15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vis virkelig fram tillandsias og andre luftanlegg

tillandsia og andre luftplanter står-tre-spiral

Vi elsker Tillandsias og andre luftanlegg. Vi har allerede publisert mange artikler om det her på nettstedet vårt, men det er fortsatt noe du kan lære om å ta vare på det. I dag ønsker vi å se på plantene i hengende beholdere. Ja, du vet, disse trenger ikke jord for å vokse. Gi dem god plass til fleksibilitet! Kanskje du har et passende sted for det, for eksempel på terrassen din, eller?

Heng opp tillandsias og andre luftanlegg

tillandsia og andre luftplanter istappoptikk sandide

Tillandsias og andre luftanlegg kan plasseres i mange forskjellige typer fartøyer. Derfor har du mange alternativer å velge mellom. Hva må du være spesielt oppmerksom på? Du må velge en skjermtype som passer best for din stil. Hengende belger er utvilsomt en av de mest populære løsningene.

Fest tillandsias og andre luftplanter til veggen

tillandsia og andre luftplanter dekorative-vegg-tre-plater-metall

Beholderne kommer i forskjellige nyanser. Vi elsker disse fra CorPottery. De er laget for hånd. De er ikke glassert, men de fortryller med sin jordiske karakter. De absorberer væsken perfekt, og du kan være sikker på at de ikke vil råtne etter vanning!

Original beholder til veggen

tillandsia-og-andre-luft-planter-vegg-dekorasjon-inspirasjon-hage-interiør

Du kan finne mange forskjellige blomsterpotter med super interessante design. De henger på tau og er designet i slående farger. Vi kan nesten ikke tenke oss en mer festlig kombinasjon av farger og mønstre enn denne fra Makrame Hanging Plant Containers. Dette ble malt for hånd, og du kan plassere Tillandsia eller andre planter du ønsker i det.

Glassballer som terrarium for luftanlegg

tillandsia-og-andre-luft-planter-glass-ball-terrarium-hengende

Hvorfor må du begrense deg til en blomsterpotte når du kan ha tre? Trioen med hengende luft-plantebeholdere er dekket med et slående rosa belegg og kommer med en overflod av naturlige hampestrenger for oppheng. Denne løsningen er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Det skiller seg også ut på grunn av den trendy pastellfargen.

Tillandsias og andre luftanlegg – metallbeholdere av metall

Metallgryte kule designideer

Geo -plantene er veldig populære, og Himmeli -kunsten inntar en fremtredende plass i deres verden takket være den spesielle karakteren. Vet du egentlig hva Himmeli er? Dette er tradisjonelle finske ornamenter. De er vanligvis laget av halm og brukes som julepynt for å dekorere juletreet. I den moderne versjonen er de ofte laget av metall og brukes til å holde luftsystemer. Vi kjenner igjen disse motivene fra plantebeholderne av messing, wire og skinn som er vist her. Resultatet er så geo og så fantastisk!

Den unike formen er bare en av de mange egenskapene du kan elske med Himmeli plantebeholdere. Du kan velge et bestemt materiale, for eksempel messing, aluminium eller kobber. Når det gjelder omsorg for tillandsia, bør du imidlertid vite at kobberet er giftig for noen varianter. Derfor bør du være forsiktig når du bruker den.

Det neste eksemplet symboliserer karakteren til moderne hengende plantebeholdere. Disse modellene gir veldig god ventilasjon. På grunn av dette kan du enkelt vanne blomstene uten at de råtner.

Tillandsias og andre luftanlegg – plantemaskiner som henger på kjeder

Air plants terrarium omsorgstips ideer

Leter du etter den perfekte luftverksholder, har du støtt på slike planter på kjeder? Vi er bare gale på dem! Disse hengende metallplanterne fra INSEKDESIGN har et så fortryllende vintage -utseende. Skålene er laget for hånd av kobber eller messing ved hjelp av århundrer gamle metallspinnteknikker og hengt med kjeder!

Her ser vi mini to-lags modeller laget av farget glass. Disse hengende plantepottene ble opprettet av SNL Crations. Fordelene med en slik blomsterbeholder er mange. På den ene siden holder den plantene i stil, så fanger den solen godt og gir interiøret glans og glans.

Unike plantebeholdere for luftanlegg

Plantekrukke original idé design

Vi ender opp med to hengende luftsystemer som er minneverdige. De ser ut som moderne pendellamper som stjeler showet. Disse er laget av garn med giftfrie bindemidler. De viser stor utholdenhet og er vanntette. De bringer mye kreativitet og farge inn i atmosfæren.

Vil du tildele luftfabrikken din en sentral rolle? Legg dem deretter i en hengende beholder. La planten nyte rampelyset!

Eksemplet her fra Peacocktaco kan beskrives som en “luftplantekule”. Små “babyer” vil vokse ut av det. De vil bli større, blomstre og legge til mer farge på rommet ditt.

På slutten av dagens artikkel vil vi gi deg noen tips. Sørg for at du velger et sted for luftanlegget ditt hvor det vil få nok lys.

Enten du holder luftanlegget innendørs eller utendørs, husk at det indirekte lyset ofte er best. Hvis du vil lære om andre spesifikasjoner for luftplanter og deres ideelle vekstforhold, inkludert belysning og temperatur, oppfordrer vi deg til å bla gjennom våre tidligere innlegg. Vi ønsker deg mange hyggelige timer hjemme med luftplantene dine!

Luftplantene er enkle å ta vare på og derfor godt egnet for nybegynnere

Pots tillandsia lim ideer som fikser omsorg

De kan arrangeres både innendørs og utendørs

hengende plantepotter keramikk fin idé

Tillandsias og andre luftplanter – hengende belger

Ideer i design av trepotter, vakker, stilig original

De er en kul gaveide til den nye leiligheten

Luftplanter hengende blomsterpotter

De tar liten plass og passer derfor i selv den minste stuen

Plantekrukke som henger opp rosa hyssing

Kule design for innovative plantepotter

Plantekrukker Tillandsia rosa farge vakker design

bygget tillandsia for å dyrke vakre luftplanter binder

Blomsterkrukker ideer metall design display

Sett luftplanter i rampelyset

hengende blomsterpotter lite metallglass

riktig blomsterpotter omsorgstips ideer

Previous Post
Brygg ditt eget øl – Hvordan lage din egen favorittdrink med humlesmak
Next Post
Lag kreative påskeemballasje av stoff, papir og poser og pakk vakkert påskegaver