15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Negldesign for vinteren – strikk negler som den nåværende neglelakktrenden

Negldesign for vinteren grå-hvit-vinter-spiker-design-strikkede negler

Når været er kaldt, er det bedre å bli hjemme og ta på den koselige strikkegenseren. Akkurat det populære mønsteret til de varme genserne har inspirert den siste trenden innen vinterdesign. De såkalte strikkepikerne var allerede en total hit blant neglelakktrendene i fjor og nyter like stor popularitet i år. Denne vakre Spiker design for vinteren du kan kombinere dem med alle farger og motiver og til og med lage kreative vinternegler selv. La deg inspirere av ideene våre!

Fin negldesign for vinteren med Knit Nails

Negldesign for vinterstrikk-negler-snøfnugg-delikate farger

Knit Nails er et elegant vinterdesigndesign der 3D -mønstre trylles frem på neglene. Til slutt ser neglene ut som en koselig genser og har også en strukturert overflate. Takket være det elegante utseendet er negldesignet det perfekte supplementet til din favorittgenser om vinteren.

Hvordan strikke negler som negldesign for vinteren

Negledesign for vinterstrikk-negl-neglelakk-trender-3d-mønster

Strikkede negler er vanligvis laget med en tykk 3D gel neglelakk slik at de påførte motivene er strukturert. For å få den populære effekten brukes det såkalte dottingverktøyet eller et alternativt verktøy med samme funksjon. Med det kan elegante strikkeoppskrifter påføres neglene, og vakre vinterspiker kan bli tryllet frem.

Neglelakktrender – strikk negler med forskjellige effekter

Negledesign for vinterstrikkemønster-glitter-snøfnugg-rhinestone

Med det populære strikkemønsteret kan du lage forskjellige negledesign for vinteren. Du kan velge det klassiske kabelmønsteret, eller velge et design med bølger, diamanter, prikker eller striper. Det er ingen grenser. Det er også forskjellige alternativer for den endelige effekten av negledesignet. Enten matt eller blank toppstrøk, samme eller forskjellige farger for mønsteret, en aksentspiker eller strikkemønster på alle negler – avgjørelsen er din.

Lag forskjellige strikkeoppskrifter selv

Negldesign for vinterstrikk-negler-strikk-mønster-negler

Vinterspikerdesign med strikkede negler er vanligvis litt vanskeligere å gjøre selv, men med litt fingerferdighet og stabil hånd kan du også oppnå gode resultater. Vi har satt sammen tre instruksjoner for forskjellige strikkedesign som du kan kopiere.

DIY strikkede negler som vinterdesign – instruksjoner for diamantmønstre

negldesign-vinter-strikk-negler-gjør-det-selv-instruksjoner

Diamanter er et populært mønster for gensere om vinteren og ser også vakkert ut som et spikerdesign. Før du starter mønsteret, bør du male neglene i hvilken som helst farge og la dem tørke. Nå kan mønsteret males på. Du kan lage skinnende mønstre på et matt underlag og omvendt. Dette gjør strikkeoppskriften lettere å se.

Lag ditt eget spikerdesign for vinteren med det klassiske kabelmønsteret

negldesign-vinter-neglelakk-trender-strikk-negler-gjør-det-selv

Du kan også male det valgte mønsteret med en lysere nyanse av grunnfargen ved å blande grunnlaget med hvitt neglelakk. Kabelsømmen er et populært valg både for koselige gensere og for vinterstrikkede negler.

Lag matte 3D -strikkede negler selv

Spiker-design-vinter-3d-mønster-strikk-negler-pulver-diy-instruksjoner

For et kabelmønster med matt effekt kan du blande neglelakken med et herdet løst pulver og bruke blandingen til å male på strikkemønsteret. For å styrke effekten ytterligere, kan du påføre et matt toppstrøk på det ferdige negldesignet for vinteren.

DIY enkelt negldesign for vinteren i et strikket utseende

negldesign-vinter-strikkemønster-gjør-det-selv-instruksjoner

Du kan også lage et fint strikkemønster selv med enkelt neglelakk, men 3D -effekten går tapt. I dette tilfellet er det viktig å bruke en kontrastfarge for mønsteret, ellers vil det knapt merkes.

Vinterdesign til jul

spiker-design-vinter-jul-strikk-negler-strikk-mønster-rød-hvit

Hvis du vil lage et spikedesign med tema til jul, er strikkeoppskriften perfekt. I kombinasjon med julefarger som rødt, grønt og hvitt kan vakre negledesign med strikkeoppskrifter trylles frem. Du kan til og med matche neglene med din favorittjulstrøye og dermed gjenspeile julestemningen.

Nail design ideer for nyttårsaften

spiker-design-vinter-nyttårsaften-negler-hvit-glitter-rhinestones

I motsetning til jul er nøytrale farger i kombinasjon med litt gnist mer egnet for nyttårsaften. Igjen kan du velge strikkede negler, men også vurdere noen få rhinestones eller glitter for å gjøre negldesignet glamorøst.

Spiker design for vinteren med tre farger

spiker-design-vinter-farger-3d-mønster-matt-utseende-dekorasjon

Det trendy negledesignet for vinteren kan kombineres med forskjellige farger og ser elegant ut i hver fargekombinasjon. For et kreativt design kan du male mønstrene i mer enn én farge. Ulike nyanser av samme farge så vel som kontrastfarger er egnet for dette.

Ulike strikkeoppskrifter for hver negl

spiker design-vinter-strikk-negler-spiker-trend-rosa-toner

Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig også male alle neglene i et strikket design. Men hvis du gjør negledesignet for vinteren selv, bør du ta i betraktning at å male strikkeoppskriften på hver negl tar litt tid og er et skikkelig presisjonsarbeid.

Slående mønster med kontrastfarger

spiker-design-vinter-gjør-det-selv-strikk-mønster-farge

Velg en kontrastfarge for strikkeoppskriften, så kan du sørge for at negledesignet ditt for vinteren umiddelbart fanger øyet. Lyse mønstre på et mørkere grunnlag ser vanligvis penere ut og reflekterer bedre den strikkede effekten.

Favorittgenseren som inspirasjon for negldesignen for vinteren

Spiker-design-vinter-kreativ-idé-strikk-mønster-sjekk mønster

Hvis det er vanskelig for deg å bestemme mønster og farge, kan du bruke favorittgenseren din som inspirasjon. Med dekorasjoner som perler, kunstig snø eller små rhinestones, blir vinterspikerdesignet ditt enda mer imponerende.

Kombiner gjeldende neglelakktrender for vinteren

spiker design-vinter-mønster-negler-trender-strikk-negler-glitter

Neglertrendene for denne vinteren er basert på rike farger, grafiske mønstre og glitrende elementer. Du kan kombinere alle disse tendensene for vinterdesign av negler og male neglene som ekte iøynefallende.

Mørkerød for vinterdesign av negler

spiker-design-vinter-rød-aksent-spiker-3d-mønster-strikk-negler

Mørke toner var og vil forbli en populær trend for vinter neglelakk. Mørkerøde negler ser stilige ut og passer både til festlige anledninger og til hverdagsliv. Med et 3D strikkemønster kan du gjøre den røde manikyren mer leken ved å markere bare individuelle negler.

Eksperimenter med forskjellige strikkeoppskrifter

spiker-design-vinter-vinterlig-spiker-design-mønster-3d

Hvis du ikke kan bestemme deg for et enkelt 3D -mønster, kan du også trylle frem forskjellige design på neglene. I tillegg skal designet ikke alltid være på ringfingeren – langfingeren og lillefingeren er like vakre ideer for aksentnegler.

Strikk negler for korte negler

spiker design-vinter-gjør-det-selv-aksent-spiker-strikkemønster

Denne sesongen er de elegante, korte neglene en av de nåværende negltrendene. Naturlige negler kan også dekoreres med subtile motiver, for eksempel et elegant strikkemønster i negldesign for vinteren.

Elegant negledesign for vinteren

spiker-design-vinter-jul-strikkemønster-snøfnugg

Strikkede negler kombinerer vakkert med julemotiver som stjerner og snøfnugg og er en av de mest populære negledesignene for vinteren. Et slikt negledesign gir en festlig stemning og er det perfekte tilskuddet til vintergarderoben.

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?