15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Japansk vannterapi: hvordan komme i form og sunnhet med japansk vannterapi!

japansk vannbehandling positive effekter drikke vann om morgenen etter å ha stått opp

Hvis du føler deg sliten hele tiden og ikke er i form som du vil, kan du ikke bare ignorere disse tegnene på kroppen din. Alle som fremdeles er maktesløse og utslitte til tross for flere endringer i hverdagen, kan følge et helsestriks fra Japan. Denne utrolig enkle, men effektive metoden er den japanske vannkuren, som sier: drikke lunkent vann om morgenen på tom mage. I denne artikkelen lærer du hvordan japansk vannterapi fungerer og hvilke helsemessige fordeler det gir.

Hvorfor er drikkevann sunt??

selvhelbredende japansk vannbehandling detox etter å ha stått opp

Kroppen vår består stort sett av vann. Rundt 60% av kroppens vann er i cellene og 30% i mellomrommene mellom cellene. Omtrent 10% av det totale kroppsvannet finnes bare i blodet. Dette forklarer hvorfor kroppens tilstrekkelige vannforsyning er avgjørende. For at cellene hele tiden skal fornye seg og holde stoffskiftet i gang, er det nødvendig å drikke væske. Hvis kroppen ikke får tilstrekkelige mengder godt vann, akkumuleres forurensninger og avfallsstoffer og, med årene, til og med giftige avfallsdumper, som har en betydelig innvirkning på helsen vår. Av denne grunn er tilstrekkelig vannforsyning avgjørende for helse, vitalitet og ytelse.

Hvordan fungerer den japanske vannbehandlingen?

Drikk fire kopper vann om morgenen på tom mage, 640 ml

En velprøvd og vitenskapelig bevist helsemetode som har en positiv effekt på helsen vår, er den japanske vannkuren. Et godt bevis på dette er det faktum at mennesker i Japan blir eldre enn de er andre steder i verden. Du kan finne ut hvordan drikkekuren fungerer nedenfor.

japansk hydroterapi avgiftning små slurker på tom mage

Ifølge japansk vannterapi bør du drikke 640 ml vann på tom mage etter å ha stått opp om morgenen. Ikke fortvil hvis du ikke får dette ned fra dag én. 640 ml er omtrent fire små glass. Ta deg tid, arbeid deg sakte opp, og øk mengden. Øk mengden hver dag om nødvendig, selv annenhver eller tredje dag. Ta deg god tid med japansk vannterapi og drikk bare små slurker. Du er også velkommen til å legge glasset av og til. Du bør drikke de 4 små glassene med vann før du pusser tennene.

mann kvinne par sunn morgen drikke vann japansk vannbehandling

Når du har gjort det, børster du tennene og skyller munnen. Ikke spis eller drikk noe de neste 45 minuttene. Ifølge japansk vannterapi er det viktig å beholde den 45 minutter lange pausen for generell helse. For mye vann kan belaste nyrene unødvendig. Du kan deretter spise og drikke normalt. Du bør ikke drikke eller spise noe på to timer etter hver av dine tre måltider om dagen.

morgenrutine mann drikke vann om morgenen på tom mage sunt

I begynnelsen er det viktig å være oppmerksom på regelmessigheten og venne seg til denne nye morgenrutinen. Så snart du har integrert helbredende vanndrikk i ditt daglige liv som et fast morgenritual, vil du ikke lenger oppfatte vannbehandlingen som en plage, men vil virkelig nyte det.

japansk vannterapi drikke fire glass vann om morgenen lunken

Alle som drikker vann om morgenen ved å bruke denne metoden, sikrer en god start på dagen. Denne mengden vann er imidlertid ikke nok for hele dagen. Så drikk sunt hele dagen. Som et resultat blir forurensninger og giftstoffer som har samlet seg over natten, utvist fra kroppen lettere og raskere. Under denne vanngiftingen reduseres de negative effektene av disse stoffene betydelig.

Med den japanske vannkuren bør du helst drikke lunkent vann. Det er lettere å drikke enn kaldt og gjør det lettere å drikke anbefalt mengde. For den effektive drikkekuren er musserende vann uegnet fordi karbondioksid irriterer tom mage og forårsaker halsbrann. Fortsatt mineralvann eller godt vann fra springen er det riktige valget her. I det følgende vil du lære hvordan lunkent vann fremmer helse om morgenen og hvilke mange helbredende egenskaper det har.

Hvilke sykdommer kan vannet kurere?

japansk vannkur om morgenen drikk små slurker med vann for helbredelse

Hvis du drikker vann om morgenen, kan du lindre en rekke plager og kurere både kroniske og akutte sykdommer. Vannet om morgenen etter at du står opp hjelper kroppen din å bekjempe sykdommer som høyt blodtrykk, leddgikt, bronkitt, gastritt, diabetes, astma, hodepine og vondt i kroppen, forstoppelse, hjertesykdommer, øyesykdommer, ENT -problemer, fedme og mye mer . Den japanske vannkuren kan regulere høyt blodtrykk etter 30 dager, magesyke, gastritt og forstoppelse selv innen 10 dager.

Japansk vannbehandling helbreder strålende hudhår med vann

Hvis vannet detox utføres for en viss periode, vil huden din også dra nytte av den ekstra mengden vann om morgenen. Etter kort tid vil huden din føles sunnere, fastere og mer strålende. Mer vann sørger også for raskere hårvekst og skinnende hår. Metabolismen settes i gang, og derfor fører japansk vannterapi til vekttap.

drikke vann om morgenen stimulere stoffskiftet liten frokost japansk vannbehandling

Frokosten din blir automatisk mindre dagen etter fordi vannet fyller magen. Så snart stoffskiftet er stimulert, bruker kroppen mer energi som ellers ikke er brukt i fettforekomster. I tillegg demper vannet appetitten. Søtsuget og usunne søtsaker er mindre og kiloene synker raskere. Å drikke vann om morgenen på tom mage hjelper deg også til å føle deg bedre og mer vital.

sunn vital kvinne med vann om morgenen japansk vannbehandling

Opplev de positive effektene av denne naturlige, helbredende metoden med rent vann på din egen kropp og vær sunn!

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!