15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nail design bildegalleri og ideer for forskjellige årstider og feiringer

spiker design bildegalleri blader-fargerike-motiver-høst-sesonger-farger

Hver sesong har sine egenskaper som er knyttet til den. Det samme gjelder de forskjellige høytidene. Fordi hver av dem har visse farger i naturen, som da også brukes på livsområder, for eksempel innen mote eller kosmetikk, for å tilpasse seg sesongen og sette deg i riktig humør. På den annen side er sesonger og høytider også forbundet med visse motiver som kan brukes til styling. For oss i dag handler det om utformingen av neglene, der vi har satt sammen ikke bare et vakkert nageldesign -bildegalleri, men også gode ideer til motiver som du kan etterligne eller bruke som inspirasjon avhengig av sesong og festival. Ta pepp inn i manikyren din og spre den rette stemningen blant dine medmennesker.

Vårspiker design

spiker design bildegalleri vår-pastell-toner-mynte grønn-hud-farge-naken-hvit

Våren er preget av mange forskjellige lyse farger. Engene blir endelig grønne igjen. Vårblomstene blomstrer i rødt, gult, oransje, blått, lilla, rosa og mange andre farger. Både sterke og delikate pastelltoner er typiske her. Det viktigste er at det er lyse og muntre farger. Lyseblå som et symbol på den vakre vårhimmelen kan også brukes til vårspikerdesign. Lag et romantisk utseende med lyse, subtile pastelltoner eller bruk sterkere farger for et livligere utseende. Du kan dempe sistnevnte litt ved å kombinere søte motiver eller delikate blomster.

spiker design bildegalleri vår-marihøne-insekter-rød-farge

I tillegg til et stort utvalg av blomster og treblomster, er insekter også egnet som motiver, som nå gradvis dukker opp. Larver, marihøner og bier er bare noen av dem. Ikke å glemme er de mange fargerike og vakre vårblomstene som er typiske for denne sesongen, og som også finnes i vårt galleri for negldesign. Velg krokus, tulipaner, syriner eller forseggjorte pioner, som du enten kan male selv eller sette på spikeren i form av klistremerker. Lag små enger på neglene eller en fargerik bukett blomster. Bare kom på noe i passende farger og motiver.

spiker design bildegalleri vår-elegant-fest-stilig-blå-oransje-stripe-prikker

Hvis du vil ha noe mer elegant eller glamorøst for en fest, så gjør deg uten visse motiver og bare bruk typiske vårfarger for å lage et enkelt vårdesign eller et mer nøytralt mønster. Geometriske er veldig trendy og stilige og kan bestå av trekanter, sirkler, punkter eller rektangler, firkanter og striper. Men kom gjerne med noe selv.

Spikerdesign til påske

spiker design bildegalleri påske-vår-eng-påske-egg-himmel-skyer

Om våren er det hyggelige feiringer som gir opphav til en spesiell design av neglene. I tillegg til pinse er dette også påske. Fargene her er de samme som for våren generelt. Bare i forhold til motivene får du flere alternativer. Manikyren din vil være spesielt morsom hvis du skildrer fargerike påskeegg eller til og med påskeharen.

spiker design bildegalleri påske-chick-dot-mønster-glitter-fargerike-farger-hvit

Du er også velkommen til å prøve andre typiske påskedyr. Kyllinger, for eksempel, er ikke vanskelige å designe og kan kombineres med eggeskall, som i eksemplet ovenfor i vårt galleri for spikerdesign. Kyllinger, sauer eller påskeklokker eller blomstrende vårgreiner som du kan representere en liten påskebukett er også egnet.

Negldesign om sommeren

spiker-design-bildegalleri-nautisk-sommer-mørk-blå-anker-striper-glitter-lakk

Sommeren er minst like spent og velkommen som våren. Og her kan du være spesielt modig når det gjelder fargene. Sterke farger er ønskelige for sommerdesignet på neglene og kan variere fra grønt til blått og rosa til gult eller oransje. Neonfarger, som krydrer ethvert sommerantrekk eller til og med utfyller det når det gjelder farge, er spesielt populære og spesielt merkbare. Men det betyr selvfølgelig ikke at du ikke kan lage mer subtile design i pastellfarger eller i det trendy nakne utseendet.

Sommer er selvfølgelig også forbundet med en ferie på stranden. Dermed er alle marine motiver og farger passende. Spikerdesignet i turkis symboliserer for eksempel en tropisk strand eller det turkise vannet og kan kombineres med sandfarger, beige eller med korall og hvitt. Laksefargen og mørkeblå er også flotte hvis du vil gjøre negldesignet maritimt. Med blått og hvitt skapes en nautisk teft, som det er kjent fra sjømenn, som også kan kombineres med lys beige for sand eller tau.

spiker-design-bildegalleri-sommer-rådyr-skog-motiver-grønt-hvitt-moderne

Symbolene er mange. Palmer, ankre, marine dyr som fisk, krabber eller måker, skogsdyr som rever eller hjort, fargerike ballonger, bånd, frukt, iskrem eller andre sommerdesserter eller bare en spikerdesign med blomster eller vakre blomster. Alt er passende og pent, som eksemplene fra vårt nageldesigngalleri viser. La fantasien løpe løpsk og bare bruk det du personlig forbinder med sommeren.

spiker-design-bildegalleri-sommer-gull-svart-omvendt-fransk-manikyr

De som synes motiver for ostete kan ganske enkelt plukke opp en eller to farger og bruke dem til å male neglene. Også her er den geometriske designen selvfølgelig perfekt egnet og et flott alternativ til ofte kompliserte og vanskelig å gjengi motiver. En spikerdesign med glitter eller en spikerdesign med rhinestones kan implementeres veldig enkelt, noe som også passer for festen. Et spikerdesign i svart og gull ser også veldig elegant ut. Du kan se et fint eksempel på bildet ovenfor i vårt bildegalleri for negldesign. Dette er den såkalte omvendte franske manikyret, der neglens halvmåne fremheves i stedet for spikertuppene.

Nail design bildegalleri for høsten

spiker-design-bildegalleri-høst-grønne-grener-furukegler-gull-hvitt-glitter

Høsten har også mye å tilby når det gjelder farger og motiver og er alt annet enn kjedelig som tema for å designe negler. Når det gjelder farge, er varme nyanser og nyanser som gul, oransje, rød, brun, beige og bordeaux, men også lilla og lilla, det vil si alt du kommer over i høstlig natur, egnet. Selvfølgelig er det også fargen grønn, som fremdeles sees her og der og er representert i eviggrønne planter. Du kan lage en liten pepp med varme metallfarger. Dette inkluderer ikke bare gull, men også kobber og bronse.

spiker-design-bildegalleri-høst-blader-tre-fargerike-blader-crimson-lilla

Negldesignbilder og motiver som blader, løvtrær, eikenøtter, kastanjer, kongler, gresskar, høstfrukter, bær og lignende er perfekte for å skildre denne koselige sesongen på fingrene. Du kan også kombinere den med eviggrønne grener og hvorfor ikke noen høstdelikatesser for et mer leken utseende. Trær, for eksempel, ser veldig vakre ut, gitt en høstkrone ved hjelp av prikker i forskjellige størrelser eller uregelmessige klatter.

spiker-design-bildegalleri-høst-pastell-toner-blå-rød-rhinestones-glitter-elegant

Selvfølgelig er mer naturlige og mer subtile design også mulig for negldesignet om høsten. Enkle mønstre eller en til to-tonet design er egnet for dette formålet. Glitter i gull eller sølv skaper igjen et glamorøst utseende som også kan lages med rhinestones. Hva med ideen fra vårt nail design bildegalleri ovenfor. Blandingen av blå toner og bordeaux, fremhevet med edelstener, ser veldig elegant ut og kan også brukes på jobben.

spiker-design-bildegalleri-fransk-høst-blader-kobber-glitter

Over kan du se en av de attraktive negledesignidéene fra vårt nageldesigngalleri med fransk manikyr. Spesielt interessant er måten negledesignet ble implementert på med fransk. De to hovedmalinger, kobber og hvit, ble vekslet med glitter. Overgangen mellom de to er igjen designet med bladmotiver.

Halloween negler

spiker-design-bildegalleri-halloween-gresskar-grimase-skumle-svart-oransje

Høstspikerdesignen kan også brukes på denne morsomme festivalen. Det er imidlertid her andre farger spiller inn. Fargene oransje, gul, giftgrønn, lilla og svart, men også blå toner og spesielt pastellfarger, er egnet for å lage passende motiver. Slike motiver kommer sikkert til å tenke på deg med en gang. Uansett om det er hugget gresskar, spøkelser, flaggermus eller svarte katter, er variantene mange. Du kan male Frankenstein med grønt eller en kjele med gift. Det typiske Halloween -godteriet, som er stripet oransje, gult og hvitt, er et flott alternativ som vil gjøre deg i godt humør. Det blir også skummelt med skjeletter eller hodeskaller på neglene.

Thanksgiving eller Thanksgiving

spiker-design-bildegalleri-høst-takk-grå-gull-kalkun

Selv om Thanksgiving ikke feires for mye i disse dager, kan du ære det ved å matche neglene også. Bruk de typiske høstfargene, og det er best å designe frukt som høstes i løpet av denne tiden. Kan kombineres med blader eller druer. Hvis du er på utkikk etter passende motiver for den typiske amerikanske Thanksgiving, bør du også vurdere kalkunen, slik du kan se i spikerdesigngalleriet. Du kan også lage et individuelt design fra høstfargene som allerede er nevnt.

Nail design bildegalleri for vinteren

spiker design-bildegalleri-vinter-motiver-istapper-blå-nyanser-hvit-underjordisk

Negledesignet for vinteren er vanligvis mindre fargerikt. Men det betyr ikke at det må være kjedelig. Hovedfargene er blå og hvit, som ofte erstattes av sølv eller kombineres med fargen for slående elementer og effekter. Blått står for is og kan også representeres med turkis eller aqua, mens hvitt symboliserer snø. Lilla kan også brukes som et alternativ. Siden det er kjent at snø glitter i solen, er glitter neglelakk i de respektive fargene også en fantastisk idé.

spiker-design-bildegalleri-vinter-snøfnugg-fransk-glitter-lyseblå

Motiver som umiddelbart kommer til å tenke på er selvfølgelig snøfnugg og absolutt også snømannen. Men det er ikke alt. Snøballer, kvister og furukegler, skogsdyr som hjort, som ikke går i dvale og også kan finnes om vinteren, samt pingviner eller snødekte landskap og hus kan illustreres og dermed skape spesielt interessante negler.

Nail design bildegalleri til jul

spiker-design-bildegalleri-jul-rød-glitter-grønn-hvit

Spikerdesignet til jul er litt mer fargerikt. Typiske vinterfarger og motiver kan også brukes her, men rødt, grønt og gull er mer anbefalt enn julefarger. Dette er tradisjonelle farger som også velges til julepynten. Siden det nå er mange andre dekorative farger og dekorasjonene i seg selv kan være mer moderne og minimalistiske, kan du selvfølgelig tilpasse negldesignet ditt til dem hvis du vil. Sølv og lilla, rosa eller blå er ikke lenger uvanlig og finnes også på neglene.

Motivene kan også være klare. Juletrekuler, stjerner, grangrener, misteltein, lys eller selve juletreet, sløyfer og feelys eller enkle mønstre i matchende farger krydrer stylingen din og skaper den perfekte atmosfæren, om enn i en liten form. Ikke å glemme er julenissen, Rudolph eller spikermotiver i form av gaver og en fargerik kjede av lys.

nyttårsaften

spiker-design-bildegalleri-nyttårsaften-glamour-gull-svart-glitter-lakk-ideer

På nyttårsaften kan designet bli litt mer fargerikt. Glamorøse farger og fargekombinasjoner er etterspurt her. Så designet kan være enklere og bestå av to farger, som kan være lyse eller mørke etter ønske, eller være fargerike. Svart og hvitt er spesielt egnet som bakgrunn og glitter i alle farger, inkludert sølv og gull, for å designe motiver. Glittereffektene kan også kombineres fantastisk med matte lakker som bakgrunn.

Velg fyrverkeri eller champagneglass som illustrasjoner og motiver for nyttårs negler eller merk neglene med året som kommer. Utsmykkede linjer med glitter eller geometriske og minimalistiske figurer, som definitivt bør være slående i fargen, ser like bra ut. Eventyrlys er også en variant og kan vises i enten en eller flere farger.

karneval

spiker-design-bildegalleri-karneval-fargerike-konfetti-striper-regnbue

Til slutt vil vi vise deg et godt humørdesign i vårt bildegalleri for negldesign og gi deg noen tips og ideer for karneval. Et lykkelig humør kan også skapes med neglene på Mardi Gras. For mørke farger bør unngås. I tillegg til matchende farger, trenger du også glitter hvis du liker, og hvorfor ikke fargede rhinestones også. De kan også brukes til å lage vakre karnevalsdesigner og uten spesielle bilder eller motiver. Forøvrig er en negledesign i hvitt den perfekte bakgrunnen. Alternativt kan andre lyse farger også brukes.

Konfetti er et spesielt passende motiv. Du kan designe den med grov glitter eller bare tegne den på neglene i form av mange fargerike prikker. Alternativt kan du lage en vimpelkjede selv. Neglene ser også lekne ut med berlinere som motividé. Hvis du foretrekker å representere det brasilianske karnevalet, kan fjær eller det brasilianske flagget vises. Det venetianske karnevalet er igjen kjent for sine pompøse forkledninger og for ikke å glemme maskene, som lager et fantastisk design. Mørkere farger kan og bør også brukes her. Svart, mørk lilla og bordeaux er ganske enkelt en del av det og kombineres med gull eller sølv og glitter.

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!