15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Manikyr for barn – tips, ideer og instruksjoner for å gjøre det selv

Lag manikyr for barn selv med barns neglelakk

Så interessant mammas negler er. De vises stadig i nye lyse farger eller med vakre motiver og mønstre. Dette er selvfølgelig en spesiell attraksjon for små jenter. Og det kommer en tid da det er på tide med den første manikyren for barn. Noen mødre er imidlertid bekymret for om og når manikyr for barn er passende. Og hva kan du egentlig bruke til motiver og farger slik at neglene også ser barnevennlige ut til slutt? Vi gir deg litt informasjon og tips om alt som har med manikyr for barn å gjøre, i tillegg til god inspirasjon for negledesign som du kan etterligne som du ønsker.

Er manikyret trygt for barn?

Jenter er spesielt stolte av manikyr for barn

Første gang barnet ditt ikke helt vil forstå hva du gjør med neglene dine der. Den merker seg når disse endres og ser vanligvis nærmere på dem, men det er vanligvis alt. På et tidspunkt kommer imidlertid øyeblikket når barnet ditt viser større interesse og kanskje vil ha sine egne negler malt i lyse farger. Så, hva gjør vi Voksen neglelakk anbefales foreløpig ikke. På den ene siden inneholder dette kjemikalier som barnet ditt ikke kunne tåle. På den annen side blir den ikke fjernet så raskt. For dette må neglelakkfjerner brukes, som er relativt aggressiv og også kan irritere barns delikate hud.

Neglelakk for barn er kjemisk fri og vannløselig

I stedet kan du bruke barns neglelakk. Ja, det eksisterer virkelig. Bare spør i apoteket eller på Internett. Fordelen med denne neglelakken er at den lett kan vaskes av med varmt vann og såpe. Dette er spesielt bra hvis barnet ditt virkelig vil prøve det selv og noe drypper på klærne eller andre tekstiler. Neglelakken til manikyr for barn er også fri for kjemikalier. Et annet stort pluss!

Hva taler for manikyr for barn?

Ikke bekymre deg, mal neglene til barna dine hvis de viser interesse

Eller burde spørsmålet være “Hva taler imot det?” Det er ganske normalt at barn i en viss alder blir mer interessert i hva voksne gjør. Det er også et godt tegn. I tillegg lærer maleri også de minste en viss tålmodighet. Tross alt må de holde stille mens de maler (noe som ikke nødvendigvis er lett for de små fidget -mennene) og deretter også vente til neglelakken har tørket. Hvis barna gir en hånd selv, fremmer dette igjen finmotorikk, fordi de må være forsiktige med å male ved siden av. Og sist men ikke minst er manikyren for barn morsom!

Nå kan selvfølgelig også sønnen din vise interesse for neglelakk. Det er på ingen måte negativt. Tross alt forstår han ennå ikke at dette er en typisk prosedyre for kvinner, og synes bare de lyse fargene og endringene er interessante. Og selv om – la ham ha det gøy og male hverandres negler med barnas neglelakk.

Manikyr for mor og datter

Mor og datter maler neglene sammen for første gang

Noen skjønnhetssalonger tilbyr profesjonelle manikyr for barn. Økter for mor og datter er enda bedre, hvor du får det nye negldesignet ditt sammen og ikke er skilt fra hverandre. Datteren din ser at det samme blir gjort som ditt og er derfor ikke redd. Sørg også for at barnet ditt virkelig vil ha manikyr, og ikke tving dem til å gjøre det. Det er også lurt å besøke det kosmetiske studioet flere ganger i forveien, slik at du både kan bli kjent med manikyreren og at barnet ikke lenger oppfatter henne som en fremmed under selve avtalen.

Lag pedikyr eller manikyr for barn selv

Pedikyr er også populær blant barn og kan kombineres med manikyr

Den enkleste varianten er selvfølgelig en monokrom design. Men hvis datteren din er litt høyere eller ikke har problemer med å holde seg i ro, kan du også prøve å male noe morsomt eller interessant på neglene hennes. Dette kommer til å bli litt av en utfordring på de små neglene. Skaff deg også et praktisk manikyrsett for barn, slik at de kan lære dem å fil og rengjøre neglene.

Barnemanikyr med enhjørning

De trendy enhjørningene som motiv for manikyren for barn

Enhjørninger er alle raseri blant barna akkurat nå. Det gjør dem selvfølgelig perfekte som motiv for negldesignet. Og de er ikke så vanskelige å lage, selv om du egentlig ikke har mye erfaring med å male negler. For dette designet trenger du:

 • Barnas neglelakk i hvitt, lilla, rosa, gull og blått
 • glitter neglelakk for barn etter ønske
 • en vannløselig svart neglelakkpenn

Velg fingeren du vil male enhjørningen på. Der lager du en halvsirkel med to ører med hvitt og en langstrakt trekant for hornet mellom ørene. La malingen tørke. Deretter designer manen vekselvis i rosa, lilla og blått ved å male uregelmessige prikker. La hver farge tørke før du går videre til neste. Til slutt bruker du den svarte blyanten til å tegne øynene og de siste linjene i hornet. En annen spiker kan males med glitterlakk for barnemanikyr, mens de andre er malt hvite og designet med samme design som manen.

Jordbær

Mal jordbær eller andre frukter selv med disse enkle instruksjonene

 • grønt neglelakk og en tynn børste
 • rødt neglelakk
 • rosa neglelakk
 • svart neglelakk og en synål eller neglelakk blyant

Hvis du vil male frukt på neglene for barnemanikyr, vil slike jordbær være en morsom idé. De setter deg i sommerstemning og ser glad ut. Mal fingrene røde eller rosa eller bruk begge fargene som i eksempelet. La denne malingen tørke, og bruk deretter svart maling for å legge til jordbærgravene. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en neglelakkpenn, men du kan også dyppe en nål i en svart lakk (siden med øyet) og male med den. Ved å bruke grønt neglelakk og en pensel kan du male det grønne av jordbærene. Alternativt er en grønn neglelakk blyant også egnet. Selvfølgelig kan du også velge og kombinere andre frukter.

Søte rever

Rev som manikyr for barn med enkle instruksjoner

 • oransje neglelakk
 • hvitt neglelakk
 • svart neglelakkpenn
 • en tynn børste

Så komplisert som disse revene virker ved første øyekast, vil du bli overrasket over hvor få trinn du kan gjøre dem selv. På denne manikyren for barn må du først bruke den oransje fargen på alle neglene. La dem tørke godt. Bruk deretter den hvite lakken og den tynne penselen til å male to ovale former på venstre og høyre side av neglen og to ører i form av trekanter. Gjenta dette med alle fingrene, hvoretter du gir neglelakken litt tid til å tørke. Nå mangler bare noen få siste ting i svart og nærmere bestemt nesen, ørene, øyenbrynene og whiskers.

Fargerike prikker

Bare etterlign en manikyr for barn fra fargerike prikker

 • Neglelakk i hvilken som helst lys farge
 • hvitt neglelakk
 • Ørepinner eller et spesielt prikkeverktøy

Et slikt spikerdesign er gjort spesielt enkelt. Grunnlaget er den hvite lakken, som de lyse fargene kan komme til sin rett. Når den har tørket godt, kan du ta den første fargen og bruke prikkeverktøyet til å duppe punkter her og der på neglene. Alternativt kan du også bruke en bomullspinne som du klipper bomullshodet av og former pinnene med pinnen. Hvis du har lyst kan du også male et fint motiv på en spiker eller bruke et klistremerke.

I stedet for neglelakk kan du bruke klistremerker til barnas manikyr

Hvis du ikke stoler på deg selv med et mer komplisert design, har du fremdeles manikyristen som garantert vil trylle frem noe vakkert til den lille prinsessen din. Du kan også gjøre manikyr for barn enklere for deg selv ved å designe klistremerker, rhinestones, sjablonger og lignende. Og hvis ting må gå fort, er en enfarget design i en interessant nyanse eller med en effektiv glitter neglelakk tilstrekkelig. Det er også interessante klistremerker som etterligner neglelakk og har vakre mønstre eller motiver. Disse kuttes i størrelse og limes til hele neglesengen, noe som er et annet alternativ. Nedenfor har vi noen flere ideer for manikyr for barn:

Store jenter kan velge en mer elegant manikyr

En profesjonell manikyr med en 3D -effekt laget av frukt

En guide til en enhjørningsspiker for barn

Disse bildene minner om skisser - DIY spikedesign og barnas manikyr

En partner ser etter mor og datter med samme manikyr - lilla prikker og vannmelon

Fargerike sommernegler med blide og barnevennlige motiver og mønstre

Fin idé for eldre jenter i rosa og sølv og med hjerteklistremerker

I tråd med Earth Day kan du male dem på neglene

Søte bjørner i beige er gjort raske og enkle

Lag morsomme dyr og gjør små barn lykkelige

Ballonger i lyse farger for barn som negldesign

Manikyridé for barn i myk rosa og blått med blomster og biller

Mal enkle bilder og lag et vakkert design for neglene dine

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!