15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blomstrer på balkongen – de vakreste blomstene for sommer og høst

Blomstrer-prakt-balkong-blomster-planter-skurtresker

Hver hobbygartner drømmer om en frodig blomstervisning på balkongen – fordi dette setter fargede aksenter, skaper et lykkelig humør og skaper en naturlig atmosfære. Med god planlegging kan uteområdet forvandles til en liten, bortgjemt hageoase som garantert vil trollbinde familie og venner.

Blomstrer på balkongen – trendfargene og blomstertypene for sommer og høst

Blomster-kombinere blomster på balkongen

I år er fargene hvit, gul og oransje / rød tydelig på moten – for det meste kombineres forskjellige typer blomster ton på tone. Takket være det store utvalget er det mulig å holde seg til en nyanse uten å måtte gi avkall på din egen favorittblomst. For en optimal effekt er blomsterpottene, hengende kurver og vindusbokser fargekoordinert med plantene – på denne måten dannes et harmonisk helhetsbilde.

Med disse vakre blomstene er blomstringen på balkongen garantert

Blomster på balkongen-hvit-klatring-jasmin

Hvite tyrolske pelargoner: De hengende pelargoniene nyter også stor popularitet i år og fortryller med sine lyse, snøhvite blomsterballer med mørkerøde øyne. De flerårige sommerblomstene er ufølsomme for vind og regn, vokser raskt og er ekstremt enkle å ta vare på. Den solfylte eller delvis skyggelagte beliggenheten er rett og slett perfekt for de opptil 100 cm høye pelargonien blomsterkaskader. Blomstringsperiode – mai til oktober

Petunia Star Jubilee / Crazytunia / – denne nye rasen er en absolutt hit i England. Den vakre blomsten med sine gyldne gule blomster med svart kant er et blikkfang på hver balkong. Den er lett å ta vare på, elsker solen og har en lang blomstringstid fra mai til oktober. Sommerblomsten er uansett vanskelig å finne på det tyske markedet – den er tilgjengelig fra anerkjente leverandører som f.eks Ahrens + Sieberz planteforsendelse tilgjengelig.

Climbing Jasmine er en lettstelt, kraftig eviggrønn plante med en blomstringstid fra mai til oktober. De hvite blomstene kan ganske enkelt ikke slippe øynene og kan løsne på enkle moderne husfasader. Blomsten når en høyde på opptil 120 cm.

Blomstrer på balkongen – disse sommerblomstene er ekte iøynefallende

Oransjerød sommerhibiskus på balkongen

Den trefargede vakre mallow / Abutilon / tiltrekker seg automatisk oppmerksomhet med sine store, klokkeformede blomster-tilgjengelig i en spennende fargemiks av hvit / gul / rød, vil containerplanten garantert skape en lykkelig atmosfære.

Oransjerød sommerhibiskus / Hibiscus rosa sinensis / – den populære beholderplanten presenterer seg i et nytt lys – med sine store blomster i en attraktiv oransjerød farge setter den aksenter på balkongen. Sommerblomsten er ideell for delvis skyggelagte steder, den når en maksimal høyde på 80 cm og blomstrer til begynnelsen av oktober.

Sylinderrenseren / callistemon laevis / i lys rød farge kan gjenkjennes av sine interessante blomster. Den eviggrønne badeplanten blomstrer fra juni til september og kan deretter dekorere vinterhagen fra oktober. Den når en høyde på opptil 120 cm og elsker solrike steder.

Blomster på balkongen – sylinderrenser

Prakt av blomster-balkong-brann-rød-sylinderrens

Trefarget vakker mallow – her vist blomster i brannrødt og gult

Blomster på balkongen-sommer-høst-malve

Blomster på balkongen – petunier i en hengende kurv

Blomster-balkong-ideer-petunier-stjerne-jubileum

 Trendfargene sommer / høst 2015 – gul og hvit – i en spennende fargemiks

Blomster-prakt-på-balkong-ideer-gul-hvit-kombinasjon

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!