15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg et utendørs kjøkken og design det på en moderne måte – Friske ideer for stilige utearealer

utendørs peis på kjøkken med sofa i uteplass med tretak kjøkken skapgulv ved siden av plen

Ideene til et utendørs kjøkken blir stadig mer populære. Flere og flere mennesker lærer hvor praktisk og underholdende det kan være når de bygger sitt drømmekjøkken. Et prosjekt som dette trenger imidlertid ikke være dyrt. Hvis du bygger et utendørs kjøkken selv, kan det være rimelig og en god investering for hjemmet ditt. Alt du virkelig trenger for dette er litt mer plass i hagen eller i bakgården samt litt kreativitet for kjøkkendesignen til drømmene dine. Av denne grunn har vi satt sammen noen moderne og inspirerende forslag til deg i dette innlegget. Uansett hva du tenker deg for ditt personlige kjøkken, er du sikker på å lage mat og chatte i mange timer der. Din familie og venner vil sette pris på din innsats tilsvarende, og du kan bli deres favorittgiver når de bygger ditt vakre nye utekjøkken.

Bygg et sofistikert utekjøkken

Solparasoller for skygge over U-formet lite utendørs kjøkken bygd ved siden av bassenget

Når du planlegger utekjøkkenet ditt, har du flere alternativer. De vanligste designstilene er kjøkkenøya, en U-formet øy og en L-formet variant. Hva du legger på kjøkkenøya er helt opp til deg. Noen ideer for et utekjøkken for baseøya ville være en gassgrill, vask og et lite matlagingsområde. Dette bør være tilstrekkelig for en og annen lett koke. Imidlertid tilbyr en U-formet kjøkkenøye mer plass til grill, vask, litt lagringsplass og mer arbeidsflate. På grunn av sin kompakte form, passer den også i en liten hage. Designet lar deg underholde gjestene dine mens du lager mat. L-formede kjøkkenkroker for utendørs bruk er vanligvis større og gir mye mer plass til matlaging.

frittstående kjøkkenøy i hvitt med mange rustfrie skuffer ved siden av et stort hus

Delen av gassgrillens utendørs kjøkken kan være på kortsiden av “L”, mens den lengre siden kan inneholde en vask, kjøleskap, lagringsplass og annet tilbehør. Men hvis du velger å bruke en kjøkkenøy som denne, må du også ta andre beslutninger. Du kan ha en variant som er skreddersydd for deg, eller bruke et ferdiglaget kjøkkendesign.

rustikk kjøkkenøy med gassgrill av rustfritt stål plassert midt i hagen

Hvis du bygger og tilpasser et utendørs mursteinskjøkken, kan du legge granitt, skifer eller andre unike materialer til det. Forhåndsbygde versjoner er billigere og kommer i en rekke konfigurasjoner og stiler. Sørg imidlertid for å velge materialer som tåler klimaet der du bor.

Stil og funksjon i ett

Bygg en benk av naturstein og høye stoler som en del av et moderne utendørs kjøkken

Nå som du har valgt designet ditt, er det på tide å velge kjøkkenutstyr. En gass- eller kullgrill er vanligvis en nødvendighet. Du må bestemme hvilken variant som passer deg best og hvilken type som passer budsjettet ditt. Griller kan variere fra veldig rimelig til veldig dyrt. Andre kjøkkenideer inkluderer vasker, kjøleskap, ekstra kjøkkenutstyr og mer. Noen velger å sette et kjøleskap under matlagingsområdet. Å legge til flere gassbrennere kan også hjelpe deg med å forberede et godt avrundet måltid, for eksempel. Om du trenger en ovn, avhenger av hvor mye du forventer av utekjøkkenet ditt.

utendørs belysning for underholdning i rommet med tak- og matlagingsområde

Ikke glem å installere riktig belysning. Ideer for belysning på utekjøkkenet inkluderer en stemningsfull atmosfære med myke hvite eller fargede lyspærer, samt sol- og LED -belysning som gir deg lysstyrken du kan trenge for matlaging etter solnedgang. Når du bygger utekjøkkenet ditt og går gjennom ideer, ikke glem å legge til sitteplasser i spisestuen for familie og venner. Det er også morsommere å lage mat når alle kan delta i hele prosessen. Fremfor alt, men velg sitteplasser som er komfortable og egnet for bespisning.

minimalistisk design for utekjøkkenet og subtil belysning under benken med barkrakker

Barstoler kan fungere godt hvis du har en høy benkeplate. Et annet alternativ er å sette opp et utendørs spisebord i nærheten. Hvis du bor i et område hvor det blir kaldere om vinteren, kan du vurdere å legge til en peis. Så du kan holde alle varme mens du nyter kjøkkenet utendørs. Hvis du har varme somre, kan du også bruke paraplyer eller et annet dekke eller kalesje for å skygge området. Hvis du synes det regner ofte, kan du legge til et vanntett deksel for å beskytte investeringen.

Nøytral kjøkkendesign

uteareal utendørs kjøkken bygget under trapperom utstyrt med kjøleskap

Kombinasjonen av hvitt og grått står for eleganse og gir utekjøkkenet et sofistikert utseende. Balansen mellom lyse og matte farger gir også den perfekte setting for uformelle sammenkomster og mer festlige anledninger. Et tomt rom er bare et område du kan dekorere på en stilfull måte som passer din smak. Få mest mulig ut av kjøkkenområdet ditt under trappene, og gjør det for eksempel til et minikjøkken, som imponerer med sin ryddig stil og en åpen, luftig atmosfære.

utekjøkken i mørke grå og svarte nyanser kombinert med planter

For eksempel har et mørkt kjøkken rolig, myk energi og potensial til å være utrolig romantisk. Det er nesten fascinerende å se hvor godt de svarte og gråene smelter sammen med det grønne utendørs. Hvis du virkelig elsker å underholde og imøtekomme dine gjester, er et stort utekjøkken med rikelig med benkeplass ment for hjemmet ditt. Terskap, for eksempel, tilpasser seg de naturlige omgivelsene, og en nøytral benk sikrer at kjøkkenet føles moderne.

kjøkken benkeplate av marmor med elementer laget av rustfritt stål på utsiden

Hvis hjemmet ditt er i et område med sporadisk eller regelmessig regn, er et dekket utendørs kjøkken det smarteste alternativet. Dette gir deg muligheten til å nyte en hyggelig middag i et moderne miljø uansett vær. En marmorbenk fortsetter å være et virkelig eksepsjonelt valg for en bakgård som trenger et snev av berikelse. Når den luksuriøse og velstående effekten av denne natursteinen kombineres med stålelementene, får du et misunnelsesverdig uterom.

Å bygge et utendørs kjøkken – nye trender

friskt utseende gårdsplass med kjøkkenkrok og benkestoler

Et utekjøkken kan også føles som en utendørs stue hvis du for eksempel legger til en komfortabel sofa og salongbord. Du lager et koselig salonghjørne, som du perfekt kan utfylle med en liten peis og rikelig med drikke. De halvåpne kjøkkenene er et fint kompromiss hvis du ikke investerer i et andre kjøkken, men fortsatt vil ha en utendørs matopplevelse. Et slikt kjøkken vil tjene deg hele året uansett værforhold. Men når det blir for kaldt, kan du lukke kjøkkenrommet, og så snart klimaet varmes opp, kan du åpne det igjen. Det naturlige innslaget av tre skaper et elegant interiør som føles veldig organisk og etterligner naturen. Men du kan også velge det edle sølvutseendet og nyte den myke glansen.

luksuriøst kjøkkeninnredning i beige med pizzaovn og designbord i hvitt ved siden av bassenget

En gråhvit palett er også ideell hvis du vil bygge et moderne utendørs kjøkken som viser minimalismens stil i en elegant og behersket setting. Selv et mindre kjøkken kan være forlokkende hvis det har riktig innredning som du kan føle deg komfortabel med. Et fantastisk kjøkken i betong eller naturstein er et uimotståelig prosjekt for huseiere som ønsker å beholde omgivelsene så naturlig som mulig. Teksturen til en stein er et allsidig element som vil gjøre kjøkkenstasjonen din til en tidløs fryd.

fargerik, urban takterrasse med utekjøkken foran bybildet

Ulike kombinasjoner av stein og fliser skaper også et veldig balansert utekjøkken, som er et hyggelig sted for et sosialt møtested på grunn av sin dynamiske stil og harmoniske utseende. Du kan hoppe helt over de nøytrale tonene og finne lykke med et fargerikt kjøkken på taket som hyller varme og muntre farger. Den trendy stilen vil appellere til yngre gjester og de som liker munter innredning.

Riktig kjøkkendesign

moderne hus med gassgrill utendørs trekjøkken og stropper

Du kan bygge et elegant utekjøkken med et polert og sofistikert utseende som står i sterk kontrast til det pulserende grøntområdet rundt det og fungerer som et rolig, beroligende og fredelig element i hagen din. En benkeplate i stein eller rustfritt stål vil sikkert være en veldig rå og industriell komponent i ethvert utendørs kjøkken og gir hele plassen et bemerkelsesverdig sterkt og kult utseende. Det fine med å bruke stein eller metall er at de enkelt kan kombineres med andre materialer og andre farger, slik at du kan beholde den dekorative friheten og alltid stole på et interessant element for å stå i sentrum..

flott utekjøkken i rustfritt stål med grill og veggbekledning laget av naturstein

Hvis du har et dekket utendørs kjøkken, ikke glem å dekorere taket. Polert tre eller stein kan være et fantastisk og iøynefallende valg som forbinder spisestuen med den koselige sittegruppen og forbinder dem med en gjensidig følelse av varme. Blandingen av rustikk og moderne er et fantastisk funn som kombinerer det beste fra begge dekorative stiler. Selv om de kan virke som det helt motsatte ved første øyekast, har de makt til å skape en annen atmosfære.

Kombiner utekjøkken i rustfritt stål

bygge og designe et utendørs kjøkken med et gassgrill spisebord i hvitt moderne kjøkkendesign

For et hjem i byen eller i forstedene er et urbant utendørs kjøkken en fantastisk idé. Bruk av rustfritt stål på kjøkkenet ditt skaper et profesjonelt utseende. Materialet gir deg grunnlaget for alt nødvendig utstyr som du kan lage mat utendørs på varme ettermiddager. For ikke å snakke om rengjøringen. Det er virkelig et verdig materiale, og dets industrielle stil er et klassisk valg som du alltid kan stole på for flotte resultater.

ultramoderne l-formet utekjøkken bygget i rustfritt stål og tre i den solfylte hagen

Kombiner rustfritt stål eller tre med en mørk benk for et kjøkken som tilbyr en elegant atmosfære. Kombinasjonen åpner rommet visuelt og gir deg nok flat overflate til å jobbe. For eksempel, for å legge til variasjon og appellere til et lite kjøkken, må du sørge for at sittegruppen står i kontrast til resten av innredningen. En unik kombinasjon av tre og rustfritt stål er et godt valg som kan passe perfekt inn i de naturlige grønne fargene i omgivelsene.

flislagt utendørs kjøkken med jernstoler og stort matlagingsområde med grill

Et utendørs kjøkken er den ideelle måten å krydre hagen eller gårdsplassen på. Dette er en flott måte å skape et fantastisk sted for underholdning av gjester eller vertskap for familiesammenkomster. I tillegg trenger du ikke å være en profesjonell kokk for å nyte et utendørs kjøkken. Kjærligheten til mat og de moderne møblene vil sikkert være nok for dette. Kjøkkenet vil sikkert raskt bli sentrum for sosiale sammenkomster. På grunn av dette sier det seg selv at du noen ganger ville ta disse med deg ut. Hvis du har sett på vårt utvalg, finner du ut at det er mange måter å style kjøkkenet på. Hovedfokuset er hovedsakelig på å holde dette området friskt og moderne.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)