15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy neon negler: 8 flotte neonfargede negledesign for sommeren!

Som mange andre nittitalls skjønnhetstrender som vi elsker, er neonfarger helt øverst på listen akkurat nå. Fra neon øyenskygge til neonhår, det er så mange måter å leke med de lyse neonfargene. Vi forstår at disse fargene kan se for levende og merkbare ut i eller rundt ansiktet. Det er fortsatt en enkel og mer subtil måte å føle neon -trenden på: neon negler.

Neon negler er sommertrend 2021

Med sommeren i full gang, er nå den perfekte tiden å gi neglene en pop som umiddelbart vil få deg i feriestemning. Ta en titt på disse 8 måtene å bære neon negler og husk de beste ideene for din neste spiker design avtale!

1. Neon negler fransk

neon sommer negler fransk

På våren var Pastel French Nails veldig populære. Nå om sommeren er spikertuppene malt i iøynefallende neonfarger som rosa, oransje, gult og korall. Med neonfarger kan dine franske negler få en lys, moderne vri på kort tid.

Korte gel negler med neon kant

neon sommer fransk for korte negler

Hvem sier at du må gå for en enkelt neonfarge? Velg ikke bare én, men fem forskjellige nyanser! Seriøst, med neon -spiker -trenden på topp, er det ikke noe bedre tidspunkt å unne seg en neon regnbue mani. For å oppnå det muntre, sommerlige utseendet må du male hver spikertupp i en annen neonskygge.

V-formede franske tips

Neon negler fransk i oransje og neongrønt

Du kan tilpasse det franske negldesignet til neglens form. For eksempel, hvis du foretrekker å bruke neglene i en rektangulær form, kan du designe den franske spissen i en V-form. Med Sqoval og Almond Nails er det best å stole på den klassiske, avrundede smilelinjen.

Squoval -negler med franske spisser i korall 

neonrosa negler med franske tips

2. Neon negler med leo flekker

negler ideer neon kort

En annen kul negldesigntrend som sirkulerer på Instagram akkurat nå, er kombinasjonen av neonfarger og leopardutskrifter. De fargerike stripene som svarte leopardflekker deretter tegnes på er spesielle. Denne negldesignen kommer til sin rett på et grunnlag i naken tone.

Negledesign med neongul

neon negler gule med leo striper

Stripen skal løpe vertikalt over hele neglesengen. Leo -mønsteret blir deretter malt med svart over denne fargede stripen. Resten av neglene kommer vanligvis i samme nyansefarge.

Neon negler i rosa

neonrosa negler matt med leopardtrykk

Avhengig av hvor fargerik du vil at negledesignet ditt skal være, kan du velge en annen neonfarge for hver spiker. Med den lette grunnlaken ser det hele fortsatt harmonisk ut og ikke for dristig.

Neon regnbue negler i matt

neon negler matt med leomønster

3. Retro hvirvelspiker i neonfarger

Retro mønster i neonfarger på lange gel negler

Vi kan ikke snakke om negledesigntrender 2021 uten å nevne hip neon neglene i 70 -tallsstil! De er den ultimate løsningen for morsomme sommernegler som er lyse og Instagram-klare.

Bølgene starter og slutter på forskjellige steder

Negledesign i retrostil i neonfarger

En lys eller nakenfarget neglelakk brukes som base. Deretter tegnes smale og bredere bølgete linjer med en fin neglelakkbørste. Med den eksakte bølgeformen og antall farger kan du slippe dampen helt kreativt.

Swirl Nails gjorde deg umiddelbart i godt humør

neon sommer negler i rosa og gult med negativ plass

Denne negletrenden er ekstremt allsidig. Du kan enten legge til et kult design på hver annen spiker for å legge til noen aksenter, eller du kan trylle frem fargerike bølgete linjer på alle neglene.

Enkel virveldesign på ringfingeren

korte neon negler i rosa med glitter

4. Neon negler 2021: Fargerikt og abstrakt

neon negler fargerike med bladgull

Hvis du vil lage et neon -negledesign selv, kan et abstrakt design være akkurat noe for deg. De uregelmessige formene kan brukes til å skjule feil. Du kan velge to eller tre neonlakkfarger og kombinere dem for et iøynefallende fargeblokkerende utseende.

Abstrakte neon negler i rosa, blått og hvitt

neon sommer negler med abstrakt mønster i rosa og blått

Alternativt kan du bruke et hvitt neglelakk som en base for å sette neonfargene som aksenter. Det abstrakte negldesignet kan avrundes fantastisk med gullfolie og fine edderkoppgel -linjer.

5. Gradient neon negler

Sommer negler i neonfarger

Gradient negler, såkalte ombre negler, er ikke en ny trend, men utseendet kan også implementeres med neonfarger. Svarte neglekunstmotiver som skjell, sjøstjerner og palmer kommer til sin rett på denne fargerike bakgrunnen.

Neon negler i et ombré utseende

neon negler med en gradient mellom rosa oransje og gul

Den mest populære varianten for sommersømdesign er fargegradienten fra rosa til oransje til gul. Neglene minner om Tequila Sunrise Cocktail og ser like deilige ut. Den fargerike drinken tjente også som inspirasjon for denne dristige hårfargen.

Palmer er et populært motiv for sommernegler

neonkorall og gule negler med gradient

6. Matt neon negler

neon oransje stilett negler matt med ombre

Elsker du å være iøynefallende? Da er denne spikerdesignen noe for deg! Det matte utseendet er en trendy trend som får neonfargene til å fremstå myke og fløyelsrike i stedet for så lyse.

Sommer negler i et delikat matt utseende med neon -aksenter

korte neon negler matt i naken, rosa og oransje

7. Neon negler med glitter og negativ plass

neon negler med glitter svart og gult

Med et så lyst lakk på neglene, er noen ganger mindre mer. Du kan komme med en dristig uttalelse med et negativt mellomrom -utseende som bare inneholder én (eller to) neontoner. Med litt svart og sølvglitter kan du fremkalle en fin kontrast.

Neon oransje negler med glitter

Neon negler med oransje, glitter og svart

8. Korte neon negler – subtile og iøynefallende på samme tid

neongule negler med glitter

Vil du prøve manikyrtrenden sommeren 2021, men er ikke fan av for kompliserte negledesign? For dette enkle, men kule utseendet kombineres for eksempel en enkelt neonfarge, en lys naken nyanse og litt sølvglitter. Dette har fremdeles en magisk effekt og passer også godt til den geometriske nail art -trenden, som har hatt stor popularitet de siste årene.

neon oransje negler med glitter

Hvis du trenger enda mer inspirasjon for ditt neste negldesign, sjekk ut 90 av de vakreste gelspikeridéene for 2021 i denne artikkelen!

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?