15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stiletto Nails – 30 flotte ideer for ekstravagante og iøynefallende negledesign

stilettspiker langspiss-fransk-punkt-baselakk-gjennomsiktig-hvit

Det er nå mange forskjellige spikerformer, inkludert Stiletto negler skiller seg ut og er uten tvil et absolutt blikkfang. De ser veldig ekstravagante og samtidig elegante ut og er en spesiell utfordring når det gjelder form og design. I det følgende har vi satt sammen fortryllende spikerdesignideer for stiletter for deg, som er ment å tjene som inspirasjon.

Stilettspiker som et kunstverk – spisse, lange og uvanlige

stilett negler oransje-sitron-blå-lang-spiss-sommerlig-akryl

Stiletter er preget av at de er veldig spisse og starter fra en lengde på rundt tre centimeter fra fingertuppen. Jo lengre stilettspikerne er, desto bedre ser de ut og gir dermed ekstra plass til en unik type spiker. Uansett om stilettene dine er ekstremt lange, korte, naturlige eller laget av akryl, vil de tiltrekke seg alles oppmerksomhet og se flotte ut, selv om de ikke nødvendigvis er egnet for daglig bruk.

stilettspiker rhinestones-ringer-langspiss-akryl-rosa-lilla-hvit

Hvis du bare har brukt korte negler til nå, vil det ikke være lett å håndtere de lange og spisse neglene i begynnelsen. Men når du først er vant til formen, er stilettnaglene like velegnet til daglig bruk som de mandelformede eller runde neglene. Denne spesielle spikerformen kan brukes kunstnerisk til en rekke forskjellige kreasjoner, selv om stilettene også er effektive på grunn av lengden.

stilett negler mønster-blomst-motiver-lilla-svart-blomst-naturlig

Enten du vil bringe dine naturlige negler til en spiss form eller det er en modellering, må neglene arkiveres riktig slik at den vakre, iøynefallende formen oppstår. Neglens sider er filet med fingeren mot spissen på en slik måte at linjene er rette. Hvis neglene er filet for langt ned, kan de lett bryte der.

stilettspiker spiss-lang-akryl-karamell-farge-hvit-oransje-smykker-gull-glitter

Med sin spisse form får stiletten hendene til å se mer feminine ut og fingrene dine lengre. Den iøynefallende spikerspissen er ideell for korte fingre og får også de bredere neglene til å se slankere ut. Det er opp til deg om du vil ha en slik manikyr på kontoret eller bare som et spesielt høydepunkt for en festkveld.

stilett-negler-moive-blomster-pastell-farger-rosa-hvit-sølv-ball-rød

Hvis du vil ha neglene lenger, kan du også fil dem litt mer mandelformet slik at de blir vanskeligere å rive. Du vil også se mer elegant ut med en mandelformet spiss. Bare sørg for at du kan fortsette å mestre hverdagen din med den spesielle spikerformen uten problemer.

stilett-negler-vinter-motiver-akryl-blå-hus-snø-gran-tre

Hvis du vil prøve stilettspikertypen, kan du bruke gel til å designe neglene og la fantasien løpe løpsk. Det er helt opp til deg om du vil at neglene dine skal se subtile, elegante eller provoserende ut. Spikermodelleringen lar deg også skildre hele historier og vakre landskap på neglene og dermed være sentrum for oppmerksomheten ved spesielle anledninger.

stilett-negler-ekstremt lang-akryl-baselakk-naken-tone-spiss-blå-grønn-mønster

Det er nesten utallige varianter for å designe neglene dine. Du kan få stilettnaglene dine malt eller laget i flotte farger, gull eller med mye glitter. Med disse og andre lignende design vil du raskt tiltrekke deg de beundrende blikkene til dine medmennesker. På den annen side kan du velge mellom de nøytrale og subtile nakentonene, i tillegg til de matte lakkene og pastelltonene. En kombinasjon av to farger eller manikyr med grafiske mønstre eller linjer ser også bra ut.

Stilettspiker med kreative design

stilett-negler-mørk blå-skinnende-fransk-spiss-glitter-lang-ombre

Denne elegante stilettmanikyren i mørkeblå, for eksempel, er en vellykket kombinasjon av forskjellig neglekunst. Den flotte fargen kan sees på hver finger. Blå neglelakk med glitter brukes til den franske neglespissen, som får fingrene til å se lengre og mer elegante ut. Ombre -neglene, der glitteret blir lysere og lettere mot spissen, avrunder den edle manikyren.

stilett-negler-glitter-sølv-glass-ombre-vin-rød-spiss-lang

Her kan du se en lignende kombinasjon med mye glitter, ombre og en rik lilla farge som skaper en elegant, feminin manikyr. Den interessante effekten med denne spikerdesignen er glasseffekten. Små glassplinterlignende mosaikker limes på neglene og skinner som diamanter. De glitrende glassflisene er laget av tynne akrylplater eller folier.

Stilettspiker med spesialeffekter

stilett-negler-svart-grå-rosa-glitter-katt-øye-lange-spiss-ringer-tatoveringer

Her ble den elegante manikyren oppnådd ved å kombinere svart, grå og rosa farge med glitterpartikler. De grå neglene med den såkalte cat-eye-effekten gir et spesielt og veldig effektivt inntrykk. Spesielle fargegeler inneholder magnetiske pigmenter som er jevnt fordelt ved hjelp av spesielle magneter, noe som skaper kattens øyeeffekt.

stilett-negler-langspiss-matt-kongeblå-dekorasjon-rhinestones-stor-liten

Du kan også oppnå den mystiske kattøyeeffekten i en spesiell form ved hjelp av strass. Ta en titt på denne lyse kongeblå i sin matte versjon! Fargen alene er slående og vakker, men får de skinnende steinene i form av et katteøyne til å skille seg ut.

stilett-negler-akryl-glass-negler-grunnlakk-gjennomsiktig-rhinestones-farget

Denne flotte effekten er kombinert med en vakker, ugjennomsiktig farge og gir negledesignet ditt noe bestemt. Denne lysrefleksen gjør neglene dine til et mystisk og forførende blikkfang.

stilett-negler-fransk-blonder-flerfarget-prikker-syrin-sølv-rhinestones-basecoat-naken

Chic stilettspiker trenger ikke nødvendigvis å bli malt i farger slik at de blir til ekte blikkfang. Transparente baselakker eller lakker i nakenfarger kan få glans med rhinestones, paljetter eller glitterfolier. Lag for eksempel en stilig fransk manikyr ved å dekorere tipsene med delikate blomster og glitter.

Subtile nyanser for en enkel og elegant manikyr

stilett-negler-monokrom-mynte-glitter-ring-finger-langspiss

Leter du etter en sommerlig trendfarge for stilettnaglene dine? Den mintgrønne, for eksempel, er en trendy farge som klipper en fin figur på neglene. Denne sommerfargen kommer til sin rett når solen skinner. Kombiner mintgrønt med sølv og nyt de solfylte dagene. Mintgrønn ser også flott ut i kombinasjon med turkis.

stilett-negler-kortspiss-naturlig-monokrom-nøytral-naken-tone-ringer

Alternativet for daglig bruk er de såkalte mini stilettene. Hvis du legger stilettnaglene litt kortere, vil du føle at du har normale, lange negler og at du har ønsket form uten at neglene er plagsomme. I tillegg ser de ikke mindre fortryllende ut og gjør hverdagen din mye lettere.

stilett-negler-kort-naturlig-spiss-beige-naken-tone-glitter-pulver-monokrom

Hvis du vil ha en iøynefallende negldesign, kan du designe stilettnaglene dine med subtile toner eller nakne toner. Du er velkommen til å forskjønne individuelle fingre med små dekorasjoner, for eksempel med stemplinger eller klistremerker, blomstrer og små, ensfargede motiver.

stilett-negler-blank-matt-lang-beige-svart-mørk brun

Hvis du ønsker å bruke en veldig enkel design for stilettnaglene dine, er du velkommen til å bruke en matt toppstrøk. Negler dekket av naturlig hud eller rosetoner ser elegante, velstelte og enkle ut. Du kan lage vakre fargegradienter med nakne, metalliske og pastellfarger. Fargene champagne, rosé, gossamerrosa, perlemor og prosecco er enkle og passer til enhver anledning.

stilett-negler-myk rosa-pastell-farger-syrin-glitter-pulver-spiss-natur-ring

De edle nøytrale tonene passer til hver sesong og hvert antrekk. Fargenyansene er veldig forskjellige, og du kan definitivt ikke gå galt med dette fargevalget. Hvis nuturtonene virker for enkle for deg, kan du krydre dem med glitterpulver og rhinestones.

stilett-negler-kortspiss-sølv-skinnende-krom-pulver

Du er velkommen til å designe stilettnaglene i en farge og gi dem en glansfull effekt. Kromspikerne, som er preget av en filmaktig og jevn glans, er veldig trendy. Det speillignende laget kan oppnås ved å drysse spesielt glitterpulver på grunnlaget og gni det med en applikator. Med et hologrampigmentpulver kan du oppnå en så flott og original effekt som med manikyren på bildet.

Design stilettspiker med neonfarger og mønstre

stilett-negler-neon-farge-gul-svart-sprut-prikker-stoff-grå-kort-spiss

Hvis du liker å være i sentrum av oppmerksomheten, kan du male dine korte stiletter i neonfarge. Hvis du vil uttrykke sommerstemningen din, er den lyse neongul, grønn, rosa eller oransje de riktige tonene for deg. På grunn av den uttrykksfulle og intense fargestyrken vil stilettnaglene dine være i søkelyset.

stilett-negler-bølge-mønster-hvit-svart-neon-gul-naturlig-spiss

Du kan kombinere neonfarger med andre farger, fargepigmenter eller glitterpulver og skape nytt utseende om og om igjen. Du er velkommen til å gi neglene dine struktur og pynte dem med forskjellige mønstre. Et svart bølgemønster på et hvitt underlag eller uformelle sorte sprut på neonfargen ser bare flott ut.

stilett-negler-matt-syrin-nyanser-glitter-negativ-plass

Du kan oppnå en annen iøynefallende manikyr ved å kombinere lyse lilla og naturlige farger med filigranpynt. Det er lilla nyanser for hver hudtype. De er mystiske og elegante, og ser glamorøse ut. Stilettspiker i syrin, fiolett, fiolett, lilla, lavendel, lilla eller aubergine er ekte iøynefallende.

stilett-negler-hvit-mørk blå-lyseblå-kjede-smykker-hendig-kort-naturlig

Stiletto negler ser veldig sjarmerende ut, selv med forskjellige nyanser av en farge. I tillegg til fargedesignet lar abstrakte mønstre deg utvikle dine egne kreasjoner og nyte fascinerende og kreative negledesign.

stilett-negler-ombre-lys-pastell-farger-blå-rosa-kortspiss

Stiletto negler ser også flotte og elegante ut i det trendy ombre -utseendet. Det er ingen grenser for fantasien din. Kombiner fargene etter din smak og understrek eventuelt fargeovergangen med mønstre eller steiner.

Lag en ekstravagant spikerform med klassiske farger

stilett-negler-negativ-mellomrom-svart-geometrisk-figur-kortspiss

Du kan også male korte stilettspiker helt i svart. Svart neglelakk er utvilsomt en tidløs klassiker som ser flott ut i kombinasjon med riktig antrekk. Med ekstremt lange stiletter anbefales det imidlertid ikke svart neglelakk med mindre det kombineres med andre farger eller mønstre.

stilett-negler-rød-akryl-spiss-langt-hjerte-monokrom-spisse hender

Ingen annen farge ser så vakker, stilig og klassisk ut på neglene som rød. Avhengig av hvilken nyanse og hvilken negldesign den flotte fargen er valgt, kan den se glamorøs, romantisk eller luksuriøs ut.

stilett-negler-monokrom-naturlig-mørk-brun-ring-finger-rhinestones

Rødt eller svart neglelakk harmonerer perfekt med utseendet “negative mellomrom” og skaper flotte mønstre på neglene. Den røde neglelakken får et dramatisk preg når den er utstyrt med gyllent glitterpulver eller strass.

stilett-negler-naturlig-fransk-blonder-hvit-kort-spiss-underjakke-gjennomsiktig

Stiletto negler ser veldig elegante og elegante ut i alle lengder med den typiske, hvite franske spissen. Den slående formen på stilettnaglene understrekes i tillegg av den lakkerte spissen og neglene dine ser velpleide og vakre ut. Fransk manikyr er et perfekt valg for både hverdag og spesielle anledninger.

stilett-negler-beige-svart-mønster-ring-kantet-spiss-lang

En annen teknikk for å understreke den unike, spisse formen på stilettspikerne er å ramme inn de malte neglene med en kontrastfarge. Den imponerende stilettformen kommer til sin rett på denne måten og litt bredere negler ser optisk smalere ut.

Previous Post
Grå klinkersteinskiver gir fasaden til dette huset en dynamisk karakter
Next Post
Sy en lappeteppe – enkle instruksjoner for nybegynnere