15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Liten balkong: ideer til koselige salongområder med en stilig dekorasjon

En liten balkong er en stor utfordring. Men med disse tipsene kan du gjøre selv smale uterom vakre. Med riktig dekorasjon, passende utvalgte balkongplanter og belysning, kan du gi dem en oppgradering.

Liten balkong: dekorasjonsideer i middelhavsstil

Liten balkongdekorasjonsideer flisvegg og hengende planter

En murvegg ser ofte bar og ubehagelig ut. Veggfliser i blått og hvitt skjuler vellykket den mørke og bare veggen og får deg til å drømme om havet og sommeren. Et tregulv i sandfarge sørger for komfort på varme sommerdager. Perfekt for dette: lene et sammenleggbart bord mot veggen og legg til to klappstoler med trekk av naturlige materialer. Eksotiske planter i leirgryter gir personvern og gir interiøret en fin finish.

Tips: For å spare plass kan du ordne alle møblene på rad.

Ideer til små balkonger: hva du skal gjøre med en loggia?

Lag ideer til små balkonger koselige med mosaikkfliser og veggdekorasjoner

Loggia er et viktig arkitektonisk element i den italienske arkitektoniske stilen. I prinsippet er det en vindbeskyttet balkong med to sidevegger, hvor du kan lage din grønne oase. Det sier seg selv at plantene er en viktig del av designet, men hvilke planter passer for en loggia? Det avhenger selvfølgelig av kompassretningen. I utgangspunktet føles Middelhavet og eksotiske planter spesielt komfortable i en solrik beliggenhet. Bunndekke og noen prydgresser er egnet for skyggelagte områder.

Tips: Hold møblene nede i det vesentlige. Møbler med et enkelt formspråk og naturlig farge passer på den lille balkongen. Sett laget av tre med matt overflate er best.

Balkong med en liten salong

Som planter til små balkonger og pallemøbler

Lave salongmøbler er malplassert på balkongen? Egentlig ikke sant. En sofa på gulvnivå er ideell hvis utsikten ikke er spesielt fin, eller hvis du ikke kan skjerme utsiden fra nysgjerrige øyne (for eksempel fordi bygningen motsatt er veldig tett). I stedet for å se på naboene, kan du lage din egen personlige oase med de riktige dekorasjonene og plantene. Pynt sofaen med mange puter, sett en lykt med et LED -lys på den ene siden og flere potteplanter på den andre og voilà! Det koselige salonghjørnet er klart.

Tips: Du kan bygge en hagesofa og et salongbord selv av paller.

Balkongsalong for to

Hva som passer på en 3 kvm balkong Ideer til dekorasjon og design

Mange balkonger har en nisje på den smale siden. Dette er et passende sted å lage et koselig salongområde for to. En dyp benk med høyt ryggstøtte, et par myke polstrede puter og flere fargerike pynteputer sammen med et lite salongbord danner en komfortabel duo. Der kan du drikke et glass vin med partneren din om kvelden og slappe av med en bok i hånden i løpet av dagen.

Tips: Et utendørs teppe innrammer sittegruppen spesielt pent. Hengende dekorasjoner som fuglebur og vindklokker er et plassbesparende alternativ til bord- og veggdekorasjoner.

Små balkongideer: Sett opp med en hengekøye

Det som passer på en 3 kvm balkong smal hengekøye

Hvis balkongen virkelig er veldig smal, kreves kreativitet i designet. En tverrhengende hengekøye sparer plass og kan med hell erstatte salongruppen. Den har en annen avgjørende fordel: når den ikke er i bruk, kan den lagres i et skap og tar ikke plass på balkongen.

Det som passer på en 3 kvm balkong med glass

Hengekøyer er også egnet for balkonger med glass. Du kan deretter henge den høyere enn vanlig og nyte utsikten fra balkongen. Vær imidlertid forsiktig når du henger den opp.

Tips: Riktig dekorasjon som planter, skjell og figurer av drivved gjør balkongen hjemme til en eksotisk øy. Et teppe gir atmosfæren en hjemmekoselig karakter og skaper en sømløs overgang mellom interiøret og den innglassede balkongen.

Hvilke planter for en liten balkong?

Hvordan kan jeg forskjønne balkongen min med planter?

Selv om du ikke har en grønn tommel, kan du gjøre balkongen til et grønt paradis. Høye potteplanter gir også personvernbeskyttelse for balkongen, mens lavt bakdeksel får balkonghagen til å se naturlig ut. Urter og krydder gir en behagelig duft, tiltrekker seg bier og holder mygg og fluer unna. En balkonghage har også fordelen at den tilbyr naturlig personvern og solbeskyttelse.

Hvordan kan du gjøre en liten balkong vakker? Alt avhenger av riktig dekorasjon

Gjør-det-selv-ideer til små balkonger

En liten balkong som bare er noen få timer om dagen i solen er vanskelig å sette opp. Stol på møbler i dristige farger: oransje, gult og grønt gir den feriefølelsen til balkongen. Du kan også skape et lykkelig humør med dekorasjoner. Puter med blomstermønstre og eksotiske motiver gir variasjon. Lyktene i et gammelt utseende i metalliske farger reflekterer lyset og har en veldig dekorativ effekt.

Sett opp en smal balkong og plant veggideer

Alternativt kan du også plante en sidevegg. Så du vil nyte din egen personlige grønne oase midt i storbyen. En vegg med planter har flere fordeler: Den har gode isolerende egenskaper, gir personvern og sparer plass. Dette gir deg mer ledig plass til møbler på balkongen.

Ideer til små og smale balkonger med benk og potter på veggen

Hvis du skal sette opp en smal balkong, kan du spare plass med en benk. Avhengig av lengden, tilbyr den sitteplasser for 4 til 6 personer. Det er plass under benken for hagetilbehør, lykter og pyntegjenstander. Så du kan bare legge de tingene du trenger på bordet og ha alt annet innen rekkevidde.

Hvordan kan jeg forskjønne balkongen min? Maritim dekorasjon

Liten takterrasse satt opp ideer for døren og for planter

Lurer du på hvordan du skal forskjønne den lille balkongen din? Velg deretter et maritimt tema. Mal altandøren blå, heng middelhavsplanter i blomsterpotter og pynt balkongen med tau.

liten og smal balkong hvilke møbler og hvordan man kombinerer

For en eksotisk utseende balkong, stol på palmer, bregner og eksotiske prydblader. Balkongmøbler laget av mørkt tre eller smijern og puter med fargerike mønstre vil effektivt fullføre utseendet.

Sette opp minibaren på den smale balkongen Ideer for en sommeroase

Liten, men fin. Du kan ha en funksjonell, men stilig balkong ved å møblere den sparsomt. To barkrakker av tre, flere eksotiske potteplanter og et tregulv fra Bangkirai gir et snev av det eksotiske til balkongen.

Sett opp en smal balkong med solbeskyttelse og en klappstol

Hvis du vil sitte på balkongen med venner, kan foldestoler av tre (matchende gulvet) og linstoff gi ytterligere sitteplasser.

som planter til små balkonger eksotiske bregner og gress

Du kan også flislegge gulvet på en smal balkong. Velg jordfargede fliser, himmelblå møbler og planter med mørkegrønne blader for å etterligne det hippe jungelutseendet.

Liten balkong komfortabelt innredet med en hengende stol

Hvis du glaserer balkongen helt, kan du klare deg uten værbestandige møbler. Stol heller på en smal hagebenk laget av massivt tre og en hengestol som du kan henge på taket. Dekorer balkongen med stilige glass- og metalllykter.

sette opp en smal balkong tips for møbler

Har du kjæledyr? Da har du sikkert et sikkerhetsnett. For å distrahere blikket kan du lene en trestige mot en vegg og ordne forskjellige potteplanter på den.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer