15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lider du av vårtrøtthet? Finn rettsmidler her!

Overvinn vår tretthet mens du vasker skitne klærVåren nærmer seg og med den den kjente Vårtretthet. Mange kjenner til denne følelsen som overgangsfasen til den varme sommeren fører med seg.

Noen nyttige midler for å hjelpe deg med å bekjempe Vårtretthet for å kunne hjelpe:

kvinne hodepine har stressproblemer arbeidstips derimot

Årsak til Vårtretthet er den vesentlig lavere økningen av vitaminer og mineraler om vinteren. Kampen som organismen må føre i tillegg med de lave temperaturene fører til en svekket immunitet, slik at kroppen må jobbe hardt i slutten av mars for å gjenopprette balansen og forberede seg på de varme månedene. Hva du bør gjøre:

vann væsker ta dystoni grunnløs bekymring panikk føler avvike

1. Si farvel til dystoni. Kvinner har 1,5 ganger større sannsynlighet for å få vegetativ dystoni (blodtrykksstigning, hjertebank og en følelse av grunnløs bekymring). For å bli kvitt dette anfallet, bør du:

 • ta beroligende og stimulerende midler. Disse inkluderer valerian, mynte, ginseng og hagtorn eller hagtorn.
 • forbruker mer karbohydrater og væsker. Dette normaliserer blodsukkeret, som er forhøyet i dystoni.
 • lukk øynene og trykk forsiktig inn øyebollene i ett minutt flere ganger om dagen. Dette vil stoppe eller i det minste lindre hjertebank og feber.
 • massere de små fingrene / tærne og nakken. Dette normaliserer blodtrykket.

Vårtretthetstips bekjemper lavendel slapper av hodepine

2. Bli kvitt hodepine. Den vanligste årsaken til hodepine er stress. Ifølge en studie lider 60% av alle menn og 75% av alle kvinner av hodepine mer enn to ganger i måneden. Den beste måten å bli kvitt dem er med smertestillende midler, lavendelte og kompresser med sitronskall.

linser bønner erter belger frukt hjelpe mot foten smerter åreknuter

3. Fotsmerter – hva hjelper? Dette er det første tegn på åreknuter. De siste studiene viser at bruk av hormonelle prevensjonsmidler (p -piller) og hormonbehandling har en negativ effekt på venene under klimaks. Risikoen øker også under graviditet. Derfor bør vordende mødre bruke spesielle strømper mot åreknuter. Den beste måten å bli kvitt tretthet i bena er:

 • Gel med ekstrakt av grønn te og kastanjer
 • Kamille, mynte og andre fotbad
 • økningen i erter, bønner, linser, purre, eggeplommer og olivenolje. De inneholder mye vitamin E, som gir elastisitet til venene, og vitamin C, som styrker venene.

Flere tips mot vårens tretthet

bryster føler smertefulle kvinner går til legen mastopati

4. Hva skal jeg gjøre med brystsmerter like før menstruasjon. Mange kvinner opplever sterke brystsmerter noen dager før menstruasjonen. 80% av alle kvinner opplever dette og andre problemer. Hevelsen i brystkjertlene er et resultat av hormonelle endringer i kroppen og er en normal prosess som er mer smertefull for noen og mindre smertefull for andre. Hvis brystene ikke bare hovner opp, men også blir harde og smertefulle, bør du søke lege. I slike tilfeller er det risiko for mastopati og dannelse av fibroadenom og cyster.

skjoldbruskkjertelen problem fisk mot gråt dårlig humør

5. Ubegrunnet irritabilitet Vårtretthet. Få sjekket skjoldbruskkjertelen. Nervesystemet er mest følsomt for hormonelle problemer. De første symptomene er økt irritabilitet, en tendens til å gråte, normale eller alvorlige vektvariasjoner og menstruelle uregelmessigheter. Hvis du har problemer med skjoldbruskkjertelen, er det best å spise sjømat.

melkeprodukter styrker bein og forhindrer sykdommer

6. Ta vare på håret ditt. Hvis du synes det er vanskelig å rette opp beina etter å ha sittet lenge, er det et tegn på mangel på kalsium og vitamin D i kroppen, som styrker hår- og muskelsammentrekning. Denne mangelen kan føre til osteoporose i senere år. Kalsiummangel kan også føre til:

 • Rystelser i beina
 • Bryting og splitting av neglene
 • kjedelig smerte i korsryggen, spesielt etter lange turer eller når du løfter en tung pose
 • Smerter i beinene

For å få sjekket beinene dine, må du gjøre en densitometri. Beintettheten måles ved hjelp av en ultralydsenhet. For å få nok kalsium, konsumere mer meieriprodukter, lever og sjømat, eller polyvitaminer med høyere kalsiuminnhold.

Legen kan hjelpe deg med å overvinne vårens tretthet

Vårtrøtthetsbesøk hos en lege ta hensyn til helseproblemer

7. La deg undersøke i god tid. Bortsett fra smittsomme sykdommer, ifølge medisinsk statistikk, kan 60% av alle sykdommer forhindres hvis de oppdages i tide. Kvinner over 40 år bør få blodprøven hvert år, over 25-åringer bør ha ultralydundersøkelse av brystene hvert annet år. 30-35 år gamle kvinner som har hatt minst en fødsel, bør ha ultralyd og mammografi annethvert år. Kvinner som ikke har født, har bare ultralyd. Kvinner over 40 år anbefales å ta mammografi og ultralydundersøkelse hvert og et halvt år, ultralydundersøkelse av bekkenorganene hvert annet år og en detaljert kolesteroltest en gang i året.

Følg våre tips mot Vårtretthet og du vil føle deg bedre med en gang!

Previous Post
Hoppetauøvelser – fordeler, variasjoner og treningsplan på et øyeblikk!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas for kvinner – enkle øvelser for nybegynnere