15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påføring av neglelakk: Instruksjoner og nyttige tips for den perfekte uanstrengt manikyr!

Hvem liker ikke en profesjonell manikyr? Det er knapt noe bedre enn å gå ut av neglesalongen med en fantastisk negledesign. En god mani er telefonkortet til hver kvinne og gir antrekkene våre prikken over i’en. Men for vakre negler må vi investere mye tid og penger med jevne mellomrom, og av en eller annen grunn er dette ikke alltid mulig. Løsningen? Neglefolie er den siste trenden for høstspiker 2020 og den ultimate frelsen for alle fashionistas som ønsker en kul og trendy manikyr som en profesjonell. Enten monokrom eller i forseggjorte design – utvalget av mønstre og nyanser ser ut til å være uendelig. Liker du en kul negldesign som ikke bare er rask, men som også varer lenge og tiltrekker seg oppmerksomhet? Da har du rett hos oss! Hvordan påføre neglelakk, om de er skadelige og mye annen nyttig informasjon finner du her!

Påføring av neglefolie Instruksjoner for idéer for negledesign for korte negler

Den riktige neglelakken gjør hendene våre til et ekte blikkfang og avrunder hvert antrekk perfekt. Men vi vet det alle – å male neglene selv hjemme er ikke så lett, og det er ganske mange ting som kan gå galt. Påføringen av neglelakk krever ingen forkunnskaper og er derfor ideell for nybegynnere som bare er i ferd med å komme seg inn i negleartens verden. Trenden gjør det mulig å få en profesjonell og stilig manikyr på få minutter. Alt du trenger er 5 minutter, og du er klar til å gå!

Hva er egentlig neglelakk?

Påføring av neglelakk Instruksjoner Hvordan male neglene selv Tips

Neglefolie er faktisk ikke en ny trend i manikyrverdenen – de ble oppfunnet tilbake på 80 -tallet. Hovedårsaken til at de ikke har fått tak i så godt som andre trender og spikerteknikker er fordi de kom ut omtrent samtidig som akrylnagler. Dette innebærer tynne selvklebende filmstrimler som sitter fast på neglene. Neglefolie er også kjent som neglelakk og er et utmerket alternativ til vanlig neglelakk. Ifølge fagfolk tar det mindre enn 10 minutter å feste og kan gjøres hvor som helst. Uansett om de er matte, med glitter, lekne sommerfuglspiker eller franske neglfolier – de er tilgjengelig i praktisk talt alle tenkelige farger og design, slik at hver kvinne kan finne det riktige designet for seg selv. Og det beste med det? Hvis den brukes riktig og forsiktig, kan neglelinnene vare opptil 14 dager!

Påfør neglefolie: Det er så enkelt å oppnå den perfekte manikyren hjemme!

Slik påfører du neglelakk Instruksjoner Hvordan male neglene selv hjemme enkle negledesign

Påføring av neglelakk kan virke litt komplisert i begynnelsen, men du vil bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er! Ulike design og farger er tilgjengelige både online og i alle velfylte apotek. Ikke alle modellene er skapt like, men avhengig av merke kan noen være smalere eller bredere enn neglene dine. Så ikke vær redd for å eksperimentere og teste forskjellige merker før du finner den riktige neglefolien for deg. Og så enkelt er det å stikke neglfoliene:

 • Før du påfører neglelakkene, bør du først forberede neglene for prosedyren og rengjøre dem grundig. Dette er den eneste måten å sikre at de varer lenge. Det er spesielt viktig å fjerne rester fra neglelakken. Avfett først neglene med en neglelakkfjerner som inneholder aceton og fjern smuss.
 • Slik at folien ikke sitter fast over neglebåndet og for et enda bedre resultat, anbefales det å skyve neglebåndet litt tilbake.

Neglefolier påføringsinstruksjoner negldesign for høstblomster spikerdekorasjon

 • Underlag Instruer – Selv om dette trinnet ikke er et must, anbefales det for kvinner med skadede eller følsomme negler. Et grunnlag jevner ut ujevnheter, danner en beskyttende film og gir det perfekte grunnlaget for neglfoliene. En annen fordel er at det øker holdbarheten til manikyret.
 • Velge riktig størrelse – Før du fester de selvklebende spikerfoliene, må du bestemme deg for riktig størrelse. Hvis det ikke er en passende i settet og du svinger mellom to størrelser, er det best å velge den mindre neglfolien. Hvis dette fortsatt er for stort, kan du klippe det til riktig størrelse med neglesaks.

Slik klistrer du neglefolier instruksjoner høstspiker 2020 negldesign for korte negler

 • Fest på neglefolier – Og nå begynner moroa! Fjern nå den selvklebende spikerfilmen forsiktig fra filmpapiret og legg den deretter midt på spikerens nedre kant. Sveip jevnt oppover og trykk godt ned på sidene for å unngå luftbobler.
 • Ta den i ønsket form – Fjern de utstående restene av neglfoliene med en glassnagelfil og form dem til ønsket form. Enten mandelformede negler eller ganske korte – alt er mulig med neglelakk! Slik at neglelinnene ikke vrir seg, og for et bedre og jevnere resultat, må du bare fille neglene i én retning.
 • Fest med toppstrøk – For et optimalt resultat og slik at du kan nyte den nye manikyren din i minst 10 dager, forsegles neglfoliene til slutt med et tynt lag toppstrøk. For at dette ikke skal smøre eller til og med oppløses, må du la toppstrøk tørke helt.

Og hvordan kan spikerfolier fjernes?

Trender i negler med leopardtrykk

De 2 ukene er over, og nå stiller du deg selv spørsmålet “Hvordan kan jeg fjerne neglelakkene?”. Svaret er vel – like raskt og enkelt som du limte det på! Vi må imidlertid klargjøre noe – neglelakkene må under ingen omstendigheter bare skrelles av neglen. Dette kan alvorlig skade det øverste laget av neglen, og det er det vi ikke vil ha!

 • Med neglelakkfjerner – De selvklebende neglfoliene fjernes best med en bomullspute med neglelakkfjerner som inneholder aceton. Bare legg i bomullsdott med neglelakkfjerner, legg på neglene og la stå i 3-4 minutter. Gjenværende limrester på kanten av neglen kan fjernes med en nærende spikerolje og en bomullspute.
 • I et varmt kokosolje- eller olivenoljebad – Hvis neglene dine er følsomme eller følsomme for aceton, er dette den perfekte metoden for deg. Hvis du fjerner neglefolier med varm kokos eller olivenolje, holder du hendene hydrert, noe som gjør dem mykere og sunnere. For å gjøre dette, bare varme opp noen spiseskjeer i en bolle og dypp neglene i oljen. For å unngå brannskader, må du under ingen omstendigheter overopphete oljen! Etter omtrent 10 minutter, skyv forsiktig og sakte nedover neglfolien med en palisanderpinne og fjern den.

Er neglelakk skadelig for neglene dine?

Neglefolier skadelige høstspiker trender maling av korte negler

Noen tror at neglfolier er skadelige og kan skade neglene permanent. Dette er imidlertid ikke annet enn en myte. Neglefolie er ikke permanent og kan lett fjernes som vanlig neglelakk med neglelakkfjerner. Filing, som med akryl og gel negler, er helt umulig. Så det korte svaret er nei, neglelakk er ikke dårlig for neglene våre.

Nyttige tips for å få manikyren din til å vare lenger med neglelakk

Nail foils trend nail design ideer for korte negler

Vi har satt sammen noen nyttige tips og triks slik at neglfoliene kan dekorere neglene dine lenge.

 • God forberedelse er viktig – Som allerede nevnt trenger neglelakkene en oljefri og glatt base. Så før du påfører neglelakkene, bør du definitivt forberede neglene først. Hvis du har rillede eller ujevne negler, bør du glatte dem lett ut med en buffer.
 • Spesielt hvis du vil bytte fra gel- eller akrylnagler til naturlige negler igjen, er bruk av et grunnlag eller en spikerherder et absolutt must.
 • Påfør et tynt lag med grunnlag annenhver dag.
 • Hvis foliene er for store, vil de ikke feste seg like godt.
 • Å velge riktig merke spiller også en avgjørende rolle for holdbarheten til neglelakkene. Premium -merker bruker materialer og lim av høy kvalitet som tilfører styrke og gir næring til neglene.
 • Før du påfører neglelakkene, kan du påføre en ekstra skvett neglelim på neglene.
 • Kloret i vannet i svømmebassenget kan påvirke neglelakkene og få dem til å løsne lettere. Fagfolk anbefaler å unngå fysisk aktivitet som svømming i minst de første 3-4 dagene.

Rainbow Nails lager neglelakk selv

Previous Post
Designerstolen Acapulco for interiøret – historie og ideer
Next Post
Øvelser for kvinner over 50 år: hvordan du holder deg frisk og frisk i alderdommen!