15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mage -tarminfluensa – hvilke matvarer er tillatt?

Symptomer på mage-tarminfluensa-hva du skal gjøre

de Abdominal influensa er en ekstremt ubehagelig infeksjon i mage -tarmkanalen, som kan være forårsaket av virus så vel som bakterier. Når den er forårsaket av bakterier, kan den ikke helbredes med antibiotika. Til fare for en Abdominal influensa For å redusere sykdommen kan du gjøre noe. Så det er viktig at du alltid vasker hendene godt og regelmessig desinfiserer omgivelsene. Det er spesielt viktig at du unngår kontakt med syke mennesker.

 Reduser risikoen for mage -tarminfluensa og vask alltid hendene godt

Unngå mage -tarminfluensa og vask hendene regelmessig

Det er heldigvis det Abdominal influensa i de fleste tilfeller ikke farlig, og kroppen kan komme seg på kort tid. Det varer vanligvis mellom 3 og 5 dager. Slik at symptomene på Abdominal influensa, som representerer kvalme, diaré og oppkast og er forårsaket av betennelse i mage og tynntarm, kan lindres til tross for mangel på medisiner, er det viktig å være oppmerksom på maten du spiser.

Mage -tarminfluensa – hva du skal se etter når det gjelder matgevinst

I denne artikkelen vil vi forklare deg hva du kan gjøre med sykdommen for sikkerhets skyld Abdominal influensa i forhold til matgevinst.

1. Unngå dehydrering

mage-influensa-drikke-mye-vann-væsker

Oppkast og diaré gjør kroppen dehydrert. For at kroppen skal bekjempe bakteriene og komme seg, er det imidlertid ekstremt viktig at de tapte væskene tilføres tilbake til den. Imidlertid skjer det ofte at kvalmen er så alvorlig at det er umulig å få i seg vann eller andre væsker. I slike tilfeller bør du vente noen timer på Abdominal influensa noe har lagt seg. Dette tar vanligvis 2 til 4 timer. Ta bare små slurker, og det er best å velge vann da det er mer nøytralt og vil være mindre irriterende for magen.

2. Hvilken mat bør velges

mage-tarminfluensa-hva-å-spise-kringler

På en Abdominal influensa syke mennesker har vanligvis ingen matlyst. Ofte begynner sykdommen også med dette symptomet. I tillegg er det kvalme og oppkast, som gjør det nesten umulig å få i seg mat. Vent derfor på at disse symptomene avtar og begynn gradvis å spise normalt igjen, inkludert noen tøffere matvarer. I begynnelsen er det imidlertid viktig å konsumere lett fordøyelige produkter. Dette inkluderer ristet brød, kringlepinner, ris, kokte poteter, eplejuice og bananer. Disse produktene hjelper også mot diaré.

3. Hvilke matvarer bør unngås?

mage-tarm-influensa-unngå-krydrede retter

Siden kroppen er opptatt med å bekjempe bakteriene som Abdominal influensa du bør unngå noen produkter som bare ville irritere magen. Dette inkluderer krydrede eller sure retter, samt grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og produkter laget av frokostblandinger.

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Bygg en liten vertikal hage av Euro -paller