15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

8 Mouth Guard Hacks: Hvordan sikre mer komfort mens du bruker åndedrettsvern

Sommeren har kommet til Tyskland. For mange er det en skikkelig utfordring å bruke åndedrettsvern ved høye temperaturer. Likevel holder flertallet av tyskerne seg til det selv etter lettelser og handler med ansiktsmasker, holder avstand i restauranten og står tålmodig i kø foran supermarkedet. Selv om ulempen ved å bruke maske ikke kan unngås helt, er det måter å gjøre livet litt mer behagelig på. Vi viser deg 8 munnvakterhacks som virkelig fungerer.

Mouthguard Hacks: Hvordan sikre mer komfort mens du bruker åndedrettsvern

Ansiktsmaske hacks sy knapper på baseballcap

Hvis du tar på deg og bruker respiratoren riktig, beskytter du ikke bare deg selv, men også dine medmennesker mot virus. Det er ikke fornuftig å bare legge en ansiktsmaske over munnen, fordi vi puster inn og ut gjennom nesen. Det er også viktig at munnbeskyttelsen passer kantene så tett som mulig. Selvsyede masker har imidlertid en tendens til å miste elastisiteten etter flere vasker. Følgende hacks kan hjelpe:

1. Kryss elastikkene rundt ørene.

Mouthguard hacks klemmer holder gummibåndene

2. Konverter en binders og bruk den til å justere passformen til respiratoren.

3. Sy knappene på hver side av en baseballcap. Knappene skal plasseres like over ørene. Heng elastikkene på den. På denne måten kan du beskytte den delikate huden bak ørene.

Mouthguard Hacks: Slik kan du forhindre at glass dukker opp!

Ansiktsmaskehack for brillebrukere mot tåking av brillene.jpg

Hvis du bruker briller og åndedrettsvern samtidig, kjenner du kanskje problemet: brillene tåker etter bare noen få minutter. Et enkelt triks kan hjelpe:

4. Bruk alltid brillene over masken. Hvis dette viser seg å være utilstrekkelig effektivt, kan du vaske glassene med mild såpe og skylle med varmt vann. Såpen danner et beskyttende lag på glasset og forhindrer dugg. Men vær forsiktig, hvis glassene allerede er belagt, kan såpen ødelegge dette laget.

Munnbeskyttelseshack: Passformen er spesielt viktig for barnemasker!

Mouthguard Hacks for foreldre med små barn

Barn har en spesielt vanskelig tid i Corona -tider. På den ene siden fordi spesielt småbarn egentlig ikke forstår hvorfor ansiktsmasken er nødvendig. For det andre fordi de fleste respiratorer er laget for voksne og ganske enkelt er for store for et barns ansikt. Det er flere hacks her som sikrer en bedre forsegling av masken.

Munnbeskytter barnas åndedrettsmaske for voksne i riktig passform

5. Følg trinnvise instruksjonene ovenfor. Du kan konvertere en engangsmaske for voksne til en engangsmaske for barn. Disse instruksjonene er spesielt nyttige for familier med små barn. Når du er ute med barna og barnas maske blir skitten eller går i stykker, er det knapt noen muligheter til å raskt finne en erstatningsmaske for de minste. Engangsmasker som du kan legge på barna er tilgjengelig på apotek. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at disse maskene passer ansiktet ditt så tett som mulig.

Barnas munnvern hakker så de minste bruker respiratorene

5. Juster lengden på gummibåndene med klesklyper. Dette kan se rart ut i begynnelsen, men det er en variant som fungerer bra og kan øke bærekomforten betydelig.

6. Et annet alternativ er å brette masken i en sikksakkform og tape endene sammen med tape. Slik tilpasser åndedrettsvernet seg til barnets ansikt.

7. Sy flere klutmasker til barna. Du trenger flere klutmasker slik at du alltid har et rent åndedrettsvern i lommen når du trenger det. La barna velge stoffdesignene. Som et alternativ kan de minste male engangsmasker. I utgangspunktet, jo mer tid barn bruker på å tilpasse masken din, jo mer sannsynlig er det at de vil bruke den.

Mouthguard Hacks: Sying av gjennomsiktig åndedrettsmaske

Munnbeskytter hacks sy maske med gjennomsiktig del

8. Lag en plastmaske. For alle som daglig kommunikasjon er veldig viktig for, for eksempel fordi de er språklærer eller fordi de jobber med kunder, kommer den neste ideen. Sy eller lim et gjennomsiktig ark på innsiden av masken. Så du kan kommunisere fritt med andre mennesker.

Sy knapper til hårbåndet og heng respiratoren på den

Mouthguard Hacks Sy knapper på hårbåndet og beskytt ørene

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små