15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gel negler natur er den mest elegante negletrenden for høsten: De vakreste negldesignene med et blikk!

Enten overdådig lakkert eller holdt enkelt og elegant, er vakre og velstelte hender det visuelle telefonkortet til hver kvinne. Imidlertid er ikke alle tiltrukket av strass og fargerike dekorasjoner, og naturlighet er noen ganger den største uttalelsen vi kan komme med. Akkurat som med sminke, gjelder mottoet “less is more!” Gjennom høstspikertrendene i år. Uten mye frills og i myke naken nyanser, er gel negler naturen i søkelyset for den kommende sesongen og får hendene til å skinne, spesielt i de kaldere månedene. Hvis du er en av de motejentene som liker enkle og naturlig vakre negledesign, så har du kommet til rett sted! I denne artikkelen har vi satt sammen de vakreste ideene for naturlige gel negler for deg, som er perfekte for enhver anledning. Korte, lange, matte eller babyboomer negler – vi vedder på at det er et passende utseende for enhver smak!

Baby boomer nail design gel negler naturlig farge

Rene hender og pent velstelte negler er ekte iøynefallende både på kontoret og på fritiden! Dessverre har vi ikke alltid tid til å male neglene våre selv noen få dager. Gel negler har hatt økende popularitet i årevis og er et utmerket, langvarig alternativ til konvensjonell manikyr. Du trenger imidlertid ikke å besøke neglesalongen hver måned for å gjøre dette – med riktig utstyr og litt øvelse kan du male dine naturlige gel negler selv. Og “naturlig” betyr ikke “kjedelig”. Bare fordi en manikyr er enkel, betyr det ikke at den må være mindre vakker. I tillegg kan de nøytrale tonene bæres fantastisk når som helst på året og til enhver anledning. Og det beste? Med denne trenden for gel negler, trenger du ikke lenger å bekymre deg for om negledesignet vil passe med antrekket ditt!

Gel negler natur er spiker trenden som alle fashionistas bør vite

Gel negler natur kort Lag dine egne negler med gel

For å få vakre, elegante naturlige gel negler, brukes neglelakk i myke nyanser som rosa, kremhvit eller beige. Imidlertid, før du maler neglene, anbefaler vi at du matcher neglelakkfargen til hudtonen din. Merkelig nok kan feil nyanse få huden til å se blekere og mer sprø ut. Men ikke bekymre deg – det er ikke så vanskelig i det hele tatt! Kvinner med en lysere hudtone velger rosa nyanser, mens kvinner med mørkere hud har det best med beige og pastellfarger. Ikke vær redd for å eksperimentere med fargene før du finner den perfekte neglelakken som virkelig får hendene til å skinne.

Den enkleste guiden for naturlige negler for den perfekte manikyr hjemme!

French Nails 2020 gel negler naturlig farge

Regelmessige besøk til neglesalongen kan være ganske dyrt. Heldigvis, med alle de nye spikerproduktene og settene, har det blitt superenkelt å rocke en salongverdig manikyr selv hjemmefra. Flere og flere produsenter tilbyr egnede UV -lamper og neglesett som å skaffe de perfekte naturlige gel neglene blir et ekte stykke kake! Riktignok er det hele litt mer tidkrevende enn å male neglene raskt, og du trenger litt øvelse. Men sluttresultatet ser mye hyggeligere ut, og du kan nyte den nye manien din i minst 3 uker! Og nå kommer den ultimate og enkleste guiden for naturlige negler!

Utstyr:

  • UV -lampe
  • UV -gel
  • Neglelakk i den fargen du ønsker
  • Filer og buffere

Og så enkelt er det gjort:

  • Avhengig av om du vil ha dine naturlige gel negler korte eller lange, bør du først bringe dem i ønsket form og lengde.
  • Skyv neglebåndet tilbake og glatt neglene med bufferen.
  • Påfør først et tynt lag med gelpolering og la det stivne i 2 minutter.
  • Mal deretter neglene med neglelakk og la dem tørke i 30 sekunder.
  • Påfør et nytt lag med neglelakk og la det tørke igjen i 30 sekunder.
  • Forsegl deretter manikyren med et tynt lag med grunnlag og la det stivne i 2 minutter. Og voilà – du har allerede de perfekte naturlige gel neglene!

Den tidløse klassikeren – French Nails 2020

French Nails 2020 negletrender gel negler naturlig lang

Hvis det er en spikerdesign som aldri vil gå av moten, er det uten tvil French Nails! Det er knapt en kvinne som ikke elsker en enkel, elegant og feminin fransk manikyr! Trenden ble inspirert av de franske kvinnene på 30 -tallet som ønsket et naturlig og rent utseende. Uansett om det er pastellfargede spiker eller i nakne nyanser som beige, rosa eller hvitt – den raffinerte stilen er nå så foranderlig at det er noe for enhver smak!

Gel negler naturlig glitter får hendene til å glitre

Gel negler natur negltrender høst vinter naken neglelakk med glitter

Naturlige gel negler er det perfekte lerretet for å legge til søte design og aksenter til vår manikyr. Og litt glitter kan gjøre mye – de glitrende designene setter hendene våre i rampelyset og negldesignet er ideelt for et offisielt, elegant utseende.

Moderne og elegante gelé negler i matt utseende

Gel negler naturlige matte spiker design ideer baby boomer negler

Høyglanset manikyr var i går – i år har vi på oss matt naturlig gelgel! Spikerdesignet er mye lettere å få hjemme enn du tror også. Alt du trenger er en spesiell toppstrøk. Velg en mild ombre negledesign for å gjøre utseendet enda mer spennende og interessant.

Gel negler natur: de vakreste negledesignene å etterligne

Hva kan være hyggeligere enn en enkel, lite vedlikeholdende, men likevel elegant manikyr? De naturlige lange gelnaglene ser utrolig sofistikerte og elegante ut.

Gel negler naturlige lange franske negler 2020

Disse enkle gelnaglene er selvfølgelig det sanne uttrykket for eleganse, klasse og stil

Gel negler natur instruksjoner trend gel negler

Leter du etter den perfekte manikyren for et bryllup? Da er disse naturlige gelnaglene med glitter akkurat det du trenger!

Gel negler former ideer for design av negler for korte negler

Noen ganger er mindre mer, og denne negledesignen for naturlige korte gelagler er et tydelig bevis på dette

Gel negler natur matte korte negler spiker design ideer

Legg til subtile aksenter som rhinestones for en super elegant, men enkel manikyr

Lag dine egne gel negler, selvfølgelig, French Nails 2020

Trenden med gel negler går helt klart i retning av naturlighet i år

Gel negler natur rosa korte negler maling franske negler negldesign

Lyse rosa nyanser sikrer et pent og rent utseende

Gel negler naturlige matte negler i mandelform lang

Skarp, elegant og lite vedlikehold – vi er ikke overrasket over at naturlige gel negler er så populære for øyeblikket!

korte negler maling gel negler naturlig korte

Prøv forskjellige nyanser for å få en ny og trendy manikyr hver gang

Mandelformede negler lange gel negler naturlig rosa

Previous Post
Grå klinkersteinskiver gir fasaden til dette huset en dynamisk karakter
Next Post
Sy en lappeteppe – enkle instruksjoner for nybegynnere