15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plastikkirurgi forynges med 3 år i henhold til de siste testene

blomster-kvinner-ansikt-plastikk-kirurgi-hud

de plastisk kirurgi forynges bare med 3 år. En ny undersøkelse fant at plastisk kirurgi, eller, ansiktsløftningen er bare visuelt yngre med 3 år, og attraktiviteten øker ikke. Undersøkelsen har vist at en endring faktisk kan merkes. Forbedringene er ekstremt meningsløse. En full ansiktsløftning og andre prosedyrer, for eksempel operasjoner på øyelokkene, gir deg totalt 3 år gratis.

Den siste forskningen innen plastisk kirurgi

kirurgi-skap-måle-enheter-koselig-atmosfære-belysning

De amerikanske og kanadiske forskerne fant også ut at avsmalningen skyldtes plastisk kirurgi blir større jo flere endringer som gjøres. Men selv da virket deltakerne ikke mer attraktive. Rynkene forsvinner gjennom det plastisk kirurgi, men ikke for alltid. New York -lege Joshua Tsim sier at plastikkirurger stort sett ikke forteller sine potensielle pasienter at de vil se yngre og mer attraktive ut fordi det ikke er objektiv forskning som kan bevise det. I stedet får de beskjed om at de vil se friskere ut og ikke like slitne.

Det vi tror og tenker kan også sees på ansiktet vårt

lip-op-plast-kirurgi-kvinne-foryngelse

Etter hans mening skyldes det store antallet plastiske operasjoner utvilsomt pasientens forventninger om at de vil se vakrere, yngre ut og til og med ha en fordel i forhold til sine kolleger på arbeidsplassen. Den nye undersøkelsen viser imidlertid at plastisk kirurgi Har grenser som pasienter bør forvente Denne forskningen er den første som ser på prosedyrer etter operasjon og foryngelse. Det deltok 50 uavhengige mennesker som vurderte bildene av 49 pasienter, inkludert 12 menn, som hadde operert, før og etter operasjonen. Pasientene ble operert mellom juli 2006 og juli 2010 på en privat klinikk i Toronto, Canada av kirurg Peter Adamson, som deltok i studien.

de plastisk kirurgi – Resultatet av undersøkelsen Du var mellom 42 og 73 år da kosmetisk kirurgi ble utført. Medianalderen deres var 57 år. Evaluererne fant at pasientene i gjennomsnitt så 2,1 år yngre ut enn de faktisk var før operasjonen og 5,2 år etter operasjonen. Gjennomsnittlig antall år spart (den sanne alderen minus antatt alder) etter operasjonen er 3,1 år. Dette tallet økte jo flere operasjoner ble utført.

Evaluererne fra studien om temaet plastisk kirurgi måtte også vurdere attraktiviteten til pasientene på en skala fra 1 til 10. 1 betydde det mest lite attraktive og 10 det mest attraktive. Det ble funnet at attraktiviteten økte litt, men ubetydelig, etter operasjonen. Tre fjerdedeler av pasientene fikk en vurdering mellom 4 og 7 før operasjonen, som ikke endret seg etter operasjonen. de plastisk kirurgi – Konklusjonen Ifølge Dr. Tsims forskning viser at den estimerte alderen bestemmer en persons attraktivitet, med de yngre som vanligvis får en bedre vurdering.

Jo yngre jo bedre – du kan beholde sjarmen gjennom årene med et smil og positiv tenkning

vakker kvinne-blomst-i-håret

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen