15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Polygel Nails: Her er alt du bør vite om den siste skjønnhetstrenden!

Enten det er fargerikt, enkelt, skinnende eller dekorert på en morsom måte – neglelakk er som klær for neglene våre, og en pen manikyr er sannsynligvis den enkleste måten å fullstendig runde av sommerantrekkene våre. Når vi besøker neglesalongen, har vi vanligvis to alternativer å velge mellom – enten akryl eller gel negler. Men en helt ny skjønnhetstrend gjør rundene, og det ser ut til at alle er besatt av det. Polygel negler er det siste utseendet i moteverdenen og skal kombinere alle fordelene med gel og akryl negler. Har du aldri hørt om det? Da er det på tide å endre det! Hvor lenge varer Polygel, og kan du lage polygel negler selv? Vi vil fortelle deg svarene på disse og mange andre spørsmål nedenfor!

Hva er egentlig polygel negler?

Mal negler rosa hvor lenge varer polygel

Neglemodellering har vært veldig populær i flere år. Selv om vi alle er kjent med akryl og gel, er metodene ikke egnet for hver spiker. Må vi da klare oss uten en pen manikyr? Selvfølgelig ikke! I noen uker nå har alt handlet om polygel negler på alle sosiale medier og internettfora. Alle motebloggere og negledesignere er like begeistret for negltrenden og med god grunn! Den nye metoden for negleforlengelser lover stabilitet og holdbarhet som tilsvarer akryl- og gel negler og er ment å kombinere det beste fra begge verdener. Polygel har en gelignende konsistens og beskrives best som en hybridformel. Det er en blanding av akrylpulver og klar gel som er tilgjengelig i alle mulige farger og nyanser.

Polygel negler fjerning hjemme kunstige negler fordeler

Spesielt hvis vi lager neglene våre selv, kan det fort skje at noe løper vekk når vi modellerer med akryl eller gel. Polygel er derimot lettere å påføre og smøres med en akrylbørste. Den største fordelen med negletrenden er at du rolig kan perfeksjonere polygelnegldesignen din før du bruker den kunstige neglen. Gelen presses ut av røret til en neglform, også kjent som en dobbel form, og plasseres deretter på neglene. Når den er børstet, blir den herdet akkurat som gelpolering med LED eller UV -lys. Ok, det høres ganske bra ut, men kan du gjøre polygel på korte negler? Svaret er ja! Med dobbel form kan gelen også enkelt modelleres for negleforlengelser, og takket være den myke konsistensen er den helt ukomplisert å forme.

Lag polygel negler selv: Det er så enkelt!

Polygel negler instruksjoner om hvordan du fjerner polygel hjemme

Vil du bytte til polygel negler, men du har ikke fått time i neglesalongen? Ingen panikk! Heldigvis er det ganske enkelt å bruke, og så lenge du har verktøyene du trenger hjemme, kan du gjøre neglene dine selv. Uansett om det er dyreprint negler, i neonfarger eller franske negler – det er absolutt ingen grenser for kreativiteten din når det gjelder negledesign med polygel! Følg våre trinnvise instruksjoner og få hendene til å skinne!

Nødvendig materiale:

 • Polygel i ønskede farger
 • Doble former (er alltid inkludert i polygel neglesettet)
 • Base og toppstrøk
 • Akrylbørste (følger også med i settet)
 • Slip -løsning
 • UV -lampe for herding

Hvordan lage polygel på korte negler Polynails Instruksjoner

Lag polygel negler selv:

 • Forbered først neglene dine for manikyren. For å gjøre dette, ta neglen i ønsket form, fjern neglebåndet og påfør et tynt lag med grunnlag.
 • Finn de riktige doble figurene for neglene dine fra polygel -settet. Pass på at spissen hverken er for stor eller for liten.
 • Trykk polygelen fra røret på neglens form og juster mengden avhengig av hvor lange neglene dine skal være.
 • Fordel nå polygelen jevnt med den fuktede børsten og glideløsningen, og modeller den til ønsket form. Siden gelen kan løpe ut senere når du trykker på den, må du ikke bruke den helt til kantene på spissen.

Polygel Nails instruksjoner korte negler forlenger hvilken metode

 • Trykk deretter lett på Dual Form på neglene og fjern overflødig polygel på sidene.
 • Fest den dobbelte spissen med klemmeklemmen som er inkludert i polygel neglesettet.
 • La polygelnaglene herde under UV -lampen i 60 sekunder.
 • Fjern forsiktig og sakte spikerformen.
 • Ta med polygel negler i ønsket form med en håndfil og neglesaks.
 • Påfør et tynt lag med toppstrøk og la polygelen herde i ytterligere 30 sekunder under UV -lampen.
 • Og voilà – polygelnaglene dine er klare!

Hvor lenge varer polygel?

Mandelformede negler det som kommer under polygel

Som allerede nevnt, er polygel negler en blanding av akryl og gel negler og overbevise med de beste egenskapene til de populære metodene. Selvfølgelig avhenger levetiden til manikyrene våre først og fremst av neglelengden og livsstilen vår. Som regel varer gelen imidlertid mellom 3 og 4 uker og må deretter fylles på nytt.

Hva er forskjellen mellom polygel og akryl og gel negler?

Polygel negler designer sommer negler 2021 trender

Vil du vite hvorfor polygel negler er bedre enn de velkjente metodene med akryl og UV gel? Polygel er en hybrid av begge teknikkene og skal egentlig kombinere det beste fra begge verdener. Siden akrylnagler ikke er veldig fleksible, kan de brytes av raskt. Og den som dette har skjedd med før vet hvor smertefullt det faktisk kan være. Gel negler varer vanligvis ikke så lenge som polygel og akryl, og hvis de fliser av må lakken fjernes helt. I tillegg er dine egne negler stresset når du arkiverer akryl. Med Polygel er alle disse problemene fortid! Så hvis du leter etter en negleforlengelsesmetode som er sterkere enn gel og ikke er så skadelig som akryl, så er du i gode hender med den nye skjønnhetstrenden!

Polygel negler fordeler: hvorfor du bør prøve den nye skjønnhetstrenden!

hvor forlenger polygel korte negler hvilken metode

Ikke rart at polygel negler er så populære akkurat nå! Metoden er preget av sin ekstreme stabilitet og gelen forblir nøyaktig der den er når den påføres. Dette lar deg bringe neglene i ønsket form i fred og ro. Det spiller ingen rolle om stilett eller mandelformede negler – alt er mulig med Polygel! Det har også stabiliteten til akryl og fleksibiliteten til UV -gel. Dette sikrer igjen at neglene er fine og tynne, men fortsatt stabile og fester seg perfekt til den naturlige neglen. Siden polygelen gir oss nok tid til å modellere neglene, blir arkiveringen også holdt på et minimum. Med alle disse fordelene med Polygel Nails, er alt du trenger å gjøre nå å ringe neglesalongen eller bestille et passende sett til hjemmet ditt og prøve skjønnhetstrenden med en gang!

Polygel negler designer negletrender sommeren 2021

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?