15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

French Nails – 30 forslag til stilige og sjarmerende negledesign

franske negler firkantet-underpels-gjennomsiktig-rhinestones-flerfarget-tips-hvit

Franske negler er uten tvil en av de mest populære negledesignene. Det klassiske franske utseendet er preget av hvite spikertupper og ser spesielt elegant, velstelt og naturlig ut. Men den franske manikyren kan mye mer og er utrolig allsidig. I det følgende vil vi gi deg forskjellige ideer for vakre franske manikyr som inspirasjon.

Klassisk fransk manikyr – elegant og elegant negldesign

franske negler firkantet-lang-base frakk-naken-blonder-hvit-genser

De klassiske franske neglene med sin elegante franske spiss ser spesielt vakre og feminine ut og lar neglernes naturlige form komme til sin rett. Spissen kan påføres på en rekke måter, noe som gjør den egnet for absolutt enhver form for negler. Franske negler passer godt med enkle og hverdagslige så vel som ekstravagante utseende.

franske negler naken-firkantet-spiss-hvit-trekantet-lang-elegant-brude-negler-ring

Uansett om du velger en subtil manikyr eller en med dekorasjoner, mønstre eller glitter, er de franske neglene et skikkelig blikkfang. Denne typen negler ser bra ut på firkantede negler og får dem til å se mer feminine og elegante ut. Korte, runde og mandelformede negler ser like feminine og velstelte ut. Lange og spisse negler blir til et ekte, optisk høydepunkt.

Vinter- og julespiker – 25 design etter stil

Negldesign for korte negler i sommerlooket – trender, tips & Ideer

Negldesign med en wow -faktor: Inspirerende bildeideer

franske negler mandelformet-gult-gull-blomst-motiver-spiss-hvite-steiner

Naturlige og subtile basestrøk i nyanser av blekrosa, rosa, beige eller aprikos er vanligvis valgt for klassiske franske negler. Den typiske hvite spissen kan være en rett linje eller den kan løpe over neglen. Om du velger en tynn eller bred spiss er helt opp til deg. De smale, hvite linjene skaper et mer naturlig utseende og får neglene til å se lengre ut, mens en bredere spikertupp skaper et mer ekstravagant utseende.

Dekorer franske negler med mønstre og lag unike negledesign

franske negler blomstermønster-kort-rund-spiss-hvit-dekorasjoner

Du kan designe neglene dine slik du vil og realisere unike, vakre og kreative negledesign. Utvalget av mønstre som kan kombineres med de franske neglene er nesten uendelig. Hva synes du for eksempel om blomstermønstre? De ser veldig feminine og delikate ut og er også et godt valg for spesielle anledninger.

fransk-negler-underfrakk-øm-rosa-blonder-hvit-firkant-figurer-gull

Geometriske figurer i forskjellige farger eller i sølv eller gull gir neglene enda mer eleganse og får din manikyr til å se stilig og elegant ut. De enkle neglene i myk rosa med en tynn og rett spiss ser helt stilige ut på grunn av den fine dekorasjonen på ringfingeren.

Ombre French Nails med en unik fargeovergang

fransk-negler-ombre-perler-sølv-hvit-rosa-kort-firkantet

Det er ikke bare hår som ser veldig kult ut med ombre -effekten. Negler med en spesielt vakker og flytende fargegradient er et ekte blikkfang og ser veldig diskret og feminint ut. Hvis du vil oppnå ombre -effekten ved å kombinere en naturlig farge og hvitt neglelakk for tipsene, får du et fantastisk ombre fransk utseende.

Franske negler med svarte eller fargede spisser

franske-negler-svart-naken-rhinestones-tip-svart-runde

Svart fransk manikyr ser også veldig elegant og elegant ut og gir spekter en variasjon. De svarte tipsene ser stilige og dramatiske ut på den nakne tonen. Du må gjerne male en finger helt svart og plukke opp fargen på den franske spissen. Noen få små, gjennomsiktige rhinestones gir ekstra glans og prakt til manikyren din.

fransk-negler-svart-bred-hvit-underfrakk-fransk spiss-lang-firkantet-dobbeltlag

Fargekombinasjonen svart og hvitt er også en perfekt avgjørelse innen negledesign, og lar dine franske negler fremdeles se stilige og klassiske ut, og gir din manikyr det bestemte. En bredere, svart spikertupp kontrasterer perfekt med den smale, hvite stripen. Denne elegante designen ser spesielt fin ut på lange og firkantede negler.

franske negler-prikker-svart-hvit-spiss-bred-underjakke-gjennomsiktig

En leken og likevel absolutt elegant negldesign for firkantede negler med skrå hjørner er denne uvanlige og søte franske manikyren med svart og hvit spiss og små prikker. De sorte og hvite prikkene får den franske blonder til å se ganske jentete ut og gir manikyren en spesiell sjarm. Den bølgete, svarte linjen mellom spissen og neglesengen får neglespissen til å ligne en ekte spiss.

fransk-negler-to-tone-rød-svart-lang-firkant-blank

En klassisk fargekombinasjon i manikyr er fargene rød og svart. Du kan lage en spesielt sjarmerende fransk manikyr med svartlakkede negler med en rik rød spiss. For å få manikyren til å se mer levende ut, kan du male en negl i rødt med en svart spiss.

fransk-negler-stiletto-rhinestones-hvit-grå-svart-spiss-lang

Ekstra lange negler eller lange, mandelformede negler designet som franske negler er best for spesielle anledninger. De lange, litt avrundede spikertuppene ser vakkert festlige ut her med den elegante fargekombinasjonen sølv, hvit og svart. Strass i forskjellige størrelser gir neglene enda mer glans.

franske-negler-diamant-negler-glitter-sølv-tips-svart-underfrakk-gjennomsiktig

Denne franske manikyren imponerer med den brede, svarte franske spissen som ser elegant og elegant ut. Ringfingrene er malt med glitrende neglelakk, og skaper en fantastisk diamanteffekt som løsner opp stramheten til den svarte franske manikyren.

fransk-negler-messe-tip-svart-neon-gul-to-lags-firkant

Du får en fascinerende kombinasjon av farger hvis du fremhever din franske manikyr med en svart spiss med en annen neongul stripe rett under spikerspissen. Du kan også oppnå dette flotte franske utseendet med bare neontuppen og la den sorte lakken være ute.

fransk-negler-underfrakk-naken-blonder-dobbel-hvit-svart-rød-gull-mønster-firkanter-spader-hjerte-kryss

På korte, avrundede negler ser den tynne, hvite neglespissen også fin ut. For en leken og sjarmerende manikyr kan du understreke den franske spissen med en annen farget stripe og dekorere neglene med motiver du ønsker. Spillkortmønstrene ser fine ut og skaper et flott spikerdesign med tema.

fransk-negler-blå-svart-bølge-glitter-sommerlig-firkantet-kort-mønster

En elegant og sommerlig idé er disse lyseblå neglene med smale svarte spisser, som er dekorert med en bølge. En flott måte å ønske sommeren velkommen og å uttrykke forventningen til den kommende ferien.

fransk-negler-lang-spiss-stiletto-fransk-punkt-hennes-formet-rosa-underfrakk-hvit

En god idé for den franske spissen er å ha et hjerte på neglene. Du kan også lage et rødt eller rosa hjerte selv hjemme ved hjelp av en mal. På en nøytral eller til og med hvit grunnstrøk ser hjertespissen helt perfekt ut og er en flott mulighet for en utradisjonell kjærlighetserklæring.

franske negler-motiver-hjerte-hjerterytme-underfrakk-rosa-blonder-sølv-glitterpulver

En annen kreativ og interessant variant er å dekorere overgangen mellom fransk blonder og grunnlag med forskjellige mønstre. Fine hjertekonturer eller et hjerteslag som skaper en spesielt romantisk manikyr å bli forelsket i, ser spesielt pen, romantisk og original ut.

franske negler-oransje-gull-tips-kort-firkant-sommerlig-skinnende

Hvis du vil gi din sommerlige og fargerike neglelakk subtile høydepunkter, kan du krydre din franske manikyr med glitter eller lakk i sølv eller gull og skape en glitrende effekt på neglespissen. Når du har valgt glitterpolen, kan du ganske enkelt trekke den rett eller i en vinkel over spissen av neglen og lage et flott negledesign selv.

franske negler-farget-tips-flerfarget-blå-lilla-rosa-gul-grønn-mandelformet

Hvis du vil bringe mer farge i spill og skille seg ut med fargede negler, er den fargede versjonen av det franske utseendet kanskje det rette for deg. De trendy, fargerike spikertuppene kombineres dyktig med forskjellig neglelakk på hver finger. Fargene fra den ene hånden gjentas også vekselvis på den andre. Den gule, grønnspissede spiken er derimot reversert.

franske negler-blonder-kongeblå-blomstermotiver-gul-kort-firkantet

Hvis du vil, kan du bare farge tipsene på de franske neglene. En gjennomsiktig grunnlakk med en bred, kongeblå spiss ser veldig pen ut. Skulle det dukke opp en sommermanikyr, kan du pifte opp designet med små blomster i kontrastfarger og gi det et snev av friskhet.

fransk-negler-ekstravagante-steiner-spiss-lang-stilett-mønster-oransje-gul-grønn-underfrakk-rosa

Vil du bli lagt merke til, og er du trent til å bruke de spesielt iøynefallende stilettspikerne? De er preget av sin overskytende lengde og er arkivert i en vinkel fra neglesengen til spissen. Spissen er ikke avrundet, og på grunn av formen kan du lage spesielt elegante kunstverk. Disse enstemmige fargene harmonerer perfekt med hverandre og skaper franske negler av et unikt slag.

fransk-negler-langspiss-stilett-rhinestones-underpels-naken-spiss-svart-gjennomsiktig-negativ-mellomrom

Hvis neglene som er utsmykket med rhinestones og overdådig lakkerte ikke er helt etter din smak, kan du prøve den franske manikyren med tips i det såkalte “blank look”. De naturlige neglene kan sees igjen på spikerspissen, og det er nettopp det som gir denne negledesignen noe bestemt. Neglene med det “negative rommet” presenterer reduserte og grafiske mønstre, og ser flotte ut.

Opp ned på fransk manikyr

fransk-negler-naken-brun-vendt-over-av-negler-hvit-rund-kort-preparert

En elegant og ganske attraktiv variant av den klassiske franske manikyren er den opp nedvendte franske negldesignen. Det imponerer med hvite negalsenger og en naken nyanse for resten av neglen. Det omvendte franske utseendet er vågalt, ser veldig moderne ut og kan varieres etter ønske.

franske negler-flerfarget-gull-blå-vendt-rett-spiker-seng-neglelakk-flasker

Hvis du vil lage et farget neglelook, kan du lage denne moderne negldesignen med forskjellige fargede neglelakk. Du kan designe den oppvendte Frech -spissen i en mørk farge og male resten av neglen i gull eller sølv for å skape en flott kontrast.

fransk-negler-opp-ned-lilla-glitter-neglelakk-flaske-mørk brun

Manikyren din ser veldig elegant og stilig ut hvis du understreker en mørk og rik farge med farget glitter på neglens ytterkant. En kontrasterende halvmåne ser bare flott ut. For dette er den nedre delen malt med en annen farge slik at resten av neglen skiller seg enda mer ut.

fransk-negler-rosa-syrin-opp-ned-spiss-spiker-seng-kort-firkantet

I denne elegante manikyren ble den mørkere halvmånen på ringfingeren kombinert med fransk spiss i samme nyanse. Kombinasjonen av den opp nedvendte franske manikyr og den vanlige franske spissen i farge eller klassisk i hvitt, som skaper en ramme, ser også bra ut. Linjene på siden av neglene får brede negler til å se smalere ut.

Få dine franske negler til å skinne med glitter

franske negler-runde-korte-rosa-sølv-glitter-ombre-ring-steiner

Hvis du vil lage franske negler selv, kan du bruke maler som lar deg lage et nøyaktig tips. Glitter er en annen idé som både får den franske blonder til å se veldig stilig ut og også få en skinnende, opp-ned-fransk manikyr til å dukke opp raskt.

fransk-negler-lang-kvafratisk-glitter-fransk-blonder-bred-elegant-underfrakk-gjennomsiktig

Tryll frem litt elegant med glitter på neglene. Om du bruker blanke lakker, folier eller glitterpulver er opp til deg. Glitterpartikler lar neglene dine skinne og reflektere spesielt vakkert i sollyset.

fransk-negler-blomster-3d-blonder-syrin-glitter-bred-under-frakk-gjennomsiktig-rhinestones

Franske negler med glitrende, fargede tips ser også stilige ut og er også egnet for spesielle anledninger. Du kan også gi den flotte negldesignen noe bestemt med tredimensjonale former og skape fortryllende, utallige variasjoner.

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!