15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Datingtips i tider med Covid-19-viruset: Hvordan redusere risikoen for infeksjon

Den første datoen – som om den ikke allerede var komplisert nok, gjør corona -pandemien det enda vanskeligere for oss. For bortsett fra å håpe å endelig finne den rette partneren, vil du naturligvis beskytte helsen din spesielt i disse tider. Slik at du ikke bare opplever en hyggelig, men fremfor alt en trygg date, har vi oppsummert noen datingtips som er passende for den nåværende Covid-19-situasjonen.

Datingtips i tider med korona -pandemien - hva du bør være oppmerksom på

Datingtips under pandemien: 1. Sjekk situasjonen på datoen din

Bruk masker på datoer og hold avstand for å redusere risikoen for infeksjon

Først av alt, bør du selvfølgelig sørge for at datoen din ikke utgjør en høy risiko for infeksjon. Det er innført regler som skal redusere risikoen for smitte med Covid-19 blant innbyggerne til et minimum. Men ikke alle holder seg til det. Derfor er et viktig poeng med våre datingtips: Spør om hverandres tilnærming til viruset og hvordan de har håndtert situasjonen så langt. Har din fremtidige dato holdt seg til sosial distansering? Hvis du så langt har lykkes med å begrense kontaktene dine og bare forlot huset for viktige behov som shopping eller en tur, og deretter møter noen som har levd sitt liv som vanlig uten begrensninger, kunne alle dine egne begrensninger raskt ha vært i forfengelig.

Romantisk møte med sikkerhetstiltak - hvordan du beskytter deg selv og andre

Spør hvor datoen din har vært de siste to ukene. Hvem har din date møtt i det siste, eller med hvem er det i vanlig kontakt (f.eks. Medisinsk personale, flyvertinner og lignende som utsettes for økt risiko)? Det er viktig at du også ber personen om å bli testet for Covid-19 og deretter følge den nødvendige karantenen på 2 uker. Tross alt er det nok Covid-19-tilfeller som er symptomfrie, men slike mennesker er fortsatt svært smittsomme. Hvis datoen din nekter å gjøre dette, kan det være bedre å hoppe over datoen. Samtidig bør du imidlertid også holde øye med deg selv. Så det neste punktet med datingtipsene våre er:

2. Vær sikker på deg selv også

Datingtips for en trygg date under Corona - først bli kjent med dem online via appen

Still deg selv det viktige spørsmålet “Hvordan føler jeg meg?” Selv med det minste symptomet som kan knyttes til Covid-19, bør du hoppe over en dato. Det samme gjelder hvis du har hatt kontakt med noen som testet positivt for Covid-19. Hvis du bor under samme tak med noen fra en risikogruppe, er det tilrådelig å midlertidig lete etter et annet sted å bo før dating. Målet med våre datingtips er å beskytte ikke bare deg, men også datoen din, og det er nettopp det som gjør data så forskjellige i Corona -tider enn vanlig – du er ikke bare ansvarlig for deg selv, men også for andre. Derfor bør du veie nøye om det virkelig er verdt å ta risikoen.

Få nye venner på en trygg måte via videosamtaler

Kjenn dine grenser!

Et annet poeng i våre datingtips er å tenke på hvor grensene dine er. Sett dine egne regler slik at du virkelig kan føle deg komfortabel og avslappet i løpet av datoen. Hvis møte ansikt til ansikt eller mer intim kontakt er et problem for deg fordi du faktisk er redd for en infeksjon, er dating også ubrukelig. Hvis du er klar over hvor langt du er klar til å gå (ville du holde hender eller til og med kysse?), Vil du også bedre kunne nå ut til den merkelige personen. Den første datoen kan også være en online dating – møt med videosamtale via Facetime, WhatsApp, Skype eller en annen app. Også der kan du ha en god samtale til å begynne med og bli litt bedre kjent med hverandre før et “ekte” møte finner sted, og se om det i det hele tatt ville lønne seg.

Datingtips - Ha dine første møter praktisk talt

La oss komme tilbake til det faktum at du for tiden også er ansvarlig for andre. Selv om du selvfølgelig ikke er ansvarlig overfor noen under normale omstendigheter, ville det under pandemien bare være rettferdig å la folk du vanligvis kontakter, vite at du ser noen. På denne måten kan de selv bestemme om de midlertidig vil redusere kontakten med deg i fremtiden. Åpenhet for medmennesker er viktig i kampen mot pandemien.

Datingtips: 3. Planlegg en trygg date

Tilbring de første dadlene utendørs som et beskyttende tiltak under korona -pandemien

Intim og personlig, men fortsatt med lav infeksjonsrisiko – dette er de perfekte omstendighetene og datingtips i pandemitider, ikke bare for den første datoen, men også for alle andre. Men hvordan skal det fungere? Vi har allerede nevnt en mulighet – det virtuelle møtet via app. Dette høres kanskje ikke veldig hyggelig ut i begynnelsen, men det er en god måte å få et førsteinntrykk av den andre personen og å vurdere bedre om et møte virkelig er verdt. Og det trenger ikke være kjedelig heller. Du kan drikke vin sammen eller til og med spille et spill og oppdage likheter på en morsom måte. Den perfekte forberedelsen til en ekte date!

Datingtips - hvordan en dato skal se ut under Covid -19 -pandemien

Hvis du foretrekker å møtes personlig, er utendørsaktiviteter et bedre valg i disse tider. Gå en tur, gå en tur, sykle, ta en liten båttur, rulleskøyter eller inlineskøyter, eller gå på skøyter. Dette er alle gode datingtips som får deg til å bli godt kjent med hverandre. Du vil sikkert finne noe som appellerer til dere begge. Men den skal ikke være for aktiv. Tross alt vil du også kunne snakke. Selvfølgelig bør du også bruke masken og holde avstanden. Men det hindrer deg ikke i å spise eller drikke noe ute sammen heller (hei, halm!). Første date trenger ikke å være intime. Du vil bli kjent med hverandre først.

4. Når ting blir mer intime …

Å finne den perfekte partneren til tross for Covid -19 - datingtips for lav risiko for infeksjon

Har du nå hatt noen sikre datoer med en beskyttende maske og holdt avstand bak deg og fått sympati for daten din? Da er det ganske normalt å ville ta det neste trinnet. Men hvilke datingtips er det for dette? Selvfølgelig er det ikke mangel på beskyttende tiltak du bør følge. På den ene siden bør dere begge være klar over hva dere kan måtte gi opp midlertidig hvis dere fjerner den forrige beskyttelsen. Dette betyr for eksempel en mulig karantene eller at du ikke kan se noen venner og slektninger på en stund. For å klare deg uten en slik dispensasjon, burde du allerede ha bygd opp en viss tillit til hverandre.

Bli mer intim etter flere møter - hva du skal se etter

En test er også nødvendig nå, i tillegg til en påfølgende 14-dagers karantene. Hvis du fortsetter å føle deg frisk etterpå og testen er negativ, kan du møtes igjen og muligens bli intim. Selvfølgelig betyr dette ikke at det er forbud mot kontakt under karantene. Du har fortsatt apper med videochat -funksjonalitet. Lytt også til tarminstinktet ditt. Hvis du føler at din nye bekjentskap ikke er ærlig, ikke haste det. Hvis du vil fortsette å date den personen mens du opprettholder sosial distanse, er det helt greit. Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner