15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag vakre havfrue negler selv – tips og inspirasjon for trendy negledesign

Havfrue og sjøinspirert spikerdesign med skjell og sjøstjerner

Minst like populær som enhjørningen er havfruen som motiv og tema. Og selvfølgelig er negledesignet ikke noe unntak. Havfruer er mystiske og eventyrlignende, og deres forbindelse til havet får oss til å drømme om sommeren og stranden. Det er flere alternativer for motiver og teknikker for å lage en havfrueinspirert negledesign. Og om du bare leter etter ideer for ditt neste besøk hos negldesigneren eller om du vil prøve det selv hjemme, inspirasjonen og tipsene vi har til deg vil definitivt hjelpe. Gjør neglene dine til et ekte blikkfang ved å velge havfrue negler.

Design havfruenagler med de riktige fargene

Havfruenagler i pastellfarger for flasseffekt i rosa korallgult og grått

Mange nyanser og nyanser er egnet for å lage havfrue negler. I prinsippet skal designet bare minne om sjøen eller fisken. Følgelig er et visst glimt av hvordan det kan finnes på fiskeskala veldig nyttig. En kameleoneffekt er ikke bare mulig, men til og med ønskelig. Dette betyr imidlertid ikke at enfargede varianter ikke er tillatt. Bruk farger som blå, grønn og oransje og deres nyanser, gråtoner, rosa eller andre pasteltoner. Også gull, sølv og perlemor er verdt å nevne, ettersom de også etterligner utseendet på vekter eller utstråler en viss eleganse som er typisk for havfruer. Vakre ombre -effekter er veldig velkomne for havfruenagler og gjør det allerede attraktive designet enda mer interessant og romantisk.

Negldesign inspirert av Arielle i rosa, lilla og turkis eller grønn

Hvis du ønsker å designe neglene selv og la deg inspirere av Disney -filmen “Ariel, Mermaid”, er selvfølgelig de respektive heltene eller fargetemaene fra filmen også egnet. Da bør ikke fargene gul og blå (for Fabius), rød (for Arielle eller Sebastian) og grønn og lilla (også for Arielle) mangle. Enten med eller uten glitter er helt din avgjørelse.

Ekstravagante havfrue negler i neongult, grønt og lyseblått med ombre og gull aksenter

Selvfølgelig kan du også leke med andre farger og lage mer ekstravagante negledesign. Så hvis du liker lyse neonfarger, hvorfor ikke eksperimentere med dem hvis du vil lage havfruenagler. Tross alt trenger regler ikke alltid å bli overholdt. Hvis du bruker mer uvanlige farger, bruker du bare noen av motivene, mønstrene og dekorasjonene nedenfor for fortsatt å oppnå havfrueeffekten.

Mønstre og motiver for negler med havfrueeffekt

Havfrue negler med ombre effekt i blått og turkis

Det viktigste mønsteret for havfrue negler er selvfølgelig skala mønster. Du kjenner den kanskje fra møbler, der den kan finnes i form av flisdusjer og flislagte speil, men også dekorerer gulvet. Vektmønsteret er også veldig populært for negler og kan enten pryde alle negler eller bare brukes her og der som en aksent.

Stiletto havfrue negler med glitter og forskjellige dekorative elementer

Men det er langt fra nok. Det finnes også andre motiver for havfruespiker som minner om havet. Disse inkluderer skjell, sjøstjerner, koraller, perler, sjøhester og lignende. En havfrue kan også avbildes på en spiker. Du kan også etterligne skjell ved hjelp av grov glitter neglelakk i perlemor. På neglene vil det se ut som det er skinnende skjellstykker på dem.

Effekter for havfrue negler

Neglelakk med kameleoneffekt i rosa, blått, oransje og grønt

Vi har allerede nevnt ovenfor at glimmer eller glitter ikke bør mangle. Metallisk eller glitter neglelakk er veldig egnet for dette. Men det finnes også andre interessante produkter som du kan bruke hvis du vil lage havfruespiker selv. På den ene siden er det havfruepigment med glittereffekt, som brukes til gel negler.

En mørk blå og gull passer godt sammen - idé med sjøstjerner og perler

Eller hva med å etterligne sand på neglene? Dette fungerer også med neglelakk i riktig farge, men denne varianten mangler fortsatt det bestemte. Også her er pigmentpulver en fantastisk idé. I en lys beige ser de ut som ekte sand, og hvis du også klarer deg uten toppstrøk, er effekten enda bedre.

Ekstra dekorasjoner for havfruenagler

Blå og mintgrønn med sjøhester, sjøstjerner og skjell

Du kan lage glittereffekter ikke bare med glitter neglelakk, men også med rhinestones. Så det er en flott variant for å designe havfruenaglene. Men også perler, som du vet forekommer naturlig i sjøen, viser seg å være en meget passende dekorasjon for neglene hvis de er designet med havfrueeffekt. Perler er ikke bare tilgjengelig i forskjellige størrelser, men også i forskjellige farger, slik at du enkelt kan finne den riktige modellen for ditt personlige negledesign.

Frodige havfruenagler med skjell, perler, steiner og glitter i mørkegrønn

Andre passende dekorasjoner er de som tilsvarer de ovennevnte motivene. Det er forskjellige 3D -dekorasjoner som ganske enkelt limes på neglen. Siden disse imidlertid kan vise seg å være ganske klumpete, er de mer anbefalt for gel negler, da de er bedre fikset der. På vanlig maling vil de sannsynligvis komme av altfor raskt. Men det avhenger til syvende og sist også av dine daglige aktiviteter og hvor mye du belaster neglene.

Sekskantet glitter minner om skalaer og passer for havfrue manikyr

Små glitterpigmenter i form av sekskanter eller i andre former er egentlig ikke typiske havfruer, men de er fortsatt veldig egnet for å oppnå havfrueeffekten, forutsatt at du bruker en passende farge. Du er velkommen til å kombinere flere farger eller nyanser på en spiker i stedet for bare å bruke en enkelt farge. Gi det et forsøk. Du vil bli overrasket over resultatet! Ved hjelp av pinsett eller spiss tang kan du plassere de enkelte elementene mer presist på neglen.

Gjør-det-selv-teknikker

Med det riktige negleartilbehøret kan du male vekten selv

Hvis du tør, kan du selvfølgelig male alle mønstrene og motivene som er nevnt på neglene dine for hånd. Men hvis du har det travelt eller rett og slett ikke har talent for å male slike små bilder, kan du regne deg heldig i disse dager, for det er mange hjelpere som selv nybegynnere kan lage vakre negledesign. På den ene siden er det selvfølgelig klistremerker som ganske enkelt sitter fast på det ferdige og tørkede neglelakken. Dette er muligens den raskeste og enkleste teknikken, ikke bare for havfrue negler, men også for mange andre negledesign

Ideer til havfruenagler i matchende farger og med stempelmotiver og dekor

Det er også frimerker for negler, for hvilke det er spesielle sjablonger med motiver og som ønsket motiv kan overføres fra sjablongen til neglen. Siden havfrue negler er veldig trendy akkurat nå, vil det absolutt ikke være vanskelig for deg å finne en passende sjablong for å starte med ditt personlige design så snart som mulig. Hvis du regelmessig designer neglene selv, bør du definitivt vurdere å investere i et frimerke og dermed utvide negleartilbehøret.

Design havfrueeffekten med typiske havfarger som grønt, blått og turkis

Så er det også malene som limes til spikeren og deretter fjernes igjen på slutten. Det er viktig at neglelakken har tørket godt på forhånd. Ellers ville du skrelle den av med sjablongen etterpå. Slike sjablonger er også godt egnet hvis du vil ha skala -mønsteret pent og jevnt, noe som er veldig vanskelig frihånd. Etter at du har limt sjablongen på neglen, påfør ønsket lakk og skrell den av igjen umiddelbart, selv før neglelakken har tørket, ellers trekker den tråder.

En mørkeblå og en lys lyseblå kombinasjon for havfruemønsteret

Mørkeblå glitter neglelakk og skalaer av svart maling

Elegante stiletto havfrue negler i grønnblå med glitter og rhinestones

Glitrende neglelakk med metallisk effekt er flott for havfruenagler

Nail art for kvinner med slående aksenter inspirert av havet

Ombre i rosa, lilla, lyseblå og grønn med glitter og skalaer

Pastellfarger som korall, fersken og lyseblå med aksenter i gull for denne havfruen negledesign

Diamantmønster som et alternativ til målemønsteret for havfrueneglene

Drømmeaktige gel negler i turkis og lilla med havfruer og skalamønster

Disse mørkeblå neglene etterligner natten og har en havfrue som motiv

De trendy stilettene er spesielt feminine og perfekte for havfruedesign

Havfruenaglene kan kombineres med en matchende hårfarge

Subtil negledesign i blå-lilla med et skala-mønster som aksent

Lekfulle havfruenagler med mønstre og motiver

Et originalt negleskala -mønster i blått med et lappeteppe -design

Mousserende nail art idé laget av lilla og blått for korte negler

Gel negler med ombre effekt og aksenter med glitter i gull

Glamorøst negldesign i rosa og lilla med mange strass

Havfruenagler i mørkeblå og lyseblå med skala -mønster

Lag lange negler rosa med en perlemor-effekt for havfrueutseendet

Kunstige negler og manikyrideer med dekorasjoner og glitter

Koraller som motiver for gjør-det-selv-manikyr

Kombinasjon av skalamønster, glitter og glans i mintgrønt

Kombinasjon av grønt og lilla og havfrue -motiv på ringfingeren

Idee for korte negler med en lys pastellblå

Kombiner havfruenagler med fransk manikyr

Grov glitter kan brukes til å designe havfruespiker og etterligne skjell

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!