke smitter.

riktig grunnlag er avgjørende

enkle-spiker-design-vann-dekaler-sommer-motiver

Selv om det krever litt øvelse, er resultatene fantastiske. Uansett om det er korte eller lange negler, er vannklistremerker ideelle for enhver spikerlengde. Det er enkelt og raskt å lage et profesjonelt utseende.

Kombiner farger pent

lett-spiker-design-raskt-gjør-selv-folie-rosemønster

I utgangspunktet er det 10 klistremerker for hver negl i hver pakke, men du kan også bare bruke 2 – 3 av dem eller bare aksentere ringfingeren. De andre neglene er malt med et ensfarget neglelakk. For et sammenhengende utseende, velg en passende farge, som du for eksempel finner i motivet.

Kombiner vanndekaler med andre teknikker

enkle-spiker-design-korte negler-sommer-spiker-klistremerker-vannoppløselige

Gradient negler, også kjent som ombre negler, har vakre fargeoverganger og er ideelle som bakgrunn for et vannklistremerke. De vakre overgangene er laget ved hjelp av svampteknikken.

Enkle negledesign – det perfekte motivet for hver sesong

simple-nail-designs-summer-palm-motiv-water-decals

Først males neglene i en lys farge, og deretter duppes den andre fargen i flere lag ved hjelp av en kosmetisk svane. Denne teknikken kan også brukes til å lage vakre baktepper på neglene dine, for eksempel en strand tidlig på morgenen eller ved solnedgang.

Spice nail design med rhinestones

enkle spiker-design-vann-dekaler-roser-rhinestones-hvit-rosa

Vanndekaler kan også kombineres med andre spikerdekorasjoner som rhinestones og perler. For at det hele ikke skal se for overdrevet ut, stol på lyse farger og enkle design.

Vannmerker bare på to negler

enkle-spiker-design-rød-svart-hvit-bart

Vanndekaldesignene spenner fra kitsch til elegant. Hvis du vil, kan du stikke makroner, dyr, frimerker eller hele landskap på neglene. Blomstermotiver som imponerer med sine intrikate detaljer og lyse farger ser for eksempel veldig elegante ut. Disse foliene gir gode muligheter for vakre negldesigner som du aldri kunne lage så fint med neglelakk.

Fine motiver for høsten

enkle-spiker-design-høst-korte-negler-rev-motiv

Oransje og turkis med uglemotiv

enkle-spiker-design-vann-dekaler-profesjonelle-ugler-høst

fantastiske motiver for vinteren – snøfnugg

enkle spiker-design-vinter-snøfnugg-hvit-blå

Det er et annet design for hver negl

lett-spiker-design-rask-vinter-blå-snøfnugg-vann-dekaler

Julemotiver på neglen skaper en festlig stemning

enkle-spiker-design-jul-vann-dekaler-motiver-klistremerker

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!