15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Laserøyne i Tyrkia? Med god organisering tar operasjonen bare 3 dager

Ametropi er svært vanlig av forskjellige årsaker. Imidlertid er kontaktlinser / briller ofte en hindring i hverdagen. Det er derfor de fleste ametropi -mennesker ser sin eneste sjanse til klart syn ved laserøyebehandling.

Masker er spesielt en hindring for folk som bruker briller i hverdagen

Alle som jobber intensivt med det, vil oppdage at kostnadene i dette landet er utenfor normale budsjetter. Øyeklinikker i Europa tar for eksempel rundt 4000 euro for begge øynene for moderne behandlinger med Femto-LASIK. Men det er seriøse, erfarne tyrkiske leverandører på markedet som vellykket utfører laserøyekirurgi for betydelig lavere kostnader. Når det gjelder øyekirurgi i Tyrkia, spesialiserer byrået seg på medisinsk reise til Tyrkia, Helse reiser, etablert som en pålitelig partner. Du kan finne ut hvordan turen og oppholdet i utlandet ser ut i artikkelen nedenfor.

Kostnader i tyrkiske øyeklinikker

Hvis du har ametropi, må du få øynene dine laserert

Selv om ametropi vanligvis er en hindring på jobben, dekker lovbestemte helseforsikringsselskaper bare kostnadene i unntakstilfeller. Så hvis du vil se klart igjen, må du betale selv.

Avhengig av teknikken som brukes, kan laserbehandling koste mellom 1500 og 2500 euro per øye. Ofte er det ekstra kostnader for en forundersøkelse eller eksepsjonelt høye diopterstyrker. Til syvende og sist kan det oppstå et totalt beløp som er godt over 5000 euro.

Betal bare omtrent en tredjedel av kostnaden på tyrkiske øyeklinikker

Hodepine fra ametropi og briller

Avhengig av instituttet er andre tjenester inkludert i behandlingskostnadene til anerkjente leverandører. Komplette pakker tilbyr ofte flyplasstransport / hotelloverføring, hotellrom og den uunnværlige for- / oppfølgingsundersøkelsen av behandlende kirurg. Pasienter betaler kun flykostnadene.

I tillegg kan ametropia dra fordel av det ekstraordinære fastprissystemet i Istanbul og Izmir. Verken diopterstyrken eller typen ametropi er grunnlaget for beregningen. Selv om man tar hensyn til reisekostnader, sparer pasientene mellom 1500 og 2500 euro for en Femto-LASIK i Istanbul.

Kombiner øyekirurgi Tyrkia med en kort ferie

Kombiner korte pauser i Istanbul Tyrkia med laserøyekirurgi

Siden en øyelaseroperasjon på tyrkiske institutter normalt bare tar tre dager, har pasientene muligheten til å tilbringe en avslappende kort ferie. Fascinerende byer som Izmir og Istanbul samt Antalya er kjent for sightseeing over flere dager, så vel som for sine severdigheter.

Pasienter kan glede seg over den nyervervede synsstyrken hjemme. Uten briller / kontaktlinser kan hverdagen utformes med betydelig mer selvtillit.

Forundersøkelse som test for laseroperasjon

Forundersøkelse før laserbehandling

Forundersøkelsen er et viktig punkt som må utføres før en øyelaseroperasjon. Dette gjør at den lokale øyelegen kan avgjøre om det er helsestriksjoner eller problemer i øynene som ikke er egnet for laserbehandling.

For å spare tid og penger, anbefales denne undersøkelsen hjemme. Noen øyesentre i Tyskland tilbyr denne forundersøkelsen uforpliktende. Personer med nedsatt syn kan enkelt finne ut på nettet om dette kan gjøres i nærheten av hjemmet deres.

Reiserute – invester tre dager for klart syn

øyelasere koster istanbul

Brytningsfeil kan nyte laserøyekirurgi i Tyrkia hele året! Hvis du bare drar til Istanbul eller Izmir for en øyelaseroperasjon, kan du normalt forvente tre dager med reise / behandling (2 netter). Tips: Om høsten / vinteren er flykostnadene vanligvis mye billigere!

Forløpet av helsereisen:

– Dag 1: Ankomst og innsjekking på det valgte hotellet.

– Dag 2: Siste forundersøkelse av behandlende spesialist, på ettermiddagen laseroperasjon av øyet.

– Dag 3: En oppfølgingsundersøkelse om morgenen og vanligvis om ettermiddagen på returflyget.

Kombiner den beste klinikken med populære feriesteder

Solnedgang i istanbul

Hvis du ikke kjenner Istanbul ennå, vil du bli overrasket over den fascinerende storbyen. Byen ved overgangen fra Occident til Orient har vist seg å være en magnet for internasjonale medisinske turister i mer enn tjue år. Dette er hovedsakelig basert på det faktum at globalt anerkjente og sertifiserte spesialister i brytningskirurgi i Istanbul på Bati Göz Eye Clinic behandlet pasienter med hell. Til tross for det utmerkede pris-ytelsesforholdet, er kvaliteten på de enkelte behandlingene nesten uslåelig.

Tyrkias landemerke Celsus bibliotek i nærheten av Izmir

Det gamle biblioteket til Celsus nær Izmir

På grunn av den store etterspørselen, har Bati Göz Eye Laser Institute også et annet sted i Izmir. Andre anerkjente øyeklinikker har utvidet sin handlingsradius til å omfatte Antalya, for eksempel. Destinasjoner som Side, Kemer og Alanya er ideelle for en påfølgende kort ferie.

Bati Göz Eye Clinic – Zeiss lasersystemer for mer sikkerhet

BATI GÖZ Eye Clinic i Istanbul

Spesialister / kirurger fra Bati Göz øyesenter bruker kun øyelasersystemer levert av Carl Zeiss / Tyskland. Dette er hovedsakelig VisuMax femtosekundlasersystem, som de fleste av de innovative ReLEx SMILE øyeoperasjon utføres.

Dette betyr at pasienter ved Bati Göz Eye Clinic kan dra fordeler av ulike fordeler. Disse er for eksempel:

-Avansert utstyr i klinikkbygningen og skreddersydde hygienekonsepter som er sertifisert av TÜV-Rheinland.

– Sertifisering av kvalitetsstyring i henhold til ISO 9001 -standarden.

– Laserprosedyrer som er forhåndsbestemt for mange typer ametropi. Disse inkluderer for eksempel iLasik, Femto-LASIK og Wavefront-LASIK samt prosedyrer for behandling av strabismusoperasjoner, linseimplantater og hornhinnetransplantasjoner.

– Health Travels organiserer og ivaretar pasienter som en byrårepresentant for Bati Göz Clinic.

– I det tyrkiske øyesenteret, med lokasjoner i Istanbul og Izmir, blir pasientene tatt vare på på tysk og engelsk.

Attester online for mer informasjon

øye-laser-kalkun-opplevelser

Fornøyde pasienter deler sine Erfaring fra hennes vellykkede laserøyekirurgi i Tyrkia på forskjellige medier. Omfattende erfaringsrapporter og fremfor alt videoer kan finnes online på fora som rapporterer om den utmerkede behandlingen og allsidige omsorgen som er filosofien i tyrkiske øyesentre som Bati Göz. Disse erfaringene er ekstremt nyttige for de som fortsatt er i tvil og tar også bort frykten for brytningskirurgi. Skarpt syn er mulig igjen uhindret!

Ulike prosedyrer for allsidige behandlinger

laser forskjellige prosedyrer for øyne

Den optimale laserprosedyren bestemmes i løpet av forundersøkelsen av spesialisten ved Bati Göz Clinic.

Femto-LASIK / iLasik

Fra et teknisk synspunkt er Femto-LASIK en klassisk LASIK. Den moderne femtosekundlaseren brukes imidlertid til å korrigere hornhinnen. ILasik er en standardteknikk som kan brukes nesten universelt.

Wavefront LASIK / Wavefront LASIK

Dette er en variant eller et alternativ til iLasik / Femto-LASIK. Ametropien måles veldig presist ved hjelp av et aberrometer i forkant av behandlingen. Øyelaseren fungerer mye mer presist, raskere og mildere.

Metodene nevnt kan brukes til:

– Fremsynthet opptil maksimalt +5 dioptre

– Nærsynthet opptil maksimalt -8 dioptrier

– Hornhinnekrumning med – / + 6 dioptrier

kan bli brukt.

ReLEx SMILE

Denne laserøye -prosedyren er en av de mest innovative innen brytningskirurgi. Den klassiske femto -laseren er modifisert (VisuMax / Zeiss) og brukes bare minimalt. Dette gjør øyekirurgi rask og skånsom. På grunn av den direkte behandlingen av innsiden av hornhinnen (linse), reduseres også infeksjonsrisikoen veldig betydelig. Med ReLEx SMILE -prosedyren kan for eksempel en krumning av hornhinnen med – / + 6 dioptrier og nærsynthet med -2 ​​til -10 dioptrier korrigeres.

Behandling av ametropi Velg den beste laserprosedyren

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære