15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dine egne negler – tips for en manikyr hjemme og instruksjoner for enkle negledesign!

Koronaviruskrisen har rammet alle skjønnhetssalonger hardt, og mange frisørsalonger og neglesalonger må forbli stengt på ubestemt tid. Så å få en profesjonell til å gjøre jobben er ikke lenger et alternativ, nå er det perfekte tidspunktet å finpusse ferdighetene dine. Å gjøre neglene selv hjemme eller klippe håret selv kan ikke bare være morsomt, men også fungere som en stor distraksjon i stressende tider som disse, når egenomsorg er viktigere enn noensinne. I denne artikkelen har vi samlet mange nyttige tips for å gjøre den perfekte manikyren hjemme til en lek!

Gjør det selv negler fjerner gelpolertips for hjemmepikering av negler

Vi har alle malt neglene selv. Men slik at den vakre neglelakken virkelig kommer til sin rett, må hendene stelles deretter. Selv om ansiktspleie har blitt en rutine for oss alle, tar håndpleie ofte baksetet og blir neglisjert. På samme måte som ansiktet, blir hendene også konstant utsatt for kulde, varme, smuss og andre faktorer, og resultatet er grov og tørr hud.

Å gjøre negler selv – hva trenger du for det?

Manikyr Hjemverktøy Nail Care Tips Negldesign for nybegynnere

For en god manikyr hjemme trenger du de riktige redskapene i tillegg til litt øvelse.

 • En liten bolle med varmt vann og en håndbørste
 • håndkle
 • Neglelakkfjerner uten aceton
 • Bomullsunderlag
 • Manikyrpinner, også kjent som rosepinner
 • Fine, grove og polerende filer
 • Cuticle saks
 • Spikerolje eller olivenolje
 • Høyglanset poleringsfil
 • Fuktighetsgivende håndkrem
 • Baselakk og toppstrøk
 • Neglelakk i den fargen du ønsker

Den perfekte manikyr hjemme – trinnvise instruksjoner

Håndpleie Tips Manikyr hjemme Gjør det selv Instruksjoner

Vi ønsker alle vakre og velstelte negler. Imidlertid er manikyren hjemme et komplett velvære -ritual og består av flere trinn. Det er viktig at du tar deg tid til å forhindre mulige mindre skader og betennelser.

 • Fjern den gamle neglelakken helt – Før du gjør neglene selv, er det veldig viktig å fjerne den gamle neglelakken. Siden aceton er for aggressivt på neglene og angriper keratinlaget, anbefaler vi å bruke en acetonfri neglelakkfjerner. Selv om du ikke bruker neglelakk, bør du bruke neglelakkfjerner og en bomullspute for å rengjøre neglene for å fjerne oljer eller rusk.
 • Håndbad – Tilstrekkelig hygiene er avgjørende for hånd- og neglepleie. Et lite håndbad myker opp neglebåndene, gir hendene fuktighet og virker avslappende. For å gjøre dette, fyll en liten bolle med varmt vann og tilsett litt oppvaskmiddel. Bløtlegg hendene i ca 3-4 minutter. For den ultimate velvære hjemme, kan du supplere håndbadet med beroligende og beroligende dufter og essensielle oljer. Tørk deretter hendene forsiktig med et håndkle, påfør litt spikerolje og masser godt inn.

Skyv neglebåndet forsiktig tilbake og form neglene til ønsket form

Negle arkivering instruksjoner som spiker form manikyr hjemme tips

 • Skyv tilbake eller fjern neglebåndene – Håndbadet har gjort neglebåndene myke nok og er mye lettere å skyve tilbake. Siden den beskytter neglesengen mot bakterier og smuss og forhindrer ulike infeksjoner, bør den aldri fjernes helt. Nagelbåndet kan skyves lett og forsiktig tilbake med små oransje trepinner. For å gjøre dette, skyv dem bare sakte og forsiktig tilbake til negles vekstsone.
 • Fil neglene – Enten korte, runde, firkantede eller mandelformede negler – variantene av negleformer er uendelige. Tenk først nøye over hvilken form som vil fungere best for deg, og så kan du begynne å arkivere. Det er best å bruke glass- eller sandbladfiler til dette. Metallfiler er vanligvis for grove og kan skade overflatestrukturen på neglene. For et fint resultat og slik at neglene ikke rives, bør du alltid file sakte og forsiktig i bare én retning utenfra og inn. Ikke glem å jevne ut kantene og kantene også.
 • Polske negler – Dette trinnet når du gjør dine egne negler sikrer at neglelakken holder lenger og sitter godt. Ta en buffefil eller en buffer – begge er tilgjengelige i et velfylt apotek. Glatt overflaten på neglene forsiktig, og du er ferdig.

Lag negler til deg selv Nail Designs For Beginners Nail Care Tips

 • Påfør grunnlag – Og til slutt starter vi den morsomme delen med å lage dine egne negler. Påføring av et grunnlag er avgjørende for en vellykket manikyr. På den ene siden beskytter primeren neglene, og på den andre siden sikrer den at neglelakken deretter kan påføres lettere og jevnere. Påfør et tynt lag med grunnlag og la det tørke helt. Pass på at du dekker hele neglen med den.
 • Påfør det første laget med neglelakk – Om du påfører ett eller to strøk neglelakk, avhenger av fargen og ugjennomsiktigheten til polishen. For et fint resultat og slik at neglelakken ikke går, prøv å påføre bare tynne lag. Sett det første slaget midt på neglen og først deretter male sidene utover.
 • Om nødvendig – påfør det andre malingslaget – Før du påfører neglelakken igjen, bør du kontrollere at den er helt tørr. Dette tar vanligvis 5 til 8 minutter. For fullstendig og sømløs dekning kan rene naken- eller pastellfarger kreve et tredje strøk.

Lag negler selv manikyr hjemme instruksjoner

 • Fjern små tabber – Vi vet det alle – den ene hånden er perfekt malt mens det ene uhellet etter den andre skjer med den andre. De såkalte korrigeringspennene brukes til dette. Men hvis du ikke har en for hånden, er det heller ikke et problem. For å gjøre dette, ta en oransje trepinne og pakk den inn med litt bomullsull. Dypp deretter spisepinnene i neglelakkfjerner og bruk den til å fjerne flekkene forsiktig.
 • Avslutt med et toppstrøk – Toppstrøk er prikken over i’en når du skal lage dine egne negler. Den forsegler fargen og sikrer et skinnende og strålende resultat. Imidlertid kan bruk av det for raskt ødelegge hele manikyren din helt. Det er derfor veldig viktig å ikke påføre toppstrøk før neglelakken er helt tørr.

Gjør dine egne negler – Med disse tipsene vil manikyren din vare lenger hjemme

Neglepleietips manikyr gjør det selv hjemme, lakk neglene

Slik at du kan nyte manikyren hjemme lenger, bør du også ta vare på neglene dine etter maling.

 • Håndskalling – Den tørre oppvarmingsluften, kalde temperaturer eller for hyppig håndvask belaster hendene våre mye og fører til tørr hud. For å fjerne de døde hudcellene og forsyne huden med fuktighet, anbefaler vi at du fjerner en håndskall en gang i uken. Bland 1 ss honning, 2 ss oliven- eller kokosolje og ca 3-4 ss grovt salt i en bolle. Spred over hendene og masser forsiktig inn i 5 minutter, og skyll deretter av med varmt vann.
 • Håndkrem bør påføres minst 2 ganger om dagen.
 • Oljebehandling er spesielt gunstig for de som lider av sprø og tørre negler. For å gjøre dette, påfør en liten mengde oliven- eller kokosolje på neglebåndene og under neglene og masser forsiktig inn. Du vil oppnå enda bedre resultater hvis du tar på deg bomullshansker og lar behandlingen stå på over natten.
 • Bruk hansker ved rengjøring – Aggressive rengjøringsmidler angriper den naturlige beskyttende syrakappen i hendene og kan forårsake eksem eller rødhet.

Lag enkle negldesigner selv – kule og enkle ideer 

Lag negler selv, spikedesign for nybegynnere, manikyr for hjemmet

Fargerike gelé negler, klassiske franske eller ombrè negler – neglene våre kommer bare til sin rett med forskjellige negledesign. Nedenfor har vi noen gode og enkle ideer for deg å friske opp manikyren din.

 • Negletatoveringer og negleklistremerker er en utrolig enkel måte å legge det ekstra til neglene dine. Disse er tilgjengelige i alle tenkelige former og mønstre i alle apotek eller online. Bare lim klistremerker på neglen, og du er ferdig!
 • Glitter – Med glitterstøv eller glitter neglelakk kan du få neglene til å glitre på kort tid.
 • Linjer og andre geometriske former er til og med egnet for nybegynnere. Alt du trenger er flere fargede neglelakk og klebebånd eller washi tape. Bare lim de tynne strimlene på neglene, lakk dem, la dem tørke helt og fjern dem.

Nail Design Ideer for nybegynnere Instruksjoner Nail Care Home Tips

 • Eller hva med små, søte Hjerter på neglene? Alt du trenger for det perfekte hjertet er en tannpirker og neglelakk i en farge du ønsker. Lag forsiktig to prikker av samme størrelse ved siden av hverandre med tannpirken, og trekk dem deretter ned i en vinkel på 45 grader og koble dem til. Så enkelt som det!

Den klassiske par excellence – gjør dine egne franske negler

Gjør franske negler til deg selv spikerdesign enkle instruksjoner

Enkel, elegant og utrolig stilig – franske negler er den absolutte, tidløse klassikeren blant negledesign. Med de riktige tipsene kan du enkelt lage franske negler selv hjemme. Det er flere alternativer å velge mellom for dette.

 • I den første teknikken tegner du frihånd en tynn halvmåne med hvitt neglelakk på spissen av neglen. Imidlertid kreves det litt takt.
 • Det andre alternativet er å bruke tape eller tape spesielt laget for franske negler (tilgjengelig i alle apotek). Lim dette til spissen av neglen og mal det deretter over med hvitt neglelakk. Vent til malingen er helt tørr og ta av strimlene.
 • Og for den tredje metoden er alt du trenger et enkelt elastisk bånd! Fest elastikken i midten i en knute slik at du får to små løkker. Legg nå den ene løkken på neglen du maler, og den andre – på tommelen. Sørg for at du plasserer strikken slik at bare spissen av neglen, der neglelakken kommer på, er synlig. Påfør den hvite neglelakken langsomt og forsiktig for å forhindre at gummien glir. La det tørke i minst 30 sekunder, og fjern deretter gummibåndet. Gjenta prosessen med de gjenværende fingrene, og til slutt er det bare å påføre toppstrøk.

Lag negldesign selv – Romantiske neglemønstre med blomster 

Negldesign gjør deg selv til neglemønstre enkle instruksjoner

Hva med noen rosa blomster på neglene? Den rosa og hvite kombinasjonen har en romantisk effekt og skaper en glad, vårlignende følelse. Det er en slank, men likevel veldig enkel negldesign som kan lages på bare noen få trinn. For dette trenger du følgende materialer:

 • hvit, rosa og lilla neglelakk
 • en fin børste eller tannpirker

Hvordan lage blomsternegler mønster selv Instruksjoner:

 • Påfør først to strøk hvitt neglelakk og la det tørke helt.
 • Legg litt rosa neglelakk på den og lag blomstene med penselen eller tannpirken.
 • Bruk den lilla neglelakken for å legge siste hånd på blomstene.
 • Forsegl med et toppstrøk og du er ferdig!

Lag dine egne negler hjemme – Geometriske neglemønstre er alle raseri

Spiker mønster spiker design gjør det selv manikyr hjemme instruksjoner

Minimalistiske geometriske spikedesigner har vært rasende i mange år, og det overrasker oss ikke – de ser bare fantastiske ut. Alt du trenger er et neglelakk i ønsket farge og tynne neglelister eller til og med tape.

Hvordan lage geometriske negler selv Instruksjoner:

 • Legg først neglestrimlene på neglene i en V -form ved hjelp av pinsett.
 • Påfør neglelakk over det og la det tørke helt.
 • Fjern forsiktig og sakte neglelistene med pinsetten og avslutt med et grunnlag.

Lag negler selv – Instruksjoner for design av fargeblokker

enkle negldesign negler selv lager fargeblokk neglemønstre

Fargeblokk -trenden har ikke bare erobret moteverdenen, men pynter nå også neglene våre! Sølv og lilla neglelakk brukes i instruksjonene våre, men du kan selvfølgelig velge hvilken som helst annen fargekombinasjon du ønsker. Det er ingen grenser for fantasien din når du velger neglelakkfarger. For å gjøre dette trenger du:

 • 2 neglelakk i ønskede farger
 • duct tape
 • fin børste

Colorblock Nails Pattern Instruksjoner:

 • Påfør først litt neglelakk i bunnen av neglen ved siden av neglebåndet. Spred fargen med den fine penselen omtrent til midten av neglen. La tørke helt i ca 10 til 15 minutter.
 • Dekk nå den nedre halvdelen av neglen med et lite stykke tape og mal neglen med den lilla neglelakken. La det tørke ut, og fjern deretter tapen.
 • For et enda kjøligere utseende kan du male linjen der lilla og sølv møtes med en glitter neglelakk. Forsegl med toppstrøk og du er ferdig!

Enkle spiker design negler mønstre negler lage deg instruksjoner

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!