15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Festspiker – de vakreste designene og DIY -instruksjonene!

Festspiker neonfarger ombre akryl negledesign ideer motetrender

Musikkfestivalene er uten tvil den viktigste sommertrenden. Hvert år strømmer fans fra hele verden for å nyte levende musikk, mat og stemningen. Festivalsesongen betyr også at det er på tide å være ekstraversjonen av deg selv, enten du faktisk deltar på et musikalsk arrangement eller bare hører på favorittsangene dine i ditt eget hjem. Det er den perfekte muligheten til å eksperimentere ikke bare med klærne dine, men også med manikyren din. Sterke farger, forskjellige mønstre, steiner og glitter – det er ingen grenser for fantasien din når det gjelder dine flotte festivalspiker. Les videre og la deg inspirere av bildegalleriet vårt, eller prøv en av våre DIY -instruksjoner!

Vakre festivalspiker i gelélook

Festspiker Gellee nail designs med glitter neglelakk motetrender

For å avrunde det iøynefallende festivalantrekket ditt, bør du prøve den siste negltrenden: gjennomsiktige gelé negler. Neglene, som skinner i alle regnbuens farger, ble hovedsakelig slitt på 80 -tallet, men er allerede helt hip igjen!

Fargerike festspiker med fruktmønster

Festival negler ananas flamigo motiv neglelakk motetrender 2019

De fleste av de deilige fruktene er i høysesongen i de varme sommermånedene. Hvis vannmelon, jordbær, ananas etc. i form av fruktsalat ikke er nok for deg, bør du ganske enkelt trylle frem de frekke fruktene på neglene. Disse ser forfriskende og søte ut og er en flott følgesvenn for lange festivalkvelder på stranden.

Unike festivalspiker i det trendy denim -utseendet

Festival negler ideer denim spiker mote trender kvinner

Festivalsnegler i denimlook passer perfekt til antrekk i en rekke forskjellige stiler, det være seg et kort, uformelt skjørt eller en lang kjole i boho -stil.

Festspiker blomstermotiv spiker design neon farger mandelformede negler motetrender

Vil du skille deg ut fra mengden og sørge for at vennene dine alltid kan finne deg? Da er festivalspiker i neonfarger akkurat tingen for deg og er totalt trendy igjen i sommer! Fargepaletten varierer fra lyse rosa eller gule toner til drømmende lilla og midnattblå.

Kule festivalspiker med neglfolie

Festspiker gullfolie spiker design ideer stilett spiker form motetrender

Dekorer neglene med neglfolie, og du er garantert en wow -effekt. Det ser fantastisk ut og gir festivalens utseende et unikt, glamorøst utseende!

Fargerike tropiske festivalspiker skaper godt humør!

Festival negler ideer neon farger palmer spiker design motetrender kvinner

Dette er kanskje den mest tradisjonelle og alltid trendy varianten for festivalsneglene dine. Det er absolutt ingen grenser for valg av design – intenst skinnende blomster eller frodige grønne palmeblader gir hendene et unikt utseende. Så velg ditt motiv, ta en cocktail og nyt festivalen for fullt!

Festspiker i et enhjørningslook 

Festspiker enhjørningspiker design regnbue neglelakk motetrender 2019

Den beste måten å få festivalnaglene til å skille seg ut er å kreativt kombinere forskjellige negltrender til en. Unicorn -utseendet er populært av mange grunner, men en ting er sikkert – det ser fantastisk og magisk ut! En spiker er dekorert i det moderne metalliske utseendet. Andre er i en fantastisk, glitrende 3D -design. De limte små perlene og steinene skaper en spesiell gnist på hendene og avrunder hele utseendet.

Enkle festivalnegler med henna -tatovering

Festival negler ideer mehndi henna finger tatovering røde neglelakk motetrender kvinner

Ikke det til glitrende og iøynefallende negledesign? Hva om du bestemmer deg for en veldig enkel neglelakk og dekorerer hendene dine med en fin henna -tatovering? Henna -tatoveringer er alle raseri i sommer og skaper et unikt utseende som ville passe perfekt med en lang boho -kjole. Er ikke det en strålende idé?

Unike festivalspiker i et grafisk mønster

Festival negler ideer blå gul neglelakk med glitter motetrender akryl negler

Negler dekorert med grafiske mønstre i form av prikker, linjer og stjerner er for øyeblikket det absolutte treffet og er blant de vakreste negltrendene i 2019! Du er velkommen til å bruke to eller flere nyanser for dette for å oppnå et livlig, fargerikt resultat. Spesielt fargene blå som himmelen og gul som et sterkt solskinn er ideelle for festivalnaglene dine!

Festival negler ideer spikerring gull motetrender 2019 negldesign kvinner

Du har ikke tid eller lyst til en vakker og uvanlig manikyr? Da ville spikerringene være den perfekte løsningen for deg! Denne typen fingersmykker er spesielt populær i år, og hvis du liker uvanlige negletrender, er dette akkurat noe for deg! Ringene vandrer fortsatt høyt på fingeren og dekorerer festivalnaglene dine selv uten neglelakk. Uten tvil er de trendy brikkene et spesielt blikkfang og får deg til å skille deg ut fra mengden!

Edle 3D festspiker

Festspiker stilett spikerform 3d spiker design blomstermønster motetrender 2019 kvinner

Oppmerksomhet jenter – det blir høy klasse! 3D -designet er en spesielt interessant måte å gi neglene et spesielt glamorøst utseende. Denne motetrenden bruker edelstener, krystaller, perler, blomster, kronblad og mange andre utsmykninger som vil krydre og fremheve festivalnaglene dine enda mer. Denne unike neglekunst er vanligvis laget med akryl negler, men det er visse utseende som kan lages på dine naturlige negler også!

Lag festivalspiker selv – kule spikermønstre med magnetisk neglelakk

Festspiker ideer magnet neglelakk DIY negldesign motetrender 2019

De såkalte magnetlakkene er en nyskapende og kreativ måte å krydre festivalnaglene dine hjemme. For å kunne etterligne denne kule designen trenger du både en magnetisk neglelakk, så vel som en neglelakkmagnet. Det er ganske raskt og veldig enkelt å bruke, så denne motetrenden passer også for de litt klønete kvinnene. Først må du male en spiker, og mens malingen fortsatt er fuktig, holder du magneten over den i noen sekunder. Metallpartiklene samler seg på bestemte steder, og dette er hvordan dette unike neglemønsteret skapes. Det er nå mange forskjellige former på markedet – bølger, sirkler, stjerner eller til og med lyn.

Knitrende lakk skaper den perfekte festivalstemningen

Festival negler ideer knitrende neglelakk DIY negledesign motetrender

En annen og interessant måte å gi festivalnaglene dine kule og unike mønstre er de såkalte sprakende lakkene. Denne negletrenden er såkalt fordi lakken på neglen din praktisk talt splintrer! For å oppnå denne spesielle effekten trenger den knitrende lakken en base. Det er ingen grenser for fantasien din – du kan velge hvilken som helst neglelakk og bruke den til å male neglene dine. Jo mer fargerik og prangende jo bedre, selvfølgelig! Påfør deretter et normalt lag med splintlakken. Alt du trenger å gjøre er å vente og se hvordan det gradvis tårer seg opp på neglene. Når neglemønsteret er tørt, bare påfør et strøk med klar lakk, og du er ferdig!

Varierte og fargerike festspiker med stempel

Festspiker gjør deg til ideer stempel spiker design motetrender 2019

Negldesignstempler lar deg ha mange forseggjorte og spesielt flotte neglemønstre. Neglelakken overføres til neglene ved hjelp av et spesielt stempel. For dette trenger du en spesiell stemplingslakk, sjablonger og selvfølgelig et stempel. Før du starter, må du kontrollere at baselakken virkelig har tørket veldig godt, ellers blir den presset vekk ved å trykke på spikermønsteret med stemplet. Først bør du velge et motiv og bruke stemplelakk. Tørk av overflødig med en skrape. Trykk deretter stemplet på sjablongen, så blir mønsteret overført til stemplet. Nå er det bare å trykke den på neglen og det kule neglemønsteret er satt. Til slutt anbefaler vi at du bruker et beskyttende toppstrøk.

Colorful Color Splash Festival Nails – trinnvise DIY -instruksjoner

Festival negler ideer fargerike farger splash negledesign gjør deg selv motetrender

Bare bruk neglene som et tomt lerret og sprut favorittfargene dine på den for denne kule og unike effekten!

Hva du trenger for dette:

  • Hvitt neglelakk
  • En vinklet neglekunstbørste
  • Blått neglelakk
  • Rosa neglelakk
  • Lilla neglelakk

Et raskt notat: du kan bruke et hvilket som helst antall farger for dette utseendet! Dekorer festivalnaglene dine med noen få rhinestones for et enda mer glamorøst utseende!

Festspiker farge splash negledesign gjør deg til instruksjoner neonfarger motetrender

Trinn for trinn instruksjoner:

  1. Det er best å påføre to strøk hvitt neglelakk for en god base.
  2. Når dette har tørket, dypper du penselen i det blå neglelakken og spruter malingen på neglene med tommelen.
  3. Gjenta denne prosessen med hver farge til du får resultatet du ønsker.
  4. Påfør til slutt et toppstrøk.

Festspiker fargerike regnbue spiker design ideer motetrender

Festivalnegler gellee nail designs stiletto nail shape motetrender 2019

Festivalsnegler glitter lilla neglelakk negler i stilettform negletrender 2019

Festival negler ideer geometrisk motiv spiker design motetrender kvinner

Festival negler ideer geometriske motiver spiker design motetrender neon farger

Festival negler ideer spiker design boho sølvringer motetrender sommeren 2019

Festival negler ideer spiker design henna hånd tatovering motetrender kvinner

Festival negler ideer frukt negler lilla neglelakk motetrender 2019 kvinner

Festival negler ideer regnbue spiker design monokrom utseende motetrender

Festivalnegler ideer drømmefanger motiv pastellfarger neglelakk negldesign motetrender

Festspiker metallisk utseende grå neglelakk sølvringer stein ametist spiker trender 2019

Festspiker metallisk look sølv neglelakk negledesign ideer motetrender

Festspiker med palmer pariserhjul spiker design ideer motetrender sommer

Festival negler musikk notater spiker design fargerike lys rosa motetrender

Festival negler spiker design ideer motetrender sommer akryl negler

Festival negler spiker design ideer pastell farger med glitter negler i mandel form

Festspiker negldesigner kaktusblå neglelakk stilett spikerform motetrender

Festspiker neongul neglelakk negledesign ideer motetrender 2019

Festival Nails Naken Nail Polish Rhinestones Ring Nail Design Ideer Mote Trender

Festspiker palmer stive motiv spiker design ideer gull glitter motetrender

Festspiker pariserhjul mandala motiv negledesign ideer korallfarge neglelakk motetrender

Festspiker rød neglelakk glitter negldesignmotiver motetrender

Festspiker drømmefanger glitter stilett spiker form spiker design ideer

Festspiker stammemotiver spiker design striper motetrender 2019

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?