15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Årets balkongblomst 2021 – Hvilke blomster hører hjemme på balkongen vår i år?

Nok en gang har forskjellige regioner i Tyskland valgt årets balkongblomster, og den ene er vakrere enn den andre! Så hvis du alltid er ute etter de siste trendene, kan du også gjøre det samme med plantene dine for utendørs bruk. I dag presenterer vi deg årets balkongblomst 2021, avhengig av region, hvor du kan velge en trendy og fremfor alt vakker balkong. Kanskje du finner en ny skjønnhet for å dekorere uterommet ditt i år.

Årets balkongblomst 2021 – Den vakre flammen geranium “Fescher Florian”

Fescher Florian er en blanding av hengende geranium og stående geranium

I en stressende hverdag kan det være vanskelig å holde balkongen og plantene i live. Fesche Florian kommer inn til rett tid. Det er en rase som er vanskelig å slå når det gjelder enkel omsorg. Denne balkongblomsten i året 2021 er værbestandig og robust og imponerer samtidig med sterke røde blomster. Og disse pynter uteområdet ditt gjennom hele sesongen!

Årets balkongblomst 2021 - Geranium Fescher Florian med røde blomster

Men som alle pelargonier krever krysset mellom hengende pelargoner og stående pelargoner mye vann, spesielt siden denne balkongblomsten i året 2021 foretrekker en solrik beliggenhet for å kunne produsere et spesielt stort antall blomster. På varme, tørre dager betyr dette vanning hver dag. Vannlogging må imidlertid for enhver pris unngås. Wilted blomster kan fjernes for å stimulere ny blomstdannelse.

Bivennlighet og varmetoleranse

Hver balkongblomst i året 2021 er insektvennlig

… dette er de to hovedtrekkene ved de øverste balkongblomstene i år – uansett region. Årets balkongblomst i 2021 skal ikke bare se pen ut, men også være lett å ta vare på (tross alt, på grunn av arbeidsstress har du vanligvis ikke for mye tid til plantene), tåler varme og fremfor alt fordeler natur. Følgende liste over trendblomster i år viser deg at dette er tilfelle.

Balkongblomsten i 2021 må være varmetolerant og lett å ta vare på

Når du har valgt din favoritt, kan du selvfølgelig kombinere den med andre blomster som du ønsker og på denne måten fremkalle fargerike arrangementer. Sørg for å velge planter med samme eller svært like krav og behov. Men nå kommer vi til vår liste over blomster med årets vakreste balkongblomster i 2021:

Årets balkongblomst 2021 i Bayern – Scaevola “Heavenly Duo”

Årets balkongblomst 2021 i Bayern - Scaevola Himmelsk duo i hvitt og lilla

Hva kan være mer egnet som balkongblomst av året 2021 enn en stasjonsvogn som symboliserer nasjonalflagget i farger. Den himmelske fargeduoen Scaevola i hvitt og lilla gjør nettopp det! De to variantene er spesielt bivennlige, noe som var en av grunnene til at gartnerne valgte denne blomsten som årets blomst. Det føles godt i bokser så vel som i potter og foretrekker et solfylt til delvis skyggelagt sted. Det tåler varme og korte tørre staver. Nyt en lang blomstringstid som varer til den første frosten!

Bidens “Flammbine” i Nord -Tyskland

Årets balkongblomst 2021 Bidens Flammbine pryder i gult og oransje

Denne typen Bidens er også et skikkelig blikkfang. Den kalles “Flambine” på grunn av de sterke gule og oransje nyansene og kommer på markedet i år. Selv om det også er ideelt egnet for kantbånd, anbefaler gartnere spesielt dette smykket til balkonger. Og der bør du velge hengende potter eller vindusbokser for balkongblomsten i år 2021, for da kommer de overhengende blomstene til den 30 til 40 cm høye planten til sin rett – fra forsommeren til senhøsten. Plasseringen skal være varm og solrik til delvis skyggelagt for full blomst, noe som også vil tiltrekke seg bier, sommerfugler og humler.

Hessen og Baden-Württemberg med Helianthus “Sunny Honey”

Helianthus Sunny Honey er trendblomsten i Hessen og Baden-Württemberg

Helianthus “Sunny Honey” er en mindre blomst som blir omtrent 60 cm høy. Det er ikke bare årets balkongblomst i 2021 i Baden-Württemberg, men også i Hessen. Plasseringen skal være solrik til delvis skyggelagt. I tillegg trenger balkongblomsten gjødsel hver uke. Da kan den utfolde sin fulle blomst til sen høst og også gjøre insekter lykkelige.

Årets balkongblomst i 2021 for Hessen og Baden-Württemberg føles veldig behagelig på balkongen både i grenser og i større potter, men er også egnet for senger. Den kan kombineres fantastisk med andre planter, men imponerer også med blomstene alene.

Sachsens skjønnhet i år: Craspedia globosa “trommelrulle”

Den gule Craspedia globosa er årets balkonganlegg i 2021 i Sachsen

Så enkelt og likevel så iøynefallende. De sfæriske blomstene til Craspedia globosa kan ikke annet enn å tiltrekke alles oppmerksomhet. Og hvis du vil prøve noe annet enn de vanlige pelargonier, petunier og fioler på balkongen, er årets balkongblomst 2021 for Sachsen akkurat det riktige valget. Uansett om det er i sengen eller i en planter – blomsten ser flott ut overalt og er også veldig lett å ta vare på. Hun foretrekker varme steder. Derfor er en solrik til delvis skyggelagt balkong ideell.

Trommestikken som solist eller kombinasjonspartner og aksent på balkongen

Hvis du vil motvirke bienes død med balkongblomsten i år 2021, er denne sorten, i likhet med forgjengerne, ideell for dette formålet. Det gir insektene en ideell matkilde – fra begynnelsen av juni til oktober. De ser veldig vakre ut både som solister og som aksenter midt i andre arrangementer.

Årets balkongblomst 2021 avhengig av region - det som pryder balkongen

Previous Post
Grå klinkersteinskiver gir fasaden til dette huset en dynamisk karakter
Next Post
Sy en lappeteppe – enkle instruksjoner for nybegynnere