15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vakre negldesigner og nåværende neglelakktrender: Glass Nails and Co.

Vakre negldesigner trend-glass-negler-naken-toner-rose

Neglelakktrendene endres raskt og tilbyr alltid nye og sjarmerende ideer for et moderne negldesign. Korea har etablert seg som et land for skjønnhetstrender de siste årene og bestemmer trendene i manikyrverdenen. Hvis du ønsker å finne ut mer om de siste nail art -trendene, har du kommet til rett sted. I artikkelen finner du mange fascinerende ideer og nyttige tips for vakre negledesign med de siste neglelakktrendene som Glass Nails, Diamond Nails og Chrome Nails.

Vakre negldesigner – glassnegler som en populær nail art -trend

Vakre negldesigner rosa-negler-glass-negler-aksent

Selv om trender i negledesignverdenen endrer seg raskt, er det noen som holder seg lenger. Trenden med glasspiker opplevde sin boom i slutten av 2015, men er fortsatt en av de mest populære negledesignene av mange kvinner over hele verden. Nail art -trenden kommer fra Korea og gir neglene et effektivt utseende i knust glass.

Vakre negldesigner for korte negler

Vakre negldesigner folie-glass-negler-natthimmel-nailart

Det beste med de nye neglelakktrendene er at de passer for både lange og korte negler. For å få det trendy utseendet trenger du ikke nødvendigvis kunstige negler eller neglemodellering, fordi de nåværende negledesignene ser stilige og elegante ut på korte, naturlige negler også.

Glassnegler som en moderne negledesign

Vakre negldesigner mørke-negler-glass-negler-diy

Glassnaglene ser ut som ekte glassplinter på neglene. Effekten skapes ved hjelp av holografisk folie eller passende neglfolier, og dette skaper vakre lysrefleksjoner, spesielt under solens stråler. Så hvis du vil ha en trendy og effektiv negledesign, er Glass Nails definitivt det riktige valget.

Lag glassspiker selv eller gå til neglesalongen

Lag vakre negledesign glass-negler-bare-gjør-selv

Du trenger ikke nødvendigvis å gå til neglesalongen for vakre negledesign. Med en stabil hånd og de riktige materialene kan neglelakk -trenden også etterlignes hjemme, og du kan også spare litt tid og penger. Nedenfor er en guide for hvordan du lager dine egne glassnagler.

Hva trenger du for glassspiker?

vakre-spiker-design-glass-negler-diy-materialer-folie

Hvis du har bestemt deg for å lage vakre negledesign med Glassnagler selv hjemme, trenger du følgende materialer:

  • iriserende folie
  • Spiker saks
  • pinsett
  • neglelakk
  • Klarlakk

Instruksjoner – Lag glassspiker selv

vakre-spiker-design-trend-glass-negler-gjør-det-selv-instruksjoner

Glassnegler kan vanligvis gjøres med vanlig neglelakk, men i dette tilfellet beholdes effekten i kortere tid. Derfor anbefales det å bruke gelelakk og en UV -lampe. Først kuttes “glassskår” ut av den iriserende folien og tilberedes. Mal deretter neglene i hvilken som helst farge og legg den tilberedte folien på den myke neglelakken med pinsetten. Tett til slutt med den klare lakken og det glitrende utseendet er klart.

Alternativer til den iriserende folien

vakre-spiker-design-cellofan-folie-glass-negler-glass-effekt

I tillegg til den iriserende folien, kan du også bruke farget cellofanfolie eller holografisk folie til denne negledesignen. Du kan også finne ferdige neglfolier og klistremerker som har dette glassutseendet og en passende form.

Vakre negledesign med fargerike folier

vakker-spiker-design-glass-negler-dramatisk-effekt-mørk

De holografiske og iriserende foliene har en spesiell glans, som hver skaper en annen effekt avhengig av grunnfargen. I tillegg tilbys fargerike folier som flotte nageldesigner med flotte effekter kan trylle frem.

Vakre negldesigner med glasspiker for et glamorøst utseende

vakre-spiker-design-glitrende-se-glass-negler

Hvis du synes Glass Nails -trenden er litt ostete og litt overbelastet for alle negler, kan du bare bruke den til å fremheve manikyr. Glassnegler kombinerer vakkert med både mørke og lyse neglelakk, og dermed kan vakre negledesign også lages for en spesiell anledning.

Lag festlige negldesigner selv

vakre-spiker-design-festlige-negler-gjør-deg-glass-negler

Glassnegler er det perfekte valget for den festlige negldesignen. Uansett om det er en Silverster, en bursdag eller et bryllup, sørger de små glassskårene for et glamorøst utseende på neglene. Og det beste av alt er at du enkelt kan gjøre dem hjemme.

Ny spiker trend for vakre negledesign – Diamond Nails

vakre-spiker-design-diamant-negler-trend-folie-glass-negler

Ett år etter Glass Nails -hypen, har en ny nail art -trend utviklet seg. Diamond Nails, derimot, kommer fra Korea og ser ut som en forlengelse av glassnegler. Det brukes ikke strass her, men små biter av folie limes på neglene, noe som forvandler neglene til små diamanter.

Forskjellen mellom diamantspiker og glassspiker

vakre-spiker-design-neglelakk-trender-diamant-negler-gnisten

I motsetning til Glass Nails, med Diamond Nails er hele neglene dekket med den iriserende filmen. For å forsterke effekten ytterligere og få et diamantutseende, påføres en holografisk effektlakk som et grunnlag, som får neglene til å skinne som ekte juveler.

Diamantspiker som en aksent for vakre negldesigner

vakre-spiker-design-nye-neglelakk-trend-diamant-negler

Hvis du vil ha en slående manikyr, har du definitivt rett med Diamond Nails. Du kan også ha diamanter på neglene i hverdagen, men neglelakktrenden er best for spesielle anledninger og festkvelder. Utseendet kan enten trylles opp på alle neglene eller bare som en aksent på noen få negler.

Lag Diamond Nails selv

vakre-spiker-design-diamant-negler-matt-svart-kombinere

Hvis du ønsker å lage vakre negledesign med Diamond Nails selv, kan du bruke ideene våre som inspirasjon. I tillegg til den holografiske filmen kan tape med samme effekt også brukes til diamantutseendet. Diamant negler kan kombineres med forskjellige farger og ser også bra ut med et neglelakk i et matt utseende.

Diamantspiker for korte negler

vakre-spiker-design-korte-negler-diamant-negler-gjør-deg selv

Vakre negldesigner fra de siste neglelakktrendene kan også trylles frem på korte negler. Diamant- og glasspiker forvandler selv de minste neglene til glitrende juveler og sikrer et effektivt utseende.

Kombiner neglelakktrender for vakre negldesigner

vakre-spiker-design-glass-negler-diamant-negler-glamorøse

De mest populære neglelakktrendene kan kombineres for en spesiell negldesign. Siden Glassnagler og Diamantnagler ser like ut, kan du fremkalle virkelig vakre negldesigner fra de to. Bruk kontrastfarger for grunnlaget og foliene for å skille de forskjellige effektene.

Mirror Nails for et speilutseende

vakre-spiker-design-krom-neglelakk-speil-negler-gjør-deg selv

Kromspiker eller speilspiker er en av de nyeste trendene innen negledesign, som nyter stor popularitet på moteshowene. De skinnende metalliske neglene har en fortryllende speileffekt som ikke glitrer, men bare skinner som et metall. Speilnegler kombinerer vakkert med sølvsmykker og er kåret til en av de største neglelakktrendene for 2017.

Vakre negledesign med reflekterende effekt

vakre-spiker-design-speil-negler-krom-pulver-elegant

Selv om krom negler med sølvglans er den vanligste trenden, kan du få dette utseendet i andre farger som naken, rosa eller til og med gull. Takket være det metalliske utseendet er denne neglelakktrenden det perfekte tilskuddet til smykker.

Lag vakre negldesigner selv med Chrome Nails

vakre-spiker-design-diy-krom-spiker-design-pulver-gjelder

Og hvordan fungerer speilspiker egentlig? Hemmeligheten bak denne negledesignen er et spesielt glitterpulver, også kalt kromspikerpulver. Dette skaper et speillignende lag som gir ønsket speileffekt. Krompulveret drysses på allerede malte gel negler og gnides med en øyenskygge applikator. Siden denne teknikken er spesielt kompleks, kan du best overlate denne negledesignen til profesjonelle.

Krompulver på mørke negler

vakre-spiker-design-diy-speil-negler-pulver-instruksjoner

Krompulveret til speilspiker kan påføres både lyse og mørke grunnlakker. Med en naken nyanse som grunnlag, oppnås en sølveffekt, mens neglene får en metallisk glans med svart neglelakk.

Mirror Nails for en sjarmerende negldesign

vakre-spiker-design-speil-negler-krom-negler-pulver

Krom negler er definitivt et ekte blikkfang og passer både sommer og vinter. I stedet for krompulveret kan du også bruke en effektmaling med speileffekt. For å forsterke effekten kan du påføre et glanset toppstrøk på de ferdige kromspikerne.

Kombiner speilspiker riktig

vakre-spiker-design-speil-negler-krom-neglelakk-aksent fingre

Hvis speilspiker er for mye for deg som et komplett utseende, kan du bare fremheve den trendy effekten på individuelle negler. Vakre negledesign med speil eller krom negler kombineres best med mørkere farger fordi de skaper en fantastisk kontrast.

Lag kromspiker selv med effektlakk

vakre-spiker-design-gjør-det-selv-krom-negler-pulver-krom-negler

For å få den vakre speileffekten, bør du gni krompulveret godt på neglene, noe som noen ganger ikke er så lett. Hvis du vil lage speilnaglene selv hjemme, anbefaler vi å bruke en effektlakk i stedet for neglpulver.

Hologram negler som en neglelakk trend

vakre-spiker-design-neglelakk-trend-hologram-negler

Denne neglelakk -trenden vil sikkert fascinere deg. De såkalte holografiske neglene er den siste hypen i negldesignverdenen og fascinerer med sitt romslige utseende. Hologramnagler glitrer som en glitterlakk, men har skinn av et metall.

Lag holografiske negler selv med effektlakk

vakre-spiker-design-hologram-effekt-neglelakk-trender

Den enkleste måten å etterligne vakre negledesign med en hologrameffekt er å bruke en passende effektlakk. Slike neglelakk finnes i alle apotek og er perfekte for et sjarmerende negldesign som du enkelt kan gjøre selv hjemme.

Vakre negledesign med holografiske negler

vakker-spiker-design-negler-pulver-hologram-neglelakk-trend

Holografiske negler er trendy og kan brukes til å lage vakre negledesign. Hologrameffekten ser spesielt vakker ut ved siden av nakne eller mørke negler. For best resultat anbefales et mørkt eller til og med svart grunnlag for hologramnaglene.

Vakre negldesigner med hologrampulver for negler

vakre-spiker-design-holografiske-negler-effekt-lakk

Hologram neglelakk fremkaller en regnbue glans på neglene, noe som gjør din manikyr til et skikkelig blikkfang. En annen variant for det trendy negledesignet er det såkalte hologrampikeren, som fungerer på samme måte som krompulver.

Instruksjoner for hologramspiker med pulver

vakre-spiker-design-hologram-negler-diy-instruksjoner-pulver

Hologrampikepulveret påføres igjen negler malt med gelakk med applikator. De små partiklene gnis godt mot neglene til ønsket effekt oppnås. Designet forsegles deretter med klar lakk.

Kombinere neglelakk trender på en dyktig måte

vakre-spiker-design-ideer-neglelakk-trender-kombinere

Hvis du vil fremheve vakre negldesigner på neglene selv, kan du kombinere de siste neglelakktrendene i ett negldesign. Du kan kombinere diamant- og glasspiker med holografiske folier med kromspiker og lage kreativ spikerkunst selv.

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!