15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg en balkongsofa: tips og DIY -ideer for en sofa fra paller

romantiske ideer balkong sofa palett belysning

Bor du i en byleilighet og har ikke hage eller romslig terrasse? Det betyr imidlertid ikke at du må klare deg uten et komfortabelt sete ute. Det eneste som kreves her er en balkong. Mange leiligheter og leiligheter har minst et lite uteareal som ofte bare brukes som bod. Imidlertid har balkongen mye mer å tilby enn bare ekstra lagringsplass. Der kan du plante vakre balkongplanter og lage et koselig hjørne for å sitte og slappe av. Fordi det er mye hyggeligere å ha kaffe og spise frokost på balkongen når været er fint. Så hvis du har bestemt deg for å gjøre balkongen til et fint sted å sitte, trenger du noen loungemøbler. En balkongsofa sørger for ren avslapning og kan skape en flott avslapningssone selv i det minste utearealet. Du kan til og med bygge sofaen til balkongen selv hvis du bruker noen få paller eller trekasser.

I dagens artikkel har vi samlet flotte designideer og tips for balkongsofaen. Vi forklarer hvordan du kan bygge en sofa av paller selv og presentere noen gode ideer til inspirasjon. Du kan også se på interessante innredningstips for små og store balkonger i vårt bildegalleri.

Balkongsofa laget av paller

design ideer balkong sofa bygge paller

Balkongmøbler kan være ganske dyre, spesielt hvis du trenger et komplett sett med sofa, bord og stoler. Med litt dyktighet kan du imidlertid også bygge noen elegante loungemøbler selv. Euro paller er det perfekte materialet for dette. Dette kan brukes til å bygge minisofaer for den lille balkongen samt store hjørnesofaer for større utearealer. Den tilgjengelige plassen spiller derfor en avgjørende rolle.

enkel balkong sofa bygge deg selv paller

En balkongsofa laget av paller er ikke bare billig, den ser også veldig elegant ut. Det gir balkongen en spesiell sjarm og gir et rustikt preg. Du kan enten la pallene ligge i deres naturlige utseende eller male dem i hvilken som helst farge slik at sofaen matcher utformingen av balkongen.

DIY pallesofa til balkong

DIY pallemøbler balkong sofabord

Det er mange varianter for en sofa laget av paller. Avhengig av ledig plass, kan du enten bygge et lite sete for en eller to personer eller en komfortabel hjørnesofa. Når det gjelder høyden, er det også forskjellige alternativer å velge mellom.

pallemøbler balkong sofa salongbord diy

For en høy pallesofa trenger du to eller tre paller, som er stablet og skrudd sammen for et bedre grep. En ryggstøtte kan også legges til hvis du ønsker det, hvis du løsner topplaten på en pall og installerer den vertikalt i sofaen.

diy møbler euro paller balkong sofa møbeltrekk grå

En lav balkong -sofa fra en enkelt Euro -pall fungerer mye lettere og uten skruer eller sager. Imidlertid, hvis du bruker paller til å bygge utemøbler, må du behandle dem på riktig måte på forhånd. Først må kantene på Euro -pallen slipes og deretter grunnes med vanntett maling. Det valgte trekket bør også være egnet for utendørs bruk.

Polstring for balkongsofaen

pall sofa balkong diy trevegg vertikal hage

Putene til utemøbler bør ideelt sett være vannavstøtende slik at de ikke tar opp fuktighet. Trekket må også være avtagbart og vaskbart slik at balkongmøblene alltid ser rene og friske ut. Når du velger, må du kontrollere at putene er komfortable og gir optimal komfort.

liten balkongmøbler DIY pallesofa

Et stort utvalg av møbeltrekk og sitteputer til balkongsofaen er tilgjengelig når det gjelder farge. Dette lar deg designe balkongen din i en bestemt fargepalett eller bare legge til noen aksenter her og der med forskjellige farger, motiver og mønstre. Sofaens puter er et godt alternativ for dette.

Bygg en sofa selv av paller

maritime møbler balkong sofabord paller blå

Vil du bygge en pallesofa til balkongen? Deretter må du først bestemme de eksakte dimensjonene og deretter beregne antall Euro -paller som kreves. Standardstørrelsen på pallen er 800 x 1200 mm og høyden er 144 mm. Om nødvendig kan imidlertid de enkelte delene løsnes eller settes sammen. Du bør ikke nødvendigvis kjøpe nye paller til utendørs bruk. Brukte Euro -paller er billigere og kan raskt og enkelt oppdateres med en lakk.

pall balkong sofa på hjul pluss bord

I tillegg til din balkongsofa laget av paller, kan du bygge et salongbord hvis det er nok plass. Utemøblene kan fortsatt utstyres med hjul for å gjøre den mobil. Dette er imidlertid en egnet løsning bare for store balkonger eller terrasser.

DIY balkong sofa laget av trekasser

diy balkong sofa trekasser personvern skjerm tre eventyr lys

Hvis du har noen gamle trekasser i stedet for paller, kan disse også gjøres om til komfortable sofaer for balkongen. Boksene må imidlertid være stabile og tåle stor vekt. Vi har samlet noen ideer nedenfor.

balkong sofa diy treboks lite område ideer

diy balkong sofa tre benk ideer balkong møbler billig

balkongmøbler billige ideer oppbevaringsboks sitteputer

DIY -ideer som inspirasjon for en balkongsofa laget av paller

balkong sofa diy paller hvite balkongplanter

Det viktigste du trenger for et godt DIY -prosjekt er inspirasjon. Derfor har vi plukket ut noen inspirerende DIY -ideer for sofaer laget av paller som du kan gjenskape til din egen balkong. Vi håper du liker å surfe og lykke til med det valgte pallesofaprosjektet!

balkong sofa bygge pall lagringsplass praktisk

balkong sofa euro paller balkong møbler billig

hvit balkong sofa pall salongbord glassplate

hjørnesofa balkong diy ideer romantisk design

diy sofa balkong pall polstring utendørs bruk

balkong design blå hvit mini balkong sete

mini balkong setepaller blå myke puter

høy balkong sofa lite sete

balkong sete trekasser malt hvite sitteputer

liten balkong sofa laget av paller diy

Lag din egen balkong sofa maling paller hvite

DIY balkong sofa bygge tre malt hvit

balkong sofabord på ruller laget av euro -paller diy

balkongmøbler billig bygge selv paller med hvit lakk

pall sofa balkong salongbord trekasser oppbevaringsplass

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere