15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hårpleie om vinteren – homøopatiske tips og triks med bordsalt

Hårsnøflak i vinterideer og pleietips

Krøllete, skinnende hår som reflekterer lys i alle fasetter – slik ser drømmehår ut for mange kvinner. Ikke bare huden vår trenger spesiell beskyttelse om vinteren. Hår og hodebunn kan også bli skadet av den kalde og tørre luften. I sommermånedene lurer mange på om saltvann skader håret. Hvis du vasker dem med saltvann, er de imidlertid spesielt skinnende. Om vinteren er salt et problem igjen. Bare denne gangen handler det om Hårpleie om vinteren med bordsalt. Visste du at natriumklorid (et annet navn på bordsalt) er avgjørende for kroppen og faktisk har en positiv effekt på håret? Vi vil gjerne gi deg noen homøopatiske tips om hvordan du skal passe håret ditt.

Billig idé for hårpleie om vinteren

Vinterhatt hårpleie tips og triks

Du kan ikke klare deg uten lue i vinterhalvåret. Hvis du vil holde håret smidig, uansett om det er naturlig fettete eller tørt, bør du gjøre en innsats. Noen sier at bordsalt er gift for håret. Og ja, det er sant. Bordsalt bryr seg om hodebunnen og styrker hårstrukturen. Terapien med salter går tilbake til den homøopatiske legen Wilhelm Heinrich Schüßler. Det er basert på antagelsen om at sykdommer oppstår fra forstyrrelser i mineralbalansen i kroppscellene og kan kureres ved å gi mineraler. Schüsslersalt nr. 8 (sodium chlaratum) er et homøopatisk funksjonelt middel som regulerer vannbalansen. Så hvis du har tørt, svekket og sprøtt hår og lider av flass, bør du vaske håret med en saltvannsløsning.

Hvordan stelle håret ditt ordentlig i bordsalt om vinteren?

Salt tabletter-oppløse-hårpleie ideer-bordsalt egenskaper

Menneskekroppen trenger salt for å kontrollere metabolismen av kroppens celler. Hudcellene er programmert på en slik måte at de savner en viss konsentrasjon av saltoppløsningene for å beskytte seg mot overdreven saltbruk. Så for glansfullt og sunt hår om vinteren, gjør følgende: 20 tabletter Schüssler -salt er oppløst i varmt vann. Saltoppløsningen må deretter avkjøles og masseres forsiktig inn i hodebunnen og hårrøttene. Du pakker håret inn i et håndkle og legger deg. Neste morgen vasker du håret som normalt med friskt vann. En terapivarighet på 3-4 uker er tilrådelig. Snart blir håret vakkert smidig og bølget.

Skjønnhetstips for en svingende manke

Hair-Hairstyle Ideas Winter Snow TIpps-Hair and Skin Care

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben